2010 Aralık Anneleri

kızlarrr naptınız bakalım iyimisiniz ben yarın kuzucuğumu görmeye gitcem renkliultrasona gircem ilk defa ay bu defa çok heycan yaptım bakalım bizim kız nasıl bişey zemuszemus bide doktor yarın alttan muayene etcek bende ayıp olmasın adama diye kuaföre gittim parladım ama doğum yaklaştıkça daha çok canım yanıyo sizdede olyomu yoksa benimki psikolojikmi yaa

Yarın bebiş görme günü olacak desene bende yarın görcem kusumu :)) Bende de tam tersi oldu hem daha geç çıkıyorlar hemde daha az acıyor anlamadım :))

sezeninde 2 hafta önden gittigini ögrendik..benimkide 2 hafta..
tugbada öyle..daha cok kisi var..
ayy saglikla gelsinlerde,aynen bende basla bisey istemiyorumm :Saruboceq:
icini ferah tut canim,insallah sag salim zamaninda gelicek melegin...
ama varyaa sen sansli olacaksin cünkü ilk doguranlardan bi sürü tüyo alirsin ne güzelll
acemiligi biz yasicaz esas kaydirigubbakcemile3

inşallah canım ya
evet sizin tecrübelerinziden faydalanıcaz.
işte korkuyorum ya sancı olursa ve ben onu başka bişey oluyo sanıp panik yaparsam diye korkuyorum
bana o korkuyu yaşatmasın Rabbim.

Yarın bebiş görme günü olacak desene bende yarın görcem kusumu :)) Bende de tam tersi oldu hem daha geç çıkıyorlar hemde daha az acıyor anlamadım :))

hadi hayırlısı bitanem.
gzüel gzüel haberlerle gel
bakalım kocaman olmuştur kuzcuk
ben bebişler kilo alıp büyüyünce ve sizin mesajalrı görünce çok mutlu oluyorum

kızlarrr naptınız bakalım iyimisiniz ben yarın kuzucuğumu görmeye gitcem renkliultrasona gircem ilk defa ay bu defa çok heycan yaptım bakalım bizim kız nasıl bişey zemuszemus bide doktor yarın alttan muayene etcek bende ayıp olmasın adama diye kuaföre gittim parladım ama doğum yaklaştıkça daha çok canım yanıyo sizdede olyomu yoksa benimki psikolojikmi yaa

ayy ben kaşlarımı alrıken oturup ağlayasım geliyobilmiyorumkismile hiç bi şey yaptıramıcam aslında düşünüyorum şöyle doğuma yakında,elimi koluma bi yere çarpsam nasıl canım yanıyor,hamilelerin canı çok acırmış....

cucu senin randevun yine benimle aynı günlerde mi.
ben 15 ekimi bekliyorum

inşallah canım ya
evet sizin tecrübelerinziden faydalanıcaz.
işte korkuyorum ya sancı olursa ve ben onu başka bişey oluyo sanıp panik yaparsam diye korkuyorum
bana o korkuyu yaşatmasın Rabbim.

hadi hayırlısı bitanem.
gzüel gzüel haberlerle gel
bakalım kocaman olmuştur kuzcuk
ben bebişler kilo alıp büyüyünce ve sizin mesajalrı görünce çok mutlu oluyorum
sen icini ferah tutmaya calis canim..
insallah onca üzüntünün sonunda minik melegini sag salim kucaklayacaksin..
Allahim yardimcimiz olsunnn

yok tatlim bu defa tutturamadik..benimki 8 ekimde :1rolleyes:
gecmiyor günler boshayallersmile

tellim bende kuaförden geliyorum ama oraya yinr cesaret edemedim. Bayağı kapıştık kadınla. Bir dahaki sefere mecbur kalıcam. Artık göremiyorum bende çünkü.

kesinlikle katılıyorum
şimdiden 30lara gelenler var
biz aralık sonuna kadar da bekleyenlerden olucaz.
yani ben.
amannn inşallah da öle olurrr
zamanında gelsin kuzum sağlıkla
tek dileğim bu
ben önceden sancılanırsam diye çok korkuyorum
paniklemekten
sonu kötü biten tecrübemden dolayıı
inşallah öncesinde böle bşi durum yaşamam
tek dileğim doktorun verdiği tarihte bavulumu alıp gitmek
,ve hayrlısıyla kızıma kavuşmak
Allahım nasip et bana o günü.

