burxkan canım özel mesaj alamıyormuşsun sen mesajı gönbderemiyorum
Canım seni arkadaş listeme ekledim canım takrar deneyebilirsen çok sevinirim buyrunnnnnnnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burxkan canım özel mesaj alamıyormuşsun sen mesajı gönbderemiyorum
günaydın kızlar bende sabah sabah kalktım çamaşırlarımı yıkadım astım ama sizde erkenden başlamışsın yine :))))dinamik topikiz ya
aynurcum hakkında hayırlısı olsun canım ohhh iyi yapmışsın daha 1 ay daha rahat dönemlerimiz sende eşinle vakit geçirirsin evde dinlenirsin gezersin çok sevindim canım senin adına
kızlar dün cucum gönderdi o masaj tekniğini isterseniz onun adına göndereyim size cucuda mümkün olduğunca göndermeye çalıştı herkese
bende istiyorum masajıı :lepi::lepi:
Ay valla ne haklıymıssın arkadaşım. Biraz uyudum oğlumun tekmeleri saolsun eşim bile yataktan zıpladı noluyo biri beni tekmeledi diye kaydirigubbakcemile3
Ağlarmısın gülermisin ay uyandık ikimizde oğlumuzu dinledik sabaha karşı takrar uyumuşuz ama bugün nasıl geçcek bitcek bilmiyorum.
İşlerimde yoğun mafoldumben
Gönderdim sana canım ŞenizGünaydın kızlar, okuldayım ben de. Dün masaj muhabbetini kaçırmışım, çok hastarydım zaten. Bana da gönderirmisiniz mesajı:kedi:
canım gönderdim sana beceremedimmi acaba,5li yaptım tellinaz,aselcik,narnisan,mavrulam bide burxkana diye bidaha deniyim olmazsa
canım senin işin gerçekten zor. eşinin yanında olmaması zor olsa gerek. inşallah göz açıp kapayıncaya kadar geçer bu ayrılık süreci.ayrıca umarım en yakın zamanda sende kararını verirsn. ayy ben kararımı verdm ama şuan askıda hala personel müdürüyle görüştüm birini bulana kadar idare edicez.allahtan kadın da halden anlıo..dün bi arkadaşmla konuştm bugün görüşmeye gidicek. umarım kabul ederler..
herkese günaydııııııııın :))))
neler yazışmışsınız ben yokken diye hemen bir bakayım dedim..
bugünün konusu masaj olacak anlaşılan :)))
herkes iyidir inşallah...
benim de fotoğraf yükleyebilmem için 100 msj hakkım dolmuş, nihayet artık bende aldıklarımı, odamızı ve göbişimi diğer topiklerde paylaşbileceğiim yupppi :)))))
saol canımcım değişik bi masajmış bu :kedi:
canım özellikle bu dönemde yanlız kalmak çok daha zor ama napalım allah daha kötülerinden saklasın benim işyerim eve çok yakın 10 dakika yürüyerek ama yinede gün boyu oturmaktan çok sıkılıyorum rahatsız oluyorum yoksa acil bişey olsa zaten müdürüm çok anlayışlı sağolsun ama bu gidişle ben çalışcam gibi evde sıkıntıdan kafayı yerim hafta sonları bile sıkıntıdan kendime iş çıkarıyorum bu hafta sonu koltukları yıkadım düşün yani evde olsam naparım korkuyorum açıkcası
canım özellikle bu dönemde yanlız kalmak çok daha zor ama napalım allah daha kötülerinden saklasın benim işyerim eve çok yakın 10 dakika yürüyerek ama yinede gün boyu oturmaktan çok sıkılıyorum rahatsız oluyorum yoksa acil bişey olsa zaten müdürüm çok anlayışlı sağolsun ama bu gidişle ben çalışcam gibi evde sıkıntıdan kafayı yerim hafta sonları bile sıkıntıdan kendime iş çıkarıyorum bu hafta sonu koltukları yıkadım düşün yani evde olsam naparım korkuyorum açıkcası
Benden bir tane daha :roflol::roflol:
Bende temizlik yaptım acısını çektim sakın yapma bence bir daha...
Ki hele 30 dan sonra çok daha fena oluyor...
Bana da hafta sonları yetiyor o zaman bile sıkılıyorum sabah 7 dedi mi ayaktayım gün bitmiyor akannehir
Bir de evin çok yakınmış öğle arası bile gidip dinlenebilirsin cnaım
Nezaketcim aminn canım. darısı başına inşallah. ama inan benim karar vermem de kolay olmadı. aylardır düşünüorm napsam die. eşimi de bıktırdım napim bırakim mi bırakmim mi die. ama dün yanlış hatırlamıosam sen sölemiştin en kötü karar kararsızlıktan iidr.belki sora erken bıraktım die pişman olucam ama en azından hamileliğimn son aylarını evimde geçirmek, kocam geldiğinde onu evde karşılamk istiorm. evlendiğimizden beri beraber çıkıp beraber giriorz eve. birz klasik oldu ama napim hayallerm böle walla. eşimde "ben de çok istiorm şöle kapı açıldıında yemek kokuları gelsin burnuma karım kapıda karşılasn beni" die. ayyy bak düşündükçe heycan yaptım yine hihoyyyt
bidaha denedim umarım olmuştur :)) kızlar kahvaltımı edip hemen geliyorum