2010 Aralık Anneleri

günaydın kızlar bende sabah sabah kalktım çamaşırlarımı yıkadım astım ama sizde erkenden başlamışsın yine :))))dinamik topikiz ya

aynurcum hakkında hayırlısı olsun canım ohhh iyi yapmışsın daha 1 ay daha rahat dönemlerimiz sende eşinle vakit geçirirsin evde dinlenirsin gezersin çok sevindim canım senin adına

kızlar dün cucum gönderdi o masaj tekniğini isterseniz onun adına göndereyim size cucuda mümkün olduğunca göndermeye çalıştı herkese

bende istiyorum masajıı :lepi::lepi:

Günaydın kızlar, okuldayım ben de. Dün masaj muhabbetini kaçırmışım, çok hastarydım zaten. Bana da gönderirmisiniz mesajı:kedi:

Ay valla ne haklıymıssın arkadaşım. Biraz uyudum oğlumun tekmeleri saolsun eşim bile yataktan zıpladı noluyo biri beni tekmeledi diye kaydirigubbakcemile3
Ağlarmısın gülermisin ay uyandık ikimizde oğlumuzu dinledik sabaha karşı takrar uyumuşuz ama bugün nasıl geçcek bitcek bilmiyorum.
İşlerimde yoğun mafoldumben

Günaydın Burxkan cım

Allah oğullarımızın bebişlerimizin tekmelerini eksik etmesin canım. aynı şeyleri bizde yapıyoruz; tekme hareketlerini saymaca, dinlemece.... oyun gibi ... sonra bir bakıyorsun 2 saat geçmiş,,, eee uyku ne oldu..... yok :))

şimdi tekmelerini dinlemek için uyumuyoruz, doğduktan sonra da nefes alış verişlerini dinliycez uyumuycaz sanırım.. aahh ne güzel :)

herkese günaydııııııııın :))))

neler yazışmışsınız ben yokken diye hemen bir bakayım dedim..

bugünün konusu masaj olacak anlaşılan :)))
herkes iyidir inşallah...

benim de fotoğraf yükleyebilmem için 100 msj hakkım dolmuş, nihayet artık bende aldıklarımı, odamızı ve göbişimi diğer topiklerde paylaşbileceğiim yupppi :)))))

canım senin işin gerçekten zor. eşinin yanında olmaması zor olsa gerek. inşallah göz açıp kapayıncaya kadar geçer bu ayrılık süreci.ayrıca umarım en yakın zamanda sende kararını verirsn. ayy ben kararımı verdm ama şuan askıda hala personel müdürüyle görüştüm birini bulana kadar idare edicez.allahtan kadın da halden anlıo..dün bi arkadaşmla konuştm bugün görüşmeye gidicek. umarım kabul ederler..

canım özellikle bu dönemde yanlız kalmak çok daha zor ama napalım allah daha kötülerinden saklasın benim işyerim eve çok yakın 10 dakika yürüyerek ama yinede gün boyu oturmaktan çok sıkılıyorum rahatsız oluyorum yoksa acil bişey olsa zaten müdürüm çok anlayışlı sağolsun ama bu gidişle ben çalışcam gibi evde sıkıntıdan kafayı yerim hafta sonları bile sıkıntıdan kendime iş çıkarıyorum bu hafta sonu koltukları yıkadım düşün yani evde olsam naparım korkuyorum açıkcası

herkese günaydııııııııın :))))

neler yazışmışsınız ben yokken diye hemen bir bakayım dedim..

bugünün konusu masaj olacak anlaşılan :)))
herkes iyidir inşallah...

benim de fotoğraf yükleyebilmem için 100 msj hakkım dolmuş, nihayet artık bende aldıklarımı, odamızı ve göbişimi diğer topiklerde paylaşbileceğiim yupppi :)))))

Hadi ekle de görelim canım zemuszemus

saol canımcım değişik bi masajmış bu :kedi:

Bence de :utangac:

canım özellikle bu dönemde yanlız kalmak çok daha zor ama napalım allah daha kötülerinden saklasın benim işyerim eve çok yakın 10 dakika yürüyerek ama yinede gün boyu oturmaktan çok sıkılıyorum rahatsız oluyorum yoksa acil bişey olsa zaten müdürüm çok anlayışlı sağolsun ama bu gidişle ben çalışcam gibi evde sıkıntıdan kafayı yerim hafta sonları bile sıkıntıdan kendime iş çıkarıyorum bu hafta sonu koltukları yıkadım düşün yani evde olsam naparım korkuyorum açıkcası

Benden bir tane daha :roflol::roflol:
Bende temizlik yaptım acısını çektim sakın yapma bence bir daha...
Ki hele 30 dan sonra çok daha fena oluyor...
Bana da hafta sonları yetiyor o zaman bile sıkılıyorum sabah 7 dedi mi ayaktayım gün bitmiyor akannehir
Bir de evin çok yakınmış öğle arası bile gidip dinlenebilirsin cnaım

sinemcim saol canım. değişik bi yöntemmiş ama cesaret edebilcemi sanmıorm ya yanlışyaparsam ya bebeğe zarar verirsem die içim içimi yer. yapmayı düşünenler varmı?

koltuk yıkamak mı? :olmaz: sen çalışabildiğin kadar çalış bencede. boş durmak sana yaramıo...

Benden bir tane daha :roflol::roflol:
Bende temizlik yaptım acısını çektim sakın yapma bence bir daha...
Ki hele 30 dan sonra çok daha fena oluyor...
Bana da hafta sonları yetiyor o zaman bile sıkılıyorum sabah 7 dedi mi ayaktayım gün bitmiyor akannehir
Bir de evin çok yakınmış öğle arası bile gidip dinlenebilirsin cnaım

evet evet belimin ağrısı daha geçmedi çokda zorlamadım aslında ama gebeliğimin başından beri eşim hiçbişey yaptırmadı hamlamışım adam çöp bile döktürmüyo ağır diye onun ağırlığından ne olacaksa kafamçokkarıştı evet ev çok yakın ama öğlenleri hiç eve gitmem ev yakın olunca insana daha zor geliyo aslında, hergün işe geç kalıyorum düşün yanisempatiksalakcinni

Son düzenleme:
Sağolun kızlar geldi mesaj da ben de galiba beceremem bunu. Üstelik günlük yapılması gerekiyomuş, ben üşenip çatlak olmasın diye göbeğimi yağlamayı bile unutuyorum ki bunu yapıcam, sanırım imkansız. Kocama söylesem yapar belkim de sonrasında adamın halini düşünemiyorum :kedi::kedi::kedi:sempatiksalakcinni

kızlar ben bu masajı yapabileceğimi pek sanmıyorumohaoldumsmile zaten epidural normal yapacam hiç masajla felan uğraşmasammı diyorum

Nezaketcim aminn canım. darısı başına inşallah. ama inan benim karar vermem de kolay olmadı. aylardır düşünüorm napsam die. eşimi de bıktırdım napim bırakim mi bırakmim mi die. ama dün yanlış hatırlamıosam sen sölemiştin en kötü karar kararsızlıktan iidr.belki sora erken bıraktım die pişman olucam ama en azından hamileliğimn son aylarını evimde geçirmek, kocam geldiğinde onu evde karşılamk istiorm. evlendiğimizden beri beraber çıkıp beraber giriorz eve. birz klasik oldu ama napim hayallerm böle walla. eşimde "ben de çok istiorm şöle kapı açıldıında yemek kokuları gelsin burnuma karım kapıda karşılasn beni" die. ayyy bak düşündükçe heycan yaptım yine hihoyyyt

ay o hayalleri bende kuruyorum canım..şimdi duşunuyourmda hiç hazırlığıö yok.izne ayrılıp o 2 ayda anca yaparım hazırlığımı .sonra duşunuyourm kasımda calışam 20 gun daha calışıyourm bayram izni falan derken ..sonrada ne gerek var dıyourm.ayyy hep dıyourm hep dıyorum artık 15 gune karar vermem lazım zaten..

bidaha denedim umarım olmuştur :)) kızlar kahvaltımı edip hemen geliyorum

evet canım teşekkür ettim ben aldım ama pek yapabileceğimi sanmıyorum...bu arada afiyet olsun canım yarasın bebişine hoş sanada yarasa biraz iyi olacak sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
Back
X