2010 Aralık Anneleri

Günaydın kızlar.....

Ne sıskası annesi tombiş maşallah... :nazar:

gozunaydın canım maşallah kilosu gayet iyi..

aynı benim gibi düşünmüşsün :)) kışın bunu kullanıp birde dışardan battaniye sararım ooh mis.. yazında kanguru almayı düşünüyorum zaten.. ayrıca portbebeden hiç haz etmiyorum.. hele birde bavul gibi taşıyorlar bazıları bebeyi onun içindeyken.. çok sinir oluyorum

canım onlar tahmini değerler bazen usg'de farklı bir ağırlık söylüyorlar çocuk doğuyo başa bir ağırlıkta.. %100 o ağırlıkta değil yani yawrun.. biz kendimizi tatmin ediyoruz işte şu kadar bu kadar çocuk diye..

evet canım bende seninle aynı düşünceelrdeyim
kendimizi mutlu hissedelim yada üzgün
heemn paylaşmak istiyoruz.
paylaştıkça mutluluğumuz artıyo , üzüntüler azalıyo sanki
sanal ama çok güzel bi arakdaşlık bizimkisi.
eşelrimiz bile nasıl şaşırıyolar dimi.
bu denli dertelrimizi paylaşmamıza.
duana amin diyorum canım.

evet canım çok terim var
ve insan neyi ansıl alacağını
hangisinin daah çok işe yarıyacağını şaşırıyo
gerçi bende vardı portbebe ve kanguru çanatsıyla takım.
ana kucağı konusunda kararsızım
ama bunalrın hiçbiri birbirinin yerini tutan şeyelr değil sanırım.

buarada bebişlerimzi dinleniyodur canım
hemen canını sıkma tatlım
her anları aynı olmuyoki tatlım.

hadi kız nerde buraalrdasın.
fazla girmiyosun sanki
ne yapıyosun bakiim evelrde
yoksa bebişin herşeyini yıkadın bitirdinmi.

maşallah canım kuzuna.
ne zayıfı bence gayet gzüel kilosu.
belki tospa bile olur.

güle güle kullan canım.
bana tek gecelik egrekiyodu ya
heryerde takım var
benim sabahlığım var
tekrar almak istemedim
neyse artık biz aldık zaten.
ama resim bekliyoruz ben çok merak ettim

ya nebileyim kafama takıldı
arayıp sorsam mı doktora
kas gevşetici faaln öneririmiki.

fenerbahCemre ve ozlemece
gözünüz aydın kızlar. ne güzel bebişleri görmüşsünüz. bende 6 ekimde görücem inşallah. az aldı. çok heyecanlanıyorum.

ikinizin bebeşine de kocaman bir nazar bozncuğu takalım :nazar: maşallah bebişlere :nazar:

herkese selam bende aralık annesiyim bakalım gün sayıyoruz aranıza yeni katıldım opuyorumnanaktanrabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin:Saruboceq::asigim:

sağolun kızlarolumunekankayizsmile tubacım bu yaklaşık değer genelde çok gösteriyo demi normalde daha zayıf oluyo bebiş sanırım.

geçenlerde sezenmiydi tam hatırlamıyorum nerdeyse 2 kilo görünüyodu bebişi ondan dedim benimki sıska mı diye gerçi şişmanda olsun istemem şöyle 3kg fena değil gibi sağlıklı olsunda.

yasemincim hoş geldinvereliniortak

yasmin cim ben de ilk kez doğum yapacak biri olarak her ne kadar içten içe korksam da normal isityorum
ben de aynen hep iyi taraflarını duymqya ve okumaya çalışıyorum çevremde de soranlara normal istiyorum deyince bi ayırıyorlar gözlerini nasıl yapacaksın diye sanki bizler nasıl geldik bu dünyaya opuyorumnanaktan ben aslında hep Allaha sığınıyorum ona emanet Rabbim acısız sızısız bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin inş bi avazda derler ya öyle gelsinler koynumuza tatlışlarr:hulya::nazar:

aminnnnnnnnnnnnn

ahh şekerim içimi nasıl rahatlattın anlatamam opuyorumnanaktan öyle şeyler okudum ki nette yok anne kanı ile bebeğin kanı en ufak bir karışırsa annenin kanındaki maddeler karaciğerden beyne kadar bebişini zedeliyormuş zeka geriliği karaciğer yetmezliği mafoldumben offfffffffff neler neler:bbo: bide ilk hamişliğin olunca ne kadar da olsa pimpirikleniyo insan. ama anladım ki her yazana tamah etmiceksin,insanın psikolojisi bozuluyo wallahisempatiksalakcinni doktorum da takma kafana diyor ama gel de şu içime anlat. doğum sonrası iğneyi biliyorum ailemde de olduğu için verdiğin bilgiler için çok teşk ederim tatlım Allah hepimizin yavrusunu korusun inşallah:Saruboceq:

