Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HAyırlı olsun canım evinde rahat rahat bebişini beklesin :))günaydın bayanlar.... nasılsınız bakalım?
ayyy ben çok heycanlı bi bekleyiş içindeyim.. yerime birini bulabilirsem ki buldum gibi 1inden sora çalışmicam.. dua edin benim için kızlar.. ilk bırakan ben oluyorm sanırım :lepi:
Ben okudum mesajı ama pek becerebileceğimi zannetmiyorum bilmiyorumkismile
kızlar göbiş topiğine de bende foto ekledim bakın bakalım bizi nasıl bulacaksınız kaydirigubbakcemile3
slm kızlarr bu hafta raporluyum daha önce yazmışmıydımkaydirigubbakcemile3evde olmak çok güselll:lepi: bu arada dehşet kaşınıyorum bilmiyorum çatlıyomuyum anlamadım...
teşekkür ederim kızlar yemek isteyip de yiyememek çok kötüymüş diyabet hastalarını şimdi daha ii anlıyorum. Allah kolaylık vrsin
slm kızlarr bu hafta raporluyum daha önce yazmışmıydımkaydirigubbakcemile3evde olmak çok güselll:lepi: bu arada dehşet kaşınıyorum bilmiyorum çatlıyomuyum anlamadım...
Günaydın kızlar geçmişe baktım kaynatmışsınız yine :)
HAyırlı olsun canım evinde rahat rahat bebişini beklesin :))
Bende valla okuyunca vazgeçtim sempatiksalakcinni
Bakalım yeni göbiş görelim :dance:
Sakın kaşınma canım. Kaşınırsan çatlarsın sırnaşık şey. (Konuşursan ölürsün gibi oldu sırnaşık şey )
bak bakalım ben ekledim kuzum.
Eim ortası gelsin eve cicilerimiz bi sürü şey eklicem ozman
ama onalr biraz erkek işi napalım giyecek yağmurum
Kızlar ben de çatlamadım henüz, ya bu çatlaklar önce kırmızı oluyo sonra beyazlıyo dimi? Bi arkadaşımı görmüştüm hamilelik döneminde, kırmızı kırmızı çizgiler vardı bacaklarında, bende şimdilik öle bişi yok gibi, tabi görebildiğim yerlerde bilmiyorumkismileumarım çatlamam ama son ay çatlıyomuş genelde çatlayanlar, bi de ilk karın büyümeye başladığında 3-4 aylıkken yani :sinifsinif:
aynen canım ben de doğum izni öncesi rapor aldım, evdeyim. haftaya da doğum iznine ayrılıcam.
kaşıntıya gelince bu konuda bi sürü mesajım vardır şu kadınlar kulübü geçmişinde, oğlumda feci kaşındım ama 40. haftada ve doğumdan sonra 2 ay sürdü. gebelik kaşıntısı diye bi hastalık var adı pupp, dayanamazsan doktora görün, losyon vs. verir. yalnız ben de ağır iğnelerle geçti ancak, çünkü pupp değildi, cildiyeciler bile ööyle bakıyodu durumum vahimdi çünkü. senin gibi bu haftalarda olan arkadaşlarım vardı, onlarınki kremlerle falan geçti ama.
teşekkür ederim kızlar yemek isteyip de yiyememek çok kötüymüş diyabet hastalarını şimdi daha ii anlıyorum. Allah kolaylık vrsin
sanada hayırlı olsun tatlım bende haftaya ayrılıom dpğum iznine,canım benim hep genişlerken böyle oluyo karaciğeme felan bakıldı bi şey çıkmadı doktorda bi şey demedi,dediğim gibi böyle minik minik noktalar var onar kaşınıyo....
canım geçici bi durum diye düşün, inşallah doğumdan sonra herşey yoluna girecek. Çok geçmiş olsun, takma kafana, bak bi sürü arkadaşımız diyetle halletti sorunu :CüvCüv:
valla kaşıyorum dayanamıyorum böyle minik mink sivilce gibi kızarıklar var ben genişlerken hep böyle oluyo şimdi göğsümün altından genişliyorum çünkü orda çıktı kızarıklar...böyle sinek ısırmış gibi kaşınıom hatta geçen tarağımın ucuyla kaşıdımkaydirigubbakcemile3
aynen canım ben de doğum izni öncesi rapor aldım, evdeyim. haftaya da doğum iznine ayrılıcam.
kaşıntıya gelince bu konuda bi sürü mesajım vardır şu kadınlar kulübü geçmişinde, oğlumda feci kaşındım ama 40. haftada ve doğumdan sonra 2 ay sürdü. gebelik kaşıntısı diye bi hastalık var adı pupp, dayanamazsan doktora görün, losyon vs. verir. yalnız ben de ağır iğnelerle geçti ancak, çünkü pupp değildi, cildiyeciler bile ööyle bakıyodu durumum vahimdi çünkü. senin gibi bu haftalarda olan arkadaşlarım vardı, onlarınki kremlerle falan geçti ama.
evet canım papatyayı ben de duydum pamukla sürmüştüm. ama benimki de ayrı bi alemdi, 2 ay ne kullansam fayda etmedi. işinin ehli ün yapmış bi doktor 2 haftalık yoğun bi tedaviyle geçirdi daha sonra. yan etkileri de oğluşumu etkiledi ama uyku yaptı bebğimde, sütüm acıdı...özüm cüm bende senin söylediğin gibi bir kaşıntı dönemi geçirdim 16.-20. hafta aralarında. önce alerji sandık. gitmediğimiz cildiyeci kalmadı ve ne kadar salak doktor lar varmış bulamadılar ne olduğunu alerji dediler ekzama dediler. sonra tatildeyken İzmir de bir doktor detaylı tahlil yaptı ve hiç bir şey olmadığını sadece gebelikten kaynaklandığını söyledi. senin de dediğin gibi. losyonlar karışımlar verdi ama hiç kullanmadım onlarda kaşıntı yapıyordu çünkü.
ben kaynatılmış dinlendirilmiş kır patayasıyla bu kaşıntının önüne geçtim. muhteşem bir şeymiş bu papatya suyu. bütün kabartılarım ve yaralarım geçti.
Allah kimseye vermesin O hamilelik kaşıntısını çok beter bir şey arkadaşlar. çok şükür geçti.
gsu cum bu yüzden canım kaşıntın ne olursa olsun sakın ihmal etme. sür kremlerini, nemlendir cildini bence. öyle tarak arkasıyla faalan da kaşaıma sakın yasakkelime :))))
anladım canım, benim de karaciğere bakılmıştı bişey çıkmamıştı. belki çatlaklardandır ama dayanamazsan rahatlatıcı losyonlar var doktorun en azından onlardan verir. kaşımamak mümkün değil çünkü biliyorum.