2010 Aralik Annelerinin Dogum Hikayeleri

hayırlısı olsun canım.. maşallah haftasına göre bayaa uzun boylu doğmuş..

maşallah hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inşallah....

Arkadaşım gözün aydın, umarım bir an önce eve de çıkar yavrun sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın. Dua ediyoruz.

Maşallah, hiç ummadıklarımızdan geliyor haberler. Allah analı babalı büyütsün, sağlığınızın iyi olmasına çok sevindim

Tooba dün bu yazını okudum, ne kötü haber alıyoruz anlamadım, topiği okumaya başladım ama misafirimiz vardı. Biraz önce gördüm, şu anda çok kötüyümm Sibel in halini düşündükçe fena oluyorum.. Rabbim sabır selamet versin inşallah.

canım hayırlı uğurlu olsun, Allah oğluşuna da, sana da, eşine de uzuuuun ömürler versin, bizde sağlıkla sıhatle alabiliriz bebeklerimizi kucağımıza inşallah:92:

Hayırlı olsun kızlar, gözünüz aydın
En önemlisi bebişleriniz sağlıklı.
Rabbim bizi bu yolda kollarımızı boş bırakmasın :26:

gözünaydın cnm sağlıkla büyütürsün inşallah oğlunu

canim cok ciddi bi olay yasamissin ama massallah melegin kollarinda..
sag salim evede cikarsiniz insallah

amin canım.. aklımdan çıkmıyor.. çok canım sıkıldı çok.. geceleri fosur fosur uyuyan ben dolanıp durdum evin içinde.. Allah yardımcısı olsun

canım öncelikle geçmiş olsun sonra da gözün aydın. zor bir şey yaşamışsın, bebişin çok sabırsızmış canım ama sağlık olsun önemli olan o. çok güçlüymüş bebişin maşallah ona inşallah en kısa zaman da da evine gelir mtlu sağlıkloı geçer bundan sonraki hayatı inşallah.

canım sanada hayırlı uğurlu olsun. bir ömür sağılkla geçer inşallah. Allah analı babalı büyütsün yavrunu.

Arkadaşlarr merhabaaaa
oğlumla evime geçtimmm ama birazdann gerii anneme gideceğizzz
evde işlerimizz vardııı
sizlerii çok özledimm benden başka doğum yapan oldumuu
daha günüme 3 hafta varkenn göktuğ geldii
cumartesii annemlerdeