2010 Aralik Annelerinin Dogum Hikayeleri

tubacım çok gzüel anlatmışsın hikayeniii.
okadar heyecanlandımki okurken bile.
kendimi hayal ettim okadar birebir olduğu gibi dökmüşsün yaşadıkalrını.
bizde o günelri yaşıcaz inaşşalah
sabırsızlanıyorum bu hikayeleri okudukça
ama dajha var benim minik kızımın gelmesine.
dajha dursunda vaktimiz var
inşallah bizimde burda gülücüklerle sevinç gözyaşlarıyla anlatacağımız gzüel bi hikayemiz olurrrr
sağlıkla büyüsün minik neva
neeş saçmaya devam etsin.
buarad sırtı faaln tüylümüydü
genelde öle oluyomuş ama

Dilay biraz sancı çekmişsin ama sonu iyi olmuş canım Hayırlı olsun bebeğin

tooba Maşallah bebeğine ve sana Alllah analı babalı büyütsün

piuu! hemde ne tüy.. kıllı kızım benim.. kulağının arkasında bile tüyler var.. ama dokülürmüş.. lanugo denen tüyler var ya anne karnında belli haftalarda çıkıyor sonra dökülüyor benimkinin sırtındakiler dökülmeden doğurdum yawrumu.. saçları dökülmeye başladı ama..
zamanı gelince sanada çok güzel bir doğum diliyorum canım.. dediğim gibi güzelliğini sonucu belirliyor doğumun..

sayracım sağolasın canım

Bu psikolojide fena ağlanır buna :)

funahcım gözünüz aydın.Valla doğumun anlattığına göre çok güzel olmuş,özellikle sancı süreci çok iyiymiş.Saç düzleştirme ve kızının pırtlaması çok güldürdü beni O an için sıkıntılıdır muhtemelen ama şimdi çok matrak anlatmışsın :) Allah hepimize seninki kadar kolay doğumlar nasip etsin..

dillayycım sizinde gözünüz aydın.Seninde doğumun kolay olacakmış ama kısmet işte.Bende merak ettim,bu eğrilik daha önceden anlaşılmıyor muymuş,çatı muayenesinde falan:44:Neyseki sağlıkla kavuşmuşsun yavruna.Allah sağlıklı,hayırlı uzun ömürler versin..

toobacım çok güzel bir hikaye.Edebiyatın iyi heral senin,çok büyük bir zevkle okudum..Zaten küçükprense gönderdiğin mesaja da bitmiştim:) Ömrünüzde böyle çooook güzel olsun inşallah..

Kızlar Allah hepinizin,hepimizin yavrularına sağlıklı uzun ömürler versin.. Doğumu bekleyen herkesede sizinkiler kadar güzel doğumlar nasip etsin inşallah...

yeni hikayeler gelmiş 2sinide çok beğenerek okudum,çok duygulandım

dilaycım allah bağışlasın canım,erkenden kavuşmuşsun güzel yavruna,bizim geç haberimiz oldu senden,çok güzel sonuçlanmış ama çok güzel anlatmışsın ayrıca teşekkürler cnm,bebişinizle ömür boyu mutluluklarr

tuğbacım çok güzel anlatmışsın sende canım çok teşekkürler okuması gerçekten çok zevkli oluyor,bunları birleştirip roman yapsalar o kitabı okumaktan sıkılmam heralde herbiri ayrı bir heyecan ayrı bir mutluluk çünkü,allah neva bebeği size bağışlasın cnm,inşallah bir ömür mutlu olursunuz hepberaber

funahcım,dilaycım ve tuğbacım maşallah kıslar çok güzel dile getirmişssiniz doğum hikayelerinizi..Rabbim hepinizin bebişlere hayırlı,sağlıklı uzun ömürler versin inş

cok duygulandim ne guzel sey anne olmak rabbim hic ayirmasin yavrularimizdan bizi

tooba cım
doğum hikayeni ağlayarak okudum
yarın doğuma gideceğim için nırmalden çok daha fazla duygusallım sanırım :))

ne mutlu sana ve Neva bebeğe canım.
ikinizde bolca sağlık diliyorum, hiç ayrılmayın inşallaah

diillaayy cım

canım Allah analı babalı büyütsün,
sağlıkla mutlulukla güzel günlerde büyütürsün inşallah bebişini.

Son düzenleme:
funah dilay tooba üçü de çok güzeldi kızlar, salya sümük okudum hepsini, Allah bebeklerinize uzun hayırlı bir ömür versin, artık ben de doğurmak istiyorum

Dilay ve tooba; ikinizin hikayesini de soluksuz ve gözlerim dolu dolu okudum.. Allah meleklerinize uzun ve güzel ömürle versin inşallah.

Tooba canım çok güzel ve detaylı yazmışsın.Valaha okurken hem bilgilendim, hem duygulandım.Tüylerim ürperdi : )

Dilay canım senin sezeryana alınmam -son dakika golü- gibi olmuş valaha .Ne güzel açılman 7 cm olmuş aslında, hayılısı buymuş demekki.Sağlıkla büyüt bebişini.

Haydi ama bir tane de epidural normal doğum hikayesi patlatın.

tuğbacım öyle bi ağladım ki hikayeni okurken...
Allah sağlık sıhhat versin bebişine,yuvanıza mutluluk ve bereket getirsin...
darısı başımıza...
ben hala karar veremedim doğum şekline..ama normal doğumdan da epidural anesteziden de korkuyorum açıkçası...
:26:

merhaba,

hikayeler harika bende ocak da doğuracağım inşallah bebeklerinizi sağlıcakla büyütün inşallah geçmiş olsun diyorum ve yeni doğum yapacak anneler içinde Allah bir avazda kurtarsın hepimizi

ayyy bütün hikayeler çok güzeldi .Allah analı bablı büyütsün kuzularınızı olmayanlara da nasip etsin inşallah sağlıkla sıhhatle...

toobaa ;dilay gözünüz aydın:doğum hikayeleriniz çok güzeldi; bence sonuç çok önemli arkadaşlar doğum şeklinden daha çok anneler bebekler sağlıklı mutlu olsun ;anneler doğum anında rahat olsun yeter.bende oğluşumu bekliyorum sanoırsam 19 aralık sezeryan tarihim hayırlısı artık..

ayy canim yaa cok duygulandim yaaaa allah anali babali buyutsun masallah bebegine

Son düzenleme:
arkadaslar hepınızın hkayesını tuylerım dıken dıken okudum allah bebıslerınıze ve sıze saglıklı uzun omurler nasıp etsın. ınsallah bızde sızın gıbı guzel hıkayelerımızı paylasabılırz ...

fundacım gerçekten kolay bi doğum olmuşşş
darısı hepimizin başına
gerçi benimki sezeryan ama
hepimzie sağlıkla kavuşmak nasip olur
minik beyzacık da sağlıkla büyüsün inşallah

tebrik ederim canim allah anali babali buyutsun masllah bebegine duygulanmadim desem yalan olur.sanki senin yerien ben hastanede dogum yapiyor hissine kapildim guzel anlatmissin:92::92::92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…