2010 Aralık Anneleri

Ezom ekleyebildiysem ekteki minik beşiklerden öneririm canım sana. Dün gördüm bende. Oda alırsam gece yatak odasına,gndüz salona taşıyabilirim diye düşünmüştüm. Üstelik sallanıyor ve hafif. Yaklaşık 150 tl kadar fiyatı. durumum uygun olursa ekstradan alabilirim diye düşünmüştüm. Seninde aklında olsun canım...

evet canım boyle beşiklerden de gordum ama bu beşikleri çok fazla kullanamıyor.almaya değmiyor yani bide işn bittimi ona yer bulamk gerekecek.o yuzden park yaatk dedşm ben katlanıp kaldırılabilir peşinde de goturebiilirsin diye.ama bu beşiklerinde cok havalı olanlar var bittim onlar yahuuu.kız anası olmakda ne zormuş canım

kızlar
kayınvalidemle buluştuk çoook içime sinen bir gecelik ve sabahlık aldık..çok mutlu oldum

ayy ne mutlu sana, bi de biz kafamıza göre bişeyler bulabilsek. Alışveriş topiğine resimleri eklersen çok seviniriz canım. Bize de bi fikir olur kaydirigubbakcemile2

kızlar nette buldum.ben hala ne alacağı belli olmayan biri olrak.oda alan arkadaşlar yanınızda yatırmak için ne yapıcaksınız peki.ben diyorum ki park yatak alsam kıyafetleri nereye koyucam.oda alsam park yatada mecbur alıcam yanımda yatırmak için..oda oylesine alınmış olcak.napsam bilemedim..

ezouygun bende senin gibi kararsız kalmıştım çok. Park yatak alsan kıyafetleri ve ıvır zıvırları nereye koyacaksın herşey karışacak birbirine diye ne yapacağımı bilememiştim. bir de bizim ev 2+1 yer de yoktu. ama en son düşündük taşındık , ölçtük biçtik. odada yer açmaya karar verdik. Oda her zaman gerekli. daha kalıcı ve uzun ömürlü . büyüyenlerden aldık bir de . 13 yaşına kadar kullanılabilir deniyor biizm aldığımız için.
Park yatağı da kayınbiraderimin eskisini aldık kullanmak için. nasıl olsa o kullan at bir şeydi onu da böyle hallettik.

Ezom ekleyebildiysem ekteki minik beşiklerden öneririm canım sana. Dün gördüm bende. Oda alırsam gece yatak odasına,gndüz salona taşıyabilirim diye düşünmüştüm. Üstelik sallanıyor ve hafif. Yaklaşık 150 tl kadar fiyatı. durumum uygun olursa ekstradan alabilirim diye düşünmüştüm. Seninde aklında olsun canım...

bu beşiklerin taşınabilmesi güzelmiş canım ama benim tavsiyem böyle birşey alınacaksa o park yatak olabilir. Bu beşikler en fazla 6 ay kullanılabilirken, park yataklar daha sonra oyun havuzu olarak bile kullanılıyor. aşağı yukarı da aynı fiyatta.

herşey o kadar çeşitli ki insan en doğrusu , en kullanışlısı hangisi karar veremiyor valla kızlar. işimiz zor valla :(

ezouygun bende senin gibi kararsız kalmıştım çok. Park yatak alsan kıyafetleri ve ıvır zıvırları nereye koyacaksın herşey karışacak birbirine diye ne yapacağımı bilememiştim. bir de bizim ev 2+1 yer de yoktu. ama en son düşündük taşındık , ölçtük biçtik. odada yer açmaya karar verdik. Oda her zaman gerekli. daha kalıcı ve uzun ömürlü . büyüyenlerden aldık bir de . 13 yaşına kadar kullanılabilir deniyor biizm aldığımız için.
Park yatağı da kayınbiraderimin eskisini aldık kullanmak için. nasıl olsa o kullan at bir şeydi onu da böyle hallettik.

bu beşiklerin taşınabilmesi güzelmiş canım ama benim tavsiyem böyle birşey alınacaksa o park yatak olabilir. Bu beşikler en fazla 6 ay kullanılabilirken, park yataklar daha sonra oyun havuzu olarak bile kullanılıyor. aşağı yukarı da aynı fiyatta.

