2010 Aralık Anneleri

selam kızlar konu catlaklar heralde.. ben ewlendiğimde cok kilo almıstım basen we goguslerimde ondan kalma catlaklar war.. yeni olusan catlaklar kırmızı mor gibi olur heralde dimi oyleyse suanlık bende catlamadımbayanssulusmile

Kızlar ben de çatlamadım henüz, ya bu çatlaklar önce kırmızı oluyo sonra beyazlıyo dimi? Bi arkadaşımı görmüştüm hamilelik döneminde, kırmızı kırmızı çizgiler vardı bacaklarında, bende şimdilik öle bişi yok gibi, tabi görebildiğim yerlerde bilmiyorumkismileumarım çatlamam ama son ay çatlıyomuş genelde çatlayanlar, bi de ilk karın büyümeye başladığında 3-4 aylıkken yani :sinifsinif:

teşekkür ederim kızlar yemek isteyip de yiyememek çok kötüymüş diyabet hastalarını şimdi daha ii anlıyorum. Allah kolaylık vrsin

kızlar benim ilk oğlumda çok az çatlağım oldu, karnımın altında, sadece badem yağı kullanmıştım. şimdi de göbeğimin çevresinde var biraz, yine badem yağı kullanıyorum.

slm kızlarr bu hafta raporluyum daha önce yazmışmıydımkaydirigubbakcemile3evde olmak çok güselll:lepi: bu arada dehşet kaşınıyorum bilmiyorum çatlıyomuyum anlamadım...

Son düzenleme:
Günaydın kızlar geçmişe baktım kaynatmışsınız yine :)

günaydın bayanlar.... nasılsınız bakalım?

ayyy ben çok heycanlı bi bekleyiş içindeyim.. yerime birini bulabilirsem ki buldum gibi 1inden sora çalışmicam.. dua edin benim için kızlar.. ilk bırakan ben oluyorm sanırım :lepi:
HAyırlı olsun canım evinde rahat rahat bebişini beklesin :))

Ben okudum mesajı ama pek becerebileceğimi zannetmiyorum bilmiyorumkismile

Bende valla okuyunca vazgeçtim sempatiksalakcinni

kızlar göbiş topiğine de bende foto ekledim bakın bakalım bizi nasıl bulacaksınız kaydirigubbakcemile3

Bakalım yeni göbiş görelim :dance:

slm kızlarr bu hafta raporluyum daha önce yazmışmıydımkaydirigubbakcemile3evde olmak çok güselll:lepi: bu arada dehşet kaşınıyorum bilmiyorum çatlıyomuyum anlamadım...

Sakın kaşınma canım. Kaşınırsan çatlarsın sırnaşık şey. (Konuşursan ölürsün gibi oldu sırnaşık şey )

teşekkür ederim kızlar yemek isteyip de yiyememek çok kötüymüş diyabet hastalarını şimdi daha ii anlıyorum. Allah kolaylık vrsin

canım A llah yardımcın olsun ama napalım sabredicen bebiş için,bende ilk üç ay su bile içememiştim seni çok iyi anlıyorumm..

aynen canım ben de doğum izni öncesi rapor aldım, evdeyim. haftaya da doğum iznine ayrılıcam.
kaşıntıya gelince bu konuda bi sürü mesajım vardır şu kadınlar kulübü geçmişinde, oğlumda feci kaşındım ama 40. haftada ve doğumdan sonra 2 ay sürdü. gebelik kaşıntısı diye bi hastalık var adı pupp, dayanamazsan doktora görün, losyon vs. verir. yalnız ben de ağır iğnelerle geçti ancak, çünkü pupp değildi, cildiyeciler bile ööyle bakıyodu durumum vahimdi çünkü. senin gibi bu haftalarda olan arkadaşlarım vardı, onlarınki kremlerle falan geçti ama.

