2010 Aralık Anneleri

Ben bundan alacağım, tam eski usül bebek taşıma yöntemi
MOTHERCARE-BABYSLING-ANAKUCAGI-KANGURU-BEBEK__27100242_0.jpg
aynı benim gibi düşünmüşsün :)) kışın bunu kullanıp birde dışardan battaniye sararım ooh mis.. yazında kanguru almayı düşünüyorum zaten.. ayrıca portbebeden hiç haz etmiyorum.. hele birde bavul gibi taşıyorlar bazıları bebeyi onun içindeyken.. çok sinir oluyorum
slm kızlar hafta sonu sendromu var yine topikte.dün cadımı gördüm 1400 gr olmuş acaba sıska mı oluyo böyle olunca.

canım onlar tahmini değerler bazen usg'de farklı bir ağırlık söylüyorlar çocuk doğuyo başa bir ağırlıkta.. %100 o ağırlıkta değil yani yawrun.. biz kendimizi tatmin ediyoruz işte şu kadar bu kadar çocuk diye..

toobacm eşim almış da ondan denemesini bile yaptık :)) ama sanki bebek alttan düşecekmiş gibi geliyor :))

yaaaa boynere mi gelmiş sezencim ya
kaçırdım.
nasıl çokmu güzeldiler.
nasıldı fiyatalr.

evet canım çok güzel şeyler vardı gecelik sabahlık olarak 75 e de vardı bizim aldığımız gecelik sabahlık takım 140 idi.

ya bazen o kadar abartıyorum ki bu temizlik olayı saçma sapan şeylerle uğraşıyorum,ıcığını cıcığını çıkarıyorum,aslındaa ben tembel bi başağımdakaydirigubbakcemile3ama elim deyincede uçuyorum,daha şimdiden o beşiğin kenarındaki yan korumalıklar var ya onları yıkarmıyım acaba diye düşünüyorumkaydirigubbakcemile3

sorma..yan korumalıkları yukayacağım ben de herşeyi oyuncaklarını bile..

ayyy geçmiş olsun hapşuruk.
benim en çok korktuğum şeyelrden biri asansörde kalmak
amannnnn Allah göstermesinnn.

aman ben de çok korkarım asansörde kapalı herhangi bi yerde kalmaktan..Allah korusunn

slm kızlar,
ya o kangurular koparmış bebek düşermiş gibi geliyo ben koyamam öyle sanırım bebeişimi..

sezencim şu geceliğin resmini koyda bi görelim meraak ettik yav:kedi:

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
çok güzel bi kahvaltı sonrası burdayım
kızlar demiştim ya 2 gün önce kramp girdi gece diye
dizimin altında adeleli ksıımda o kasılma devam ediyo
yürürken acıyo biraz
sizdede oldumu
geeçrmi sizce.
yoksa bi kas gevşetici falan sürsem mi.

yürürken acıyo biraz
sizdede oldumu
geeçrmi sizce.

canım o bendede oluyor ne yazıkki çok kötü bişi süt iç bol bol doktorum kalsiyyum eksikliğinden dedii süt içe içe baya azaldı kraplarr sanada tavsiye ederimm o bi kça gün acısını çekiosun geçio ama

canım o bendede oluyor ne yazıkki çok kötü bişi süt iç bol bol doktorum kalsiyyum eksikliğinden dedii süt içe içe baya azaldı kraplarr sanada tavsiye ederimm o bi kça gün acısını çekiosun geçio ama

eğer sütü içemiosanda sadece nesguikle beraber iç ben öyle içiorum nesguik te baya yararlı vitaminler var doktorum dedi banada sanada tavsiye ederimm

yürürken acıyo biraz
sizdede oldumu
geeçrmi sizce.

denizcim bence sürme bi şey magnezyum almıyormusun sen?belki birden kasılınca kasların acımıştır o yüzden acıyodur...bende bi kez ayaklarımı gerdiriken bacagımın arkası içine çökmüştü,çok şaşırmıştım,acımıştıkaydirigubbakcemile3

yürürken acıyo biraz
sizdede oldumu
geeçrmi sizce.

canım olmazmı hemde nasıl dun gece kabus gibiydi.hamileliğimde gecirdiğim en kotu geceydi diyebilirim.karnım sanki acayıp buyumuş gibi sancı yaptı.sağa dönyorum ,sola donuyorum sanki gobeğim kum torbası gibi.dondukçe acıyordu bı tuhaftı yanı.buda yetmezmiş gibi.her donuşumde bir kramp ,hatta aynı anda iyi ayağıma birden kramp girdi...çok kotuydu cok.doktorum bunların normal olduğunu soyledi.

toobacm eşim almış da ondan denemesini bile yaptık :)) ama sanki bebek alttan düşecekmiş gibi geliyor :))

eşimde bizim kız kurtlu olacağa benziyo nasıl zaptedeceğiz bunda diyor :))

zaten onu kullanınca elimi kolumu sallayarak yürüyemem ayşecim.. annelik güdüsü işte.. kangurularda bile birsürü yerden bağlı olunmasına çocuğun bacakları geçmesine rağmen sarılarak yürüme ihtiyacı duyuyor anneler.. ben en azından alttan destek olması hasebiyle kullanacağım bunu.. üstüne battaniye sarmayı düşünüyorum yine kucaklarım bebemi ama bana bağlı olur yine.. doğumdan sonra benim bedenimden artık ayrı olmasına hemen alışamam sanırım..