herşey o kadar çeşitli ki insan en doğrusu , en kullanışlısı hangisi karar veremiyor valla kızlar. işimiz zor valla :(

ne guzel halledebilmişs,n....iyi gunlerde kullanın cnm

slm :ecrin_bebek:
bende büyüyebilen dolaplı cekmeceli yatakdan aldım bebişime :emir_bebek:
yatak odası yapmıcam için kendi odamada bu zor sıgdı valla ama olsun içime sindi cok güzel begendim boshayallersmile
güzel ve iyi günlerde yatsın inş mutlulukla saglıkla yavrum opuyorumnanaktan

ne guzel halledebilmişs,n....iyi gunlerde kullanın cnm

sen de halledersin inşallah canım. insan böyle ne yapacağına nasıl yapacağına karar veremiyor önce ama sonra halloluyor bir şekilde.
odayı sonra da alabilirsin dediğin gibi sonuçta yatak olarak ilk etapta kullanılmıyor. CADIARZU

yahuu kızlar canım tereyağlı ballı ekmek istedi sizin yüzününüzden , bayılıcam şimdi akannehir

daha mesainin bitmesine de 3 saat var , ne yapıcam şimdi !

Ay valla canim hakkini helal et sadece sorayim demistim canim cekiyodu seninde cektirdim tuh eyvahedigeldismile

Ben geldiiiimmmm..
Oy ne kadar yazmışsınıızz bi kısmını okuyabildimm
Doktora gidenler vaarr.. Maşallah bebişlere kızlar böyle devam eder umarımm
Mavrulamm tatlım dikkat et kendine çok geçmiş olsun
toobacııımm :) dün akşam dedim ona oralardan bi caroline bulup gelme diye :)) kızıyo bana :))
senin öksürüğün geçti mi bakimm?

of çok para canım normal içinn
madem normall olacakk epidurel olsa daha iyii
bide benim yapacağım hastanede ben 300 tl vercemmmm

Canım benim sigortam %100 karşılıyo ben bu ücretleri ödemeyeceğim özel sağlık sigortam var o yüzden sizede bilgi olsun diye yazdım.... ssk lı fiyatı bilmiyorum belki ssk için daha uygundur. fiyat sormak lazım...

epidural içinse doktorum tavsiye etmiyor ben ordayken normal yapan bir gebe yarım saatte doğurdu onunla aynı gelen kadın 2 saat geçmesine rağmen doğuramamıştı. doktorum dedi epidural olan ağrıyı hissetmediği için doğuramıyor die en güzel doğal olanı dedi... doktoruma güveniyorum korkmuyorum ben en çok sezeryandan korkuyorum.... ameliyat....

kızlar nette buldum.ben hala ne alacağı belli olmayan biri olrak.oda alan arkadaşlar yanınızda yatırmak için ne yapıcaksınız peki.ben diyorum ki park yatak alsam kıyafetleri nereye koyucam.oda alsam park yatada mecbur alıcam yanımda yatırmak için..oda oylesine alınmış olcak.napsam bilemedim..

neden öyle düşünme oda öylesine alınır mı hiç kıyafetler bide yani bebek odası olucak gelenler felan... o zaman odasını al yatağını küçük yataklardan seç ilk 6 ay yatağını yatakodana koyarsın diğer şeyleri odasında durur...

kızlar sizdede gobek etrafında kıllana oldu mu kafamçokkarıştı benim gobek deligimin altındaki minicik sarı kıllar artık daha siyah ve daha uzun eyvahedigeldismile dogumdan sonra gitcek di mi bunlarbilmiyorumkismile

benimde inşallah geçer....

nerdilcim ben de sezeryandan korkuorum
normal doğum korkunuyor
inşallah hayırlısı olur canım ya

kızlar bende normal doğumdan çok korkuyorum ya, olursa heralde normal doğumda beni sezeryane alın diye yalvaranlardan olurum ben..kaydirigubbakcemile3

biraz erken olcak ama acaba bebişlerimiz kac yasından sonra tek kişilik korkuluksuz bir yatakta yatabilirler :uhm:

tam bilemem ama tahminimce 3 ten sonra olabilir...çocuğa da bağlı biraz tabi..benim yeğen var 4 yaşında o da yapmışlardı çok güzeldi 6-12 ay odada kaldı sonra yatağını yatak odasına yere koydular hala orda yatıo sıpa,o güzelim oda boşa gittikaydirigubbakcemile3artık sığmazda...