Günaydın kızlar geçmişe baktım kaynatmışsınız yine :)

HAyırlı olsun canım evinde rahat rahat bebişini beklesin :))

Bende valla okuyunca vazgeçtim sempatiksalakcinni

Bakalım yeni göbiş görelim :dance:

Sakın kaşınma canım. Kaşınırsan çatlarsın sırnaşık şey. (Konuşursan ölürsün gibi oldu sırnaşık şey )

valla kaşıyorum dayanamıyorum böyle minik mink sivilce gibi kızarıklar var ben genişlerken hep böyle oluyo şimdi göğsümün altından genişliyorum çünkü orda çıktı kızarıklar...böyle sinek ısırmış gibi kaşınıom hatta geçen tarağımın ucuyla kaşıdımkaydirigubbakcemile3

bak bakalım ben ekledim kuzum.
Eim ortası gelsin eve cicilerimiz bi sürü şey eklicem ozman
ama onalr biraz erkek işi napalım giyecek yağmurum

canım gördüm cicileri.sen artık bişi alma ya yada al sıradakine kalır yağmur giymzse valla ir sürü kıyafeti oldu ohhhh güle güle giysin inşallah.:emir_bebek:

canım kaşınıyorsan cildin kuruyordur. kurutmamaya çalış. çatlamayı en az hasarla tlatmakta fayda var. ben çok çatladım bile şimdiden. :sinifsinif:

Kızlar ben de çatlamadım henüz, ya bu çatlaklar önce kırmızı oluyo sonra beyazlıyo dimi? Bi arkadaşımı görmüştüm hamilelik döneminde, kırmızı kırmızı çizgiler vardı bacaklarında, bende şimdilik öle bişi yok gibi, tabi görebildiğim yerlerde bilmiyorumkismileumarım çatlamam ama son ay çatlıyomuş genelde çatlayanlar, bi de ilk karın büyümeye başladığında 3-4 aylıkken yani :sinifsinif:

benim çatlaklarda şu anda kırmızı kırmızı ama çok var bacaklarımda. sonra beyazladığını duymamıştım .. öyleyse gene bir derec iyidir o zaman , böyle kötü çünkü :bbo:

aynen canım ben de doğum izni öncesi rapor aldım, evdeyim. haftaya da doğum iznine ayrılıcam.
kaşıntıya gelince bu konuda bi sürü mesajım vardır şu kadınlar kulübü geçmişinde, oğlumda feci kaşındım ama 40. haftada ve doğumdan sonra 2 ay sürdü. gebelik kaşıntısı diye bi hastalık var adı pupp, dayanamazsan doktora görün, losyon vs. verir. yalnız ben de ağır iğnelerle geçti ancak, çünkü pupp değildi, cildiyeciler bile ööyle bakıyodu durumum vahimdi çünkü. senin gibi bu haftalarda olan arkadaşlarım vardı, onlarınki kremlerle falan geçti ama.

sanada hayırlı olsun tatlım bende haftaya ayrılıom dpğum iznine,canım benim hep genişlerken böyle oluyo karaciğeme felan bakıldı bi şey çıkmadı doktorda bi şey demedi,dediğim gibi böyle minik minik noktalar var onar kaşınıyo....

canım geçici bi durum diye düşün, inşallah doğumdan sonra herşey yoluna girecek. Çok geçmiş olsun, takma kafana, bak bi sürü arkadaşımız diyetle halletti sorunu :CüvCüv:

sanada hayırlı olsun tatlım bende haftaya ayrılıom dpğum iznine,canım benim hep genişlerken böyle oluyo karaciğeme felan bakıldı bi şey çıkmadı doktorda bi şey demedi,dediğim gibi böyle minik minik noktalar var onar kaşınıyo....

anladım canım, benim de karaciğere bakılmıştı bişey çıkmamıştı. belki çatlaklardandır ama dayanamazsan rahatlatıcı losyonlar var doktorun en azından onlardan verir. kaşımamak mümkün değil çünkü biliyorum.

canım geçici bi durum diye düşün, inşallah doğumdan sonra herşey yoluna girecek. Çok geçmiş olsun, takma kafana, bak bi sürü arkadaşımız diyetle halletti sorunu :CüvCüv:

bende esraya katılıyorum desire cım diyetine dikkat et sağlıkla gelir bebiş.

valla kaşıyorum dayanamıyorum böyle minik mink sivilce gibi kızarıklar var ben genişlerken hep böyle oluyo şimdi göğsümün altından genişliyorum çünkü orda çıktı kızarıklar...böyle sinek ısırmış gibi kaşınıom hatta geçen tarağımın ucuyla kaşıdımkaydirigubbakcemile3