Kızlar desteginiz için dualarınız için çok ama çok teşekkür ederim.
Bugün daha ıyı sayılırım en azından ıshal eğer benı kandırmıyorsa normale donme gıbı bır çabası var gıbı ama bebeğimi doğru duzgun besleyemedım ona uzuluyorum. Oda sankı anne merak etme ben ıyıyım dermışcesıne maaşallah çok hareketlı.
Kızlar bıraz duygusallaştım sanırım ama şunu bılın kı hepınızı tek tek çok sevıyorum
aynı yolda yuruyup dertlerımızı paylaşmak mutluluklarımızı gelıp bır an once şu ufacık kutulara yazıp sızden neler yazacağınızı beklemek çok guzel. Iyıkı boyle bır ortam hazırlanmış ve sızınle tanışmışım. hepinizi çok ama çok sevıyorum ve tekrar tekrar sevgıyle kucaklıyorum :1hug:
Yüce Allah'ım sen hıçbırımıze dermansız dert verme Yarabbım :Saruboceq:
Amin

evet canım bende seninle aynı düşünceelrdeyim
kendimizi mutlu hissedelim yada üzgün
heemn paylaşmak istiyoruz.
paylaştıkça mutluluğumuz artıyo , üzüntüler azalıyo sanki
sanal ama çok güzel bi arakdaşlık bizimkisi.
eşelrimiz bile nasıl şaşırıyolar dimi.
bu denli dertelrimizi paylaşmamıza.
duana amin diyorum canım.

gunaydın kızlarr......
hapsuruk canım gecmiş olsun.
burxkan tatlım iyi beslenemiyormu dedin? tatlım o sende ne var ne yok hepsini alıyor zaten.zaten kendin için yemiş oluyorsun.bebiş kendini doyurana kadar senin depoları tuketiyor..rahat ol canım...aç kalmaz oo.

kanguru,portbebe,anakucağı ne cok terim var yaa.birini öğrenim derken diğerini kacırıyourm bu üçü aynı işlemi goruyor sanırım.anakucağı ayrı tasınıyor sadece....
kızlar benim kız dunden beri pek hareketsiz...benimde paronayalarım başladı..keyfim kactı yaa....durum onu takip ediyorum.kıpır kıpr kıza ne oldu anlamdım...canım sıkkın anlayacağınız...

evet canım çok terim var
ve insan neyi ansıl alacağını
hangisinin daah çok işe yarıyacağını şaşırıyo
gerçi bende vardı portbebe ve kanguru çanatsıyla takım.
ana kucağı konusunda kararsızım
ama bunalrın hiçbiri birbirinin yerini tutan şeyelr değil sanırım.

buarada bebişlerimzi dinleniyodur canım
hemen canını sıkma tatlım
her anları aynı olmuyoki tatlım.

Ben burdayımmm öğretmeniimm asıl sen nerdesiiinn :gitme:

hadi kız nerde buraalrdasın.
fazla girmiyosun sanki
ne yapıyosun bakiim evelrde
yoksa bebişin herşeyini yıkadın bitirdinmi.

slm kızlar hafta sonu sendromu var yine topikte.dün cadımı gördüm 1400 gr olmuş acaba sıska mı oluyo böyle olunca.

maşallah canım kuzuna.
ne zayıfı bence gayet gzüel kilosu.
belki tospa bile olur.

evet canım çok güzel şeyler vardı gecelik sabahlık olarak 75 e de vardı bizim aldığımız gecelik sabahlık takım 140 idi.

güle güle kullan canım.
bana tek gecelik egrekiyodu ya
heryerde takım var
benim sabahlığım var
tekrar almak istemedim
neyse artık biz aldık zaten.
ama resim bekliyoruz ben çok merak ettim

ya nebileyim kafama takıldı
arayıp sorsam mı doktora
kas gevşetici faaln öneririmiki.

ne düşündün pekii şimdilik ne planlıosun canımm

canım öncelikle sağol.şuan doktoruma devam ediyorum.ilerleyen zamanda normal doğum derse ve kendi yapmazsa başka hastane duşunurum diyorum..başından beri ,tedavi suresince onunla olduğum için başkasına cesaret edemiyourm.ı bana başka birini onerirse değiştiricem sanırım.verdiğin bilgiler için sağol canım..

süt ihtiyacından değildir heralde
çünkü sabah akşam kocaman bardak süt içiyorum
bolca peynir yeemye çalışıyorum
ama magnezyum almıyorum
sadece elevit ve gynoferon sanol
doktorum elevitin içinde var demişti
ama hep olmuyo zaten
hamileliğim boyunca 2-3 kez olmuştur
aam geçiydou.
bukez o acı kaldı bacağımda.

Back
X