2010 Aralik Annelerinin Dogum Hikayeleri

Ayşe Duru, canım minik bebeğin hayırlı uğurlu olsun çok güzel bir anlatımın var okuduğumda gözlerimden yaş geldi sana ve bebeğe sağlıklı uzun ömürler nasip etsin rabbim miniğin hayırlı uğurlu olsun

Özlemece, canım sende ne zorluklar çekmişsin eminim ki insanın bebeğine bir camın arkasından bakması çok zordur ama rabbim ona yaşayacak nefes nasip etmiş imkanlarımız varda kuvöze yatırabiliyoruz.En kısa zamanda miniğini koynuna alman dileği ile hayırlı uğurlu olsun minik

Karabiber,ne güzel bir doğum olmuş bak miniğin zorlamamış seni pek belkide yanına acil hasta gelmesi o anki ıkınma sürecini hızlandırdı ve miniğin rahat geldi herşeyde bir hayır vardır..Bebeğinle sağlıklı huzurlu günler geçirmen dileği ile..

karabiber maşallah Allah analı babalı büyütsün, gözün aydın çok sevindim, hayırlısıyla kurtuldun sende, darısı böyle kolay bir şekilde hepimizin başına inşallah, mutluluklar tüm aileye.........

karabiber ne güzel bi doğum olmuş.. ay çok sevindim.. allah meleğine uzun ve hayırlı ömürler versin.. darısı tüm bekleyenlerin başına..

Karabiber cnm hayırlı olsun maşallah ne güzel kurtulmuşsun sende bebekte süpersiniz.... allah analı babalı büyütsün inşallah....

Bende inş.2011 şubat annesi olacağım çok güzel anlatmışsın doğum hikayeni gözlerim dolu dolu oldu okurken allahım bebeğinle sana uzun ömürler versin

masallah canim ogluna 3 hafta erken dogmasina göre baya guzel dogum kilosu var, tekrardan masallah ona
ayrica gercektende cok sansnlisin cok kisa surmus dogumun,benim ilk dogum 4 gun surmustude, bu kisa olsun diye dua ediyorum:129:
selincim ilk kızım 2 gün sürdüü
2nci kızımm akşam 7 de başladı sabah 8 de doğdu
bu oğlanda en korktuğumm doğum buyduu olmadı amaa ALLAHA şükür 2 gibii suyum geldi gece 1 buçukta doğduuu
birde kendii sancılarımla doğum yaptımm çokk çabuk açıldıı
2ncii kısa olur canımm okadar sürmez
ilkler uzunn sürüyorrrr
2ncii kızımda sunii sancılarla mafettiler benii

karabiber cnm maşallah gerçekten çok güzel bir doğum hikayesi.inş bizler de bu kadar kolay doğum yaparız.oğluşuna da maşallah annesi kilosu falan çok ii.Bir ömür boyu mutlu mesut olun inş.

sağol canımm inşallahhh
vet kilosuu iyii maşallah
hatta orda sordumm 36 hafta 4 günlükk doğuyor erkenn değilmii diyeee
36 haftadann sonra kendii gelenn bebeklerii durdurmakk içinn birşey yapmıyoruzz kilosundada satenn sorun yok dedilerr
birde 3 hafta önden gidiyorduu satennn
ondanmıı acabaa 3 hafta erkenn doğduu

Bu doğru işte canımm
o bayann geldiğinde benimkide çıkmakk üzereydii onunkideeee
doktorr oannn 1 taneydii diğeriii nerdeyse artıkk
oann okadar güçlüü ıkındımkii son gücümle bebekk doğduuu

karabiber, cute blonde, ylmznrmn ve tooba maşallah bebeklerinize, allah analı babalı büyütsün. göremediğm başka doğum olduysa onları datebrik ederim. darısı başımıza...

bütün doğum yapan arkadaşlar; hayırlı olsun .. Bebişlerinizi güle güle büyütün inşallah..darısı bizim başımıza ... . çok sık giremiyorum nete .. malum evde de işler bitmiyor ... bayramdan sonraki ilk tatil haftamdı ... benimle - hatta benden sonraki annelerin bile bebişleri oldu .. biz daha beklemedeyiz..her şeyin hayırlısını diliyorum ....

öncelikle doğum yapan herkese hayırlı olsun... bebişlerinizle sağlıklı uzun ömürler...
sayenizde henüz doğum yapmayan bizlere de çok iyi tecrübe oluyor anlatımlarınız için teşekkürler ...
salya sümük okuyorum wala herbir hikayeyi

evet canlar...
pazartesi aksami doktordan geldik aksam 8 gibi.doktorum bu gece sancilanirsin bence demisti
zaten.ben de hazirlanmaya basladim.
yemegimizi yedik dusumu aldim.
hurmalarimi, meyvemi yedim.
sizle konustuk.10gibi belim agrimaya basladi ama ne agri..
uzanayim geçer dedim adet agrisi gibi agrilarim da basladi.
esim hadi gidelim dedikçe olmaz sabah gidicez diyorum nedense.
11 oldu ama artik kivranmaya basladim.esim annem ben düstük yola.
esas bomba yola düşmeden önce saçımı düzleştirdim idareten,
ama o terlemelerle ne saç kaldı ne baş.
artik dayanamaz oldum sancilara hastaneye varinca.
hemen nstye bagladilar alttan baktilar dogum basliyor dendi.
nstde de yatarken kivraniyorum artik.
agri kesici yaptilar.
ikinmam basladi o sirada hemen tekrar baktilar alttan.
dogum odasina aldilar.doktorlarim iyiydi.
zaten bir tek doğumdan memnun kaldım.:92:
onun dışında sancı süreci ve doğum sonrası muameleyi hiç ama hiç beğenmedim.
(ankara zekai tahir)
doğum okadar kolay olduki.(saat 02.40da)
bir kere ıkındım kuvvetlice beyza pırtlayıverdi:))
cimbil cimbil bakan 2 göz..miniş bir kız...
hemşireler bayıldı kızıma maşallah.
fotoğrafını falan çektiler.
hayata 1-0 önde başlıyor dediler.
kesilmişim doğum anında hiç anlamadım.dikişlerim acıyor şimdi(
şimdiki sıkıntım zaten dikişlerim ve
karnım..karnımda şişlik var ya sanki yeniden hamileyim26:
canımı sıkıyor bu şişlik sanırım kabızlıktan..
neyseki sıkıntılarım kızımla ilgili değil o iyi maşallah.
dün öğleden sonra da taburcu olduk.
kızım çok direndi emmememek için ama şimdi alıştı,
sütüm geliyor.
milupanın çayını içiyorum bir de
emzirme sütyenimden çok memnunun çok rahat.
kızlar işallah sizler de hayırlısıyla kavuşursunuz yavruşlarınıza..
çok mutluyuz..

maşallahh diyorum bende vallahi ne güzel bir doğum , ne kadarda kısa sürmüş , darısı başımıza inşallahhh diyorum , mutluluklar bu güzel aileye.....

Funah ne güzel anlatmışsın tatlım ya.. Inşallah hepimizin doğumu senin kadar kolay olur.. Meleğinde hoş gelmiş.. Allah güzel, uzun ömürler versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…