2010 Aralık Anneleri

süt ihtiyacından değildir heralde
çünkü sabah akşam kocaman bardak süt içiyorum
bolca peynir yeemye çalışıyorum
ama magnezyum almıyorum
sadece elevit ve gynoferon sanol
doktorum elevitin içinde var demişti
ama hep olmuyo zaten
hamileliğim boyunca 2-3 kez olmuştur
aam geçiydou.
bukez o acı kaldı bacağımda.

denizim geçmiş olsun canım aynı şeyi bende yaşıyorum arada ama magnezyum kullanmya başladığımdan beri hiç olmadı sen de kullan bir an önce canım

ben de çok aradım bihayet boyner den buldum daha dün gelmiş birsürü yeni model.ben pijama istemedim gecelik daha rahat diye

canım neredeki boynerden aldın sen evet gecelik daha rahat olur diye düşünüyorum ben de gidip boynere takılayım bakalım bulurum inşkaydirigubbakcemile2

Kızlar herekese merhaba, :teytey:

hemen geçmişe bakayım neler kaçırmışım. herekes iyidir umarım.

Son düzenleme:
kızlar aardım doktorumu şimdi.
anlattım durumu. çekme var bacağımda dedim.
yürüken acıyo biraz dedim.
kremleri sordum.
onalrı kullanma dedi.
bebeğe zarar verir onlar dedi.
kalsiyum ve magnezyum önerdi.
randevu günümüze kadar kullanıcaz onları da.

Canım benim sigortam %100 karşılıyo ben bu ücretleri ödemeyeceğim özel sağlık sigortam var o yüzden sizede bilgi olsun diye yazdım.... ssk lı fiyatı bilmiyorum belki ssk için daha uygundur. fiyat sormak lazım...

epidural içinse doktorum tavsiye etmiyor ben ordayken normal yapan bir gebe yarım saatte doğurdu onunla aynı gelen kadın 2 saat geçmesine rağmen doğuramamıştı. doktorum dedi epidural olan ağrıyı hissetmediği için doğuramıyor die en güzel doğal olanı dedi... doktoruma güveniyorum korkmuyorum ben en çok sezeryandan korkuyorum.... ameliyat....

neden öyle düşünme oda öylesine alınır mı hiç kıyafetler bide yani bebek odası olucak gelenler felan... o zaman odasını al yatağını küçük yataklardan seç ilk 6 ay yatağını yatakodana koyarsın diğer şeyleri odasında durur...

benimde inşallah geçer....
aslında doğruu bakkk iğneylee bayanınn sancısınıı kestiklerii o bayan daha geç doğuruyoo

ayyyyy bir de onları kullanamsı çıktı.
bielrek sordum geçerse bırakayım mı diye
yokkk kontrol gününe kadar kullan bakalım dedi.
ayyyy ne iyiydik böle
sadece elevit ve kan hapıyla gidioduk.
neyse dermansız derdimiz olmasın da

Son düzenleme:
amin inş

bende en fazla 1 yasına kadar yanımda olur sonra odasına geciririm diorum ama bakalım inşallah bu konustuklarımızı icraate gecirebiliriz :1:

bende sezeryandan daha cok korkuyorum normal dogumla alakalı hiç kotu seyler okumuyorum hep iyilerini okuyarak hazırlamaya calısıyorum kendimi.. insallah bi problem cıkmaz da normal dogururuz :Saruboceq:

canım 2 normall doğumm yapmışş birii olarakk tabikii normall dahaa iyii
amaa bunda sadeceee sancılarınn son dakkasıı biraz zorr bebek doğuncaa anında unutuyorsunnn
amaa inannn korkuyorumm bennn bundaa normal doğumdannn
sezeryandedendee korkuyorumm nasıll doğacakk bu çocukkkk

günaydın kızlar
dün dr randevumuz vardı. bebeğim 1.700 gr olmuş.2 hafta ileriden gidiyormuş gelişmesi bu gidişle 3.500 doğar heralde

slm kızlar hafta sonu sendromu var yine topikte.dün cadımı gördüm 1400 gr olmuş acaba sıska mı oluyo böyle olunca.

fenerbahCemre ve ozlemece
gözünüz aydın kızlar. ne güzel bebişleri görmüşsünüz. bende 6 ekimde görücem inşallah. az aldı. çok heyecanlanıyorum.

ikinizin bebeşine de kocaman bir nazar bozncuğu takalım :nazar: maşallah bebişlere :nazar:

canım benim annemde de var aynı durum annem (-) kan grubuna sahip ben de öyle yani aynı sorun bende de var aslında doktorum çok takılma buna diyerek beni sakinleştirmeye çalışıyor ama insan düşünmeden edemiyor minicik yavruma bir zarar verir miyim diye. Allah hepimizin bebişini korusun inşallahcokacimcoook