Canım bende sondan geliyorum. 30 aralık dedi doktor ama bakalım. Ocak olursa da fena olmaz. Bu gidişle topikte aralık annesi olmayacak. hep kasım ve ocak :))

tatlimm gelmesini bende istemiyorum ki...
ama sagda solda aile icinde falanda mükemmel kaynanayi oynuyor..ariyorum soruyorum yapiyorum diyor..
hatta esimin yaninda bile..
ve yaptigi fenaliklari aileme anlatmiyorum diye iyice üstüme geliyor,sindirmeye calisiyor..
babamin bildigini bilmesi onu bi süre benden uzaklastirir,en azindan su son aylari ve lohusaligimi stressiz geciririm...yerimseniben

girmeleri daha iyi aslinda...neler yasadigimizi görücekler hemde en büyük destek onlar olucak..ben esim olmadan girmem doguma ya banane :kedi:
bu arada bende alamiyorum,hemde aylardir görmüyorum orayi..ayna,egil bükül,bi sürü sekle giriyorum :umursamaz:

amaaan benim bebişe de kv bakıcak napcaz bilmiom 4-5 ay birlikte,anacığım gellemez,bakıcı da tutamam kücück olcak..siz böyle anlattıkca içim darlanıyo..gerçi bi zararı yok bana ya,işte çok uzun süre birlikte olmak beni çok korkutuyor

kıslarrrr yine kaynatmışsınız geçmişi okuyamadım umarım hepiniz çok çok iyisidir .. ben bugün dr. gittim minik kızım 1160 gr olmuş gelişmeside haftasıyla uyumluymuş teyzeleri .. bide alışveriş merkezi gezdik kızımla fakat öyle yorulmuşum kii acısını şimdi anlıyorum :))

kıslarrrr yine kaynatmışsınız geçmişi okuyamadım umarım hepiniz çok çok iyisidir .. ben bugün dr. gittim minik kızım 1160 gr olmuş gelişmeside haftasıyla uyumluymuş teyzeleri .. bide alışveriş merkezi gezdik kızımla fakat öyle yorulmuşum kii acısını şimdi anlıyorum :))

Maşallah annesi büyümüş kusun :))

maşallah tatlım hadi gözün aydın..

saolun teyzeleri .. bebişe bakma işi kritik konu heleki insanın kendi evinde bi başkasıyyla yaşaması oldukça zorlar ben 40 gün kendi annemle nası yapıcam die düşünüyorum kaldıki kv ile hiç düşünenmem ama çalışanlar kv için bakıcıdan bin kat iyidir benim fikrimce ..

amaaan benim bebişe de kv bakıcak napcaz bilmiom 4-5 ay birlikte,anacığım gellemez,bakıcı da tutamam kücück olcak..siz böyle anlattıkca içim darlanıyo..gerçi bi zararı yok bana ya,işte çok uzun süre birlikte olmak beni çok korkutuyor
ah ne bileyim valla..benim annem yanimda olacak sükür ama tam alisicam annem gidecek,bu defa evimin yolunu bilmeyen kv damlicak...
bazen kacip uzaklarda dogurasim geliyor kaydirigubbakcemile3

canim massallah melegine :nazar:
dpgunca da anne-kiz ne güzel gezilir :1rolleyes:

iyi akşamlar arkadaşlar herkes iyidir umarım:3:

iyi aksamlar canim,ben sahsen iyiyim sen nasilsin?
herkes dizi izliyor sanirim

YASMIN canim yeni görüyorum,gecmis olsun canim..:teselli:
Allah dermansiz dert vermesin tatlim,insallah sorunsuz geciririz su son aylari

ah ne bileyim valla..benim annem yanimda olacak sükür ama tam alisicam annem gidecek,bu defa evimin yolunu bilmeyen kv damlicak...

saol canım bende iyiyim kv problemin var dimi ama sakin ol bence bbeğini güzel güzel emzirmeye bak :ecrin_bebek:

zaten uzaklardasın cucum kaydirigubbakcemile3 daha uzaklara gitme sen..ne güzel annen gelecekmiş boşver kv yi..bende anacığımın yanında yapıcam doğumu Allah nasip ederse şimdi benim kaprisler havada takla atarkaydirigubbakcemile3 bana da dönüş çok zor olacak..

Back
X