bu iğneyii vurulmamızdakii amaaç diğerr doğacakk bebeklerimizee birşey olmasınn diye canımm
bu 3ncü bebeğimm canımm inann üzülmeee okadarr
sende satenn bakk bütün tedbirlerinii alıyorsunn iğnenii önceden vuruluyorsunn
doğuncada bakılacak sanaaa
2nciye niyetlediğindee sorunnn kalksınn diyee oluyoruzz

kızlar ben çıkıyorum şimdi alışverişe gidip oğluşuma bişiler alcaz anneannesiylen :) size birşey danışcam ama çıkmadan bu bebek bakım ve anne bakım setlerini hangi markadan aldınız şampuanıydı yağıydı toto temizleme mendiliydi felan ben tekstil ürünlerini hallettim de bu bakım setleri ile biberonları felan kaldı biberonda bisürü çeşidi var silikon,kauçuk,cam yada plastık sekılde olanı akannehiracaba hangısı daha kullanıslı olurrrr:2:

ben nivea nın atta seti diye bişeyini görüp almıştım ama sebamed iyi bildiğim kadarıyla oda olabilir.temizleme mendili unibaby i öneriyolar ama arkadaşlardan biri alışveriş topiğine pamuklar var paket halinde ondan koymuştu bence daha mantıklı su ve pamuk kullanmak.emzik başlarda silikon uç öneriliyo biberonda ise cam daha sağlıklı ama bunlar benim bildiklerim yanlış bişe söylemek yada önermek istemem kısa bi araştırma yap istersen netten.

kızlar ben çıkıyorum şimdi alışverişe gidip oğluşuma bişiler alcaz anneannesiylen :) size birşey danışcam ama çıkmadan bu bebek bakım ve anne bakım setlerini hangi markadan aldınız şampuanıydı yağıydı toto temizleme mendiliydi felan ben tekstil ürünlerini hallettim de bu bakım setleri ile biberonları felan kaldı biberonda bisürü çeşidi var silikon,kauçuk,cam yada plastık sekılde olanı akannehiracaba hangısı daha kullanıslı olurrrr:2:

canım benim bebişin tüm bakım ürünelri sebamed.
ben bebeyağını d akendime kullanıyorum.
ıslak bendil unibaby alıcam kesin.
biberonlarda da nuku öneriyo benim arakdaşalrım çok.
emzik de nuk bizim.
bir de dr browns biberonumuz var.
silikon öneriliyo damaklı sanırım.
1 numaar en küçüklerinde n alıcaz.

tubacım bişey sormak istiyorum bilgin vardır sanırım bu konuda bazı bebeklerde yüzlerinde ben olabiliyo kocaman yada lekeler bunlar detaylıya girdik ya hani onda görünürmü???

canım öncelikle sağol.şuan doktoruma devam ediyorum.ilerleyen zamanda normal doğum derse ve kendi yapmazsa başka hastane duşunurum diyorum..başından beri ,tedavi suresince onunla olduğum için başkasına cesaret edemiyourm.ı bana başka birini onerirse değiştiricem sanırım.verdiğin bilgiler için sağol canım..
senin hekimin yanlış hatırlamıyorsam 19 mayıs tıp'ta prof'tu. genelde proflar normal doğuma girmiyorlar asistanlarına kitliyorlar ama sezeryanlara giriyorlar diye biliyorum.. konuş bu konuyu onunla
sağolun kızlarolumunekankayizsmile tubacım bu yaklaşık değer genelde çok gösteriyo demi normalde daha zayıf oluyo bebiş sanırım.

geçenlerde sezenmiydi tam hatırlamıyorum nerdeyse 2 kilo görünüyodu bebişi ondan dedim benimki sıska mı diye gerçi şişmanda olsun istemem şöyle 3kg fena değil gibi sağlıklı olsunda.