yok canımm yokkkk inan üzülmee bide ilkk bebeklerr de sorunn yokk
sadecee bundakii amaçç bebek doğduktann sonra anneyee iğne vurmalarındakii amaaçç 2 ncii bebeğee birşey olmasınn diyee
yoksaa korkulacakk birşeyy değill
iğne yapıyorlarkii 2ncii bebeişş anneye tutunsunn diyee düşükk tehlikesii olmasınn diyee anladınmıı canımm
ilk bebek doğunca kandan bakıyorlarr eğer senii tutuyorsaaa,sana iğne vurmuyacaklarr
eğerkii babayıı tutarsa sana iğne vuracaklarrrr oda 2ncii bebek içinn bu bebek içinn değillll,
diğerr bebeklerinn düşmesinii engelliyorlarr
biraz uzun olduu amaa tam anlatayımm dedimm

canım 2 normall doğumm yapmışş birii olarakk tabikii normall dahaa iyii
amaa bunda sadeceee sancılarınn son dakkasıı biraz zorr bebek doğuncaa anında unutuyorsunnn
amaa inannn korkuyorumm bennn bundaa normal doğumdannn
sezeryandedendee korkuyorumm nasıll doğacakk bu çocukkkk

yasmin cim ben de ilk kez doğum yapacak biri olarak her ne kadar içten içe korksam da normal isityorum
ben de aynen hep iyi taraflarını duymqya ve okumaya çalışıyorum çevremde de soranlara normal istiyorum deyince bi ayırıyorlar gözlerini nasıl yapacaksın diye sanki bizler nasıl geldik bu dünyaya opuyorumnanaktan ben aslında hep Allaha sığınıyorum ona emanet Rabbim acısız sızısız bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin inş bi avazda derler ya öyle gelsinler koynumuza tatlışlarr:hulya::nazar:

fenerbahCemre ve ozlemece
gözünüz aydın kızlar. ne güzel bebişleri görmüşsünüz. bende 6 ekimde görücem inşallah. az aldı. çok heyecanlanıyorum.

ikinizin bebeşine de kocaman bir nazar bozncuğu takalım :nazar: maşallah bebişlere :nazar:

canım teşekkür ederim bende bebeğinin odasına bakıyordum çok güzel güle güle kulansın oğlun

kızlar hepinize maşallah diyorum
ben önceki ayalrın anneelrine bakıyorum hep normal doğum yapan araalrında onu geçmiyo
maşşallah bizim topik hep normal istiyo.
bakalım son anda sonuç ne olucak

yok canımm yokkkk inan üzülmee bide ilkk bebeklerr de sorunn yokk
sadecee bundakii amaçç bebek doğduktann sonra anneyee iğne vurmalarındakii amaaçç 2 ncii bebeğee birşey olmasınn diyee
yoksaa korkulacakk birşeyy değill
iğne yapıyorlarkii 2ncii bebeişş anneye tutunsunn diyee düşükk tehlikesii olmasınn diyee anladınmıı canımm
ilk bebek doğunca kandan bakıyorlarr eğer senii tutuyorsaaa,sana iğne vurmuyacaklarr
eğerkii babayıı tutarsa sana iğne vuracaklarrrr oda 2ncii bebek içinn bu bebek içinn değillll,
diğerr bebeklerinn düşmesinii engelliyorlarr
biraz uzun olduu amaa tam anlatayımm dedimm

ahh şekerim içimi nasıl rahatlattın anlatamam opuyorumnanaktan öyle şeyler okudum ki nette yok anne kanı ile bebeğin kanı en ufak bir karışırsa annenin kanındaki maddeler karaciğerden beyne kadar bebişini zedeliyormuş zeka geriliği karaciğer yetmezliği mafoldumben offfffffffff neler neler:bbo: bide ilk hamişliğin olunca ne kadar da olsa pimpirikleniyo insan. ama anladım ki her yazana tamah etmiceksin,insanın psikolojisi bozuluyo wallahisempatiksalakcinni doktorum da takma kafana diyor ama gel de şu içime anlat. doğum sonrası iğneyi biliyorum ailemde de olduğu için verdiğin bilgiler için çok teşk ederim tatlım Allah hepimizin yavrusunu korusun inşallah:Saruboceq:

herkese selam bende aralık annesiyim bakalım gün sayıyoruz aranıza yeni katıldım opuyorumnanaktanrabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin:Saruboceq::asigim:

Selam kızlar anca girebildim nasılsınız herkes iyidir umarım.Bizde uyuzmazlık iğnemizi olduk bugün.YAkan bir iğneymiş yalnız :))

yaaa gerçekten mii cok mu yakıyo canım cok gecmıs olsunnn eyvahedigeldismile

canımm evet kalçadan vuruyorlarr biraz yakıyoo
banaa 10 dakka kalkmayınn yatınn dedilerr sonra kalktımmmm

kızlar ben çıkıyorum şimdi alışverişe gidip oğluşuma bişiler alcaz anneannesiylen :) size birşey danışcam ama çıkmadan bu bebek bakım ve anne bakım setlerini hangi markadan aldınız şampuanıydı yağıydı toto temizleme mendiliydi felan ben tekstil ürünlerini hallettim de bu bakım setleri ile biberonları felan kaldı biberonda bisürü çeşidi var silikon,kauçuk,cam yada plastık sekılde olanı akannehiracaba hangısı daha kullanıslı olurrrr:2:

Back
X