kızlar bende normal doğumdan çok korkuyorum ya, olursa heralde normal doğumda beni sezeryane alın diye yalvaranlardan olurum ben..kaydirigubbakcemile3
1bucuk ay once bi arkadasım dogurdu kız inatla normal dogurcam diye diye doguma gitti suni sancıdan sonra tam acılma olmus dogum baslamıs bu yırtınıyomus beni sezeryana alın die tabi ki dr almadı zaten cok surmeden bebişini kucagına aldı ve dogumdan sonra iyiki normal dogurmusum dedi sadece3 dikişi war ve cok cabuk iyilesmis..

ay kızlar sağolun en azından sizden ornek alıpda bişeylere karar veririm herhalde...

doğum konusunu hiç sormayın oda ayrı bır muamma benim için....

tam bilemem ama tahminimce 3 ten sonra olabilir...çocuğa da bağlı biraz tabi..benim yeğen var 4 yaşında o da yapmışlardı çok güzeldi 6-12 ay odada kaldı sonra yatağını yatak odasına yere koydular hala orda yatıo sıpa,o güzelim oda boşa gittikaydirigubbakcemile3artık sığmazda...
ya benim bi odam war orda tek kişilik yatak wardı ben oraya dolap yaptırdm yataga da baslık yaptırıyorum.. bebegim için 1 yasına kadar kullanabilecegim sepet alcm ve sonrada park yatak.. ama asıl odası tek kişililk yatak olan oda ne zaman oraya geccek cok merak ediyorum bilmiyorumkismile

ben en çok suni sancıdan korkuyorum. Ne olursa olsun suni sancı istemiyorum ama tabi mecbur kalınan durumlarda var. Of Allah'ım ne zormuş bu işler...

şekerim niye korkuosun ya
Allah bizi ona uygun yaratmış
bence tıbbi bi müdahele gerekmediği sürece en sağlıklısı normal doğum:dance:

1bucuk ay once bi arkadasım dogurdu kız inatla normal dogurcam diye diye doguma gitti suni sancıdan sonra tam acılma olmus dogum baslamıs bu yırtınıyomus beni sezeryana alın die tabi ki dr almadı zaten cok surmeden bebişini kucagına aldı ve dogumdan sonra iyiki normal dogurmusum dedi sadece3 dikişi war ve cok cabuk iyilesmis..

oh 3 dikiş süper ne güzel allahım bizede böyle hatta dikişsiz doğumlar nasip et....

ayyy büyük konuşmim ama 6 aydan sonra yatak odamda istemem orası bizim özelimiz yani çocuğun ne işi var inşallah bu dediğimi yapabilirim eyvahedigeldismile

şekerim niye korkuosun ya
Allah bizi ona uygun yaratmış
bence tıbbi bi müdahele gerekmediği sürece en sağlıklısı normal doğum:dance:

normal doğum o anlık geçiyo hemen acısı unutuluyo baksanıza sezeryan bütün ömür ameliyatlı olmak çok kötü benim için o yüzden normalden yanayım... bide ameliyat çok ürkütücüüüüü allahım sağlıkla alalım kucağımıza...

oh 3 dikiş süper ne güzel allahım bizede böyle hatta dikişsiz doğumlar nasip et....

ayyy büyük konuşmim ama 6 aydan sonra yatak odamda istemem orası bizim özelimiz yani çocuğun ne işi var inşallah bu dediğimi yapabilirim eyvahedigeldismile

normal doğum o anlık geçiyo hemen acısı unutuluyo baksanıza sezeryan bütün ömür ameliyatlı olmak çok kötü benim için o yüzden normalden yanayım... bide ameliyat çok ürkütücüüüüü allahım sağlıkla alalım kucağımıza...
amin inş

bende en fazla 1 yasına kadar yanımda olur sonra odasına geciririm diorum ama bakalım inşallah bu konustuklarımızı icraate gecirebiliriz :1:

bende sezeryandan daha cok korkuyorum normal dogumla alakalı hiç kotu seyler okumuyorum hep iyilerini okuyarak hazırlamaya calısıyorum kendimi.. insallah bi problem cıkmaz da normal dogururuz :Saruboceq:

Back
X