yasemincim hoş geldinvereliniortak

canım öncelikle bebeğini kimsenin bebeğiyle kıyaslama.. senin boyutların, genetik faktörler çok önemli bebğin iriliğinde.. anne baba iriyse daha iri olur bebekler çocuklar.. bazen bana geliyorlar bu çocuk kısa boylu ne yapalım diye (ben ne yapacaksam artık) anneye bakıyorum 1.50 babaya bakıyorum 1.55 :))

verilen değerden daha küçük olup olmamasına gelince o belli olmuyor cemilecim.. sonuçta sesin görüntüye aktarılmasından oluşan bir teknoloji

senin hekimin yanlış hatırlamıyorsam 19 mayıs tıp'ta prof'tu. genelde proflar normal doğuma girmiyorlar asistanlarına kitliyorlar ama sezeryanlara giriyorlar diye biliyorum.. konuş bu konuyu onunla

canım öncelikle bebeğini kimsenin bebeğiyle kıyaslama.. senin boyutların, genetik faktörler çok önemli bebğin iriliğinde.. anne baba iriyse daha iri olur bebekler çocuklar.. bazen bana geliyorlar bu çocuk kısa boylu ne yapalım diye (ben ne yapacaksam artık) anneye bakıyorum 1.50 babaya bakıyorum 1.55 :))

verilen değerden daha küçük olup olmamasına gelince o belli olmuyor cemilecim.. sonuçta sesin görüntüye aktarılmasından oluşan bir teknoloji

sağol canım kilo benim için pek mühim değilde iişte insan başkasından duyunca ister istemez bi kıyaslamaya giriyo.aman bana çekmesin zaten 4500 gr doğmuşum ben sumo gibiymişim kat kat yaniguclubacismile

SElam kızlar bende dolap içi düzenlemelere girdim ama uyku bastırdı her taraf her tarafta :)) BAkim dedim bi napıyosunuz diye :))

kolay gelsin bebişin dolaplarımı???:emir_bebek:

Sağol canım yok onun yerleri hazır alıncakları bitsinde o da haftaya inşallah :)) Havalar serinlerdi ya kışlıkların kolayda olan mevsimlikleri çıkartıyom :)) Uyku gelince ara verim didim :))

ewet tatlımm 19 mayısda doç..ama gımıyo diye billiyorum bende hatta bazen sezeryanlara bile öğrencileri ile giriyor.bende oyuzden sordum gecende nasıl olcak diye.şimdi erken konuşmak için dedi.sezeryan olucaksam zaten ondan başkasına olmak istemem..normalide bilemiyorum bide fakultede epidural yok...amaannn benim işler yarım yamalak hep

herkese selam bende aralık annesiyim bakalım gün sayıyoruz aranıza yeni katıldım opuyorumnanaktanrabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin:Saruboceq::asigim:

hoşgeldin y3s3min a.s. aramıza. amin canım.

canım çıktın mı ? bebek bakım seti olarak ben Jhonson's alacağım. 30 TL civarındaydı yanlış hatırlamıyorsam. en çok ona güveniyorum çünkü. biberon seti olarak da daha geçen hafta e-bebek mağazasından 30 Tl ye Nuk ın biberon emzik setini aldım. yanında çıngıraklı oyuncağı da var. bebişlerimize aldıklarımız topiğinde fotosunu da paylaşmıştım . tavsiye ederim fiyatı da içindekilere ve piyasadakilere göre uygun bence.

slm kızlarr...
hamileliğimde daha gezenti oldum hele de bu aralar sürekli birileri çağırıyor bir yerlere gidiyoruz kızım da kıpır kıpır maşallah.
uzak kalıyorum sizden..
yarın annem gelecek nasipse..eşim yurtdışına gidecek yine:(

Son düzenleme:
Kızlar selam.Sling almayı bende düşünüyorum ama bir çok çeşidi var hangisini alıcağım konusunda kararsızım.Sanki 3 aydan sonra kullanışlı olmayacağını düşünüyorum.

GAP BABY SLING BEBEK KANGURU ANA KUCAĞI 9 RENK GittiGidiyor.com'da #31011499 ( Bu uygun 25 tl ,zaten 3 ay kullanılanabiliyor, ama bebek rahat eder mi kullanışlı mı karar verermedim açıkcası)

Bebek| Bebek Taşıyıcıları | Oyuncakbiziz.com | Herşey çocuklar için ! ! ! (bu daha özellikli bir ürün fiyatı da biraz yukarda, ama 3 -4 ay sonra çocuk hareketlenmeye başladıkça bunda durur mu diye düşünüyorum, o zaman ne gerek var bu kadar pahalı bi ürüne? Kararsız kaldım valaha.

Sizler de bir bakın isterseniz.

Son düzenleme:
slm kızlarr...
hamileliğimde daha gezenti oldum hele de bu aralar sürekli birileri çağırıyor bir yerlere gidiyoruz kızım da kıpır kıpır maşallah.
uzak kalıyorum sizden..
yarın annem gelecek nasipse..eşim yurtdışına gidecek yine:(

hoşgeldin funah :teytey:

gezebiliyorken gezmek lazım en iyisini yapıyorsun, doğumdan sonra bir müddet çıkamayabiliriz dışarı :çok üzgünüm:

Back
X