özüm cüm bende senin söylediğin gibi bir kaşıntı dönemi geçirdim 16.-20. hafta aralarında. önce alerji sandık. gitmediğimiz cildiyeci kalmadı ve ne kadar salak doktor lar varmış bulamadılar ne olduğunu alerji dediler ekzama dediler. sonra tatildeyken İzmir de bir doktor detaylı tahlil yaptı ve hiç bir şey olmadığını sadece gebelikten kaynaklandığını söyledi. senin de dediğin gibi. losyonlar karışımlar verdi ama hiç kullanmadım onlarda kaşıntı yapıyordu çünkü.
ben kaynatılmış dinlendirilmiş kır patayasıyla bu kaşıntının önüne geçtim. muhteşem bir şeymiş bu papatya suyu. bütün kabartılarım ve yaralarım geçti.
Allah kimseye vermesin O hamilelik kaşıntısını çok beter bir şey arkadaşlar. çok şükür geçti.
gsu cum bu yüzden canım kaşıntın ne olursa olsun sakın ihmal etme. sür kremlerini, nemlendir cildini bence. öyle tarak arkasıyla faalan da kaşaıma sakın yasakkelime :))))

kızlar dün oğluşumla parktaydık, bi grup kadın vardı, çay falan içiyolar. biri pardon kızınız mı olacak dedi, ben de yok erkek dedim ama basenler genişlemiş dedi, ben de şaştım çünkü öne doğru gidiyo göbişim ve herkes arkadan hamile değil gibisin diyo. sonra diğer hanımlar da katıldılar konuşmaya, yok sivri, erkek göbeği falan, teyzem ısrar ediyo yok kız gibi, ben diyorum gerçekten erkek. amma inatçı kadınlar var ya, doktorumdan iyi biliyo bi bakışta. sonra oğlum da eve gelince demez mi anne neden bana kız dedi teyze diye!

özüm cüm bende senin söylediğin gibi bir kaşıntı dönemi geçirdim 16.-20. hafta aralarında. önce alerji sandık. gitmediğimiz cildiyeci kalmadı ve ne kadar salak doktor lar varmış bulamadılar ne olduğunu alerji dediler ekzama dediler. sonra tatildeyken İzmir de bir doktor detaylı tahlil yaptı ve hiç bir şey olmadığını sadece gebelikten kaynaklandığını söyledi. senin de dediğin gibi. losyonlar karışımlar verdi ama hiç kullanmadım onlarda kaşıntı yapıyordu çünkü.
ben kaynatılmış dinlendirilmiş kır patayasıyla bu kaşıntının önüne geçtim. muhteşem bir şeymiş bu papatya suyu. bütün kabartılarım ve yaralarım geçti.
Allah kimseye vermesin O hamilelik kaşıntısını çok beter bir şey arkadaşlar. çok şükür geçti.
gsu cum bu yüzden canım kaşıntın ne olursa olsun sakın ihmal etme. sür kremlerini, nemlendir cildini bence. öyle tarak arkasıyla faalan da kaşaıma sakın yasakkelime :))))
evet canım papatyayı ben de duydum pamukla sürmüştüm. ama benimki de ayrı bi alemdi, 2 ay ne kullansam fayda etmedi. işinin ehli ün yapmış bi doktor 2 haftalık yoğun bi tedaviyle geçirdi daha sonra. yan etkileri de oğluşumu etkiledi ama uyku yaptı bebğimde, sütüm acıdı...
umarım bu kez olmaz, 2. gebelikte tekrarlayabiliyomuş.mafoldumben

anladım canım, benim de karaciğere bakılmıştı bişey çıkmamıştı. belki çatlaklardandır ama dayanamazsan rahatlatıcı losyonlar var doktorun en azından onlardan verir. kaşımamak mümkün değil çünkü biliyorum.

özüm yazdığın yazıyı okudum pupp diye girince cıktı,korktum şimdi inşallah öyle olmaz,benim cildim çok hassastır zaten,ama kabarma felan yok böyle isilik gibi ve geçen hafta daha çoktu şimdi geçiyo inşallah...

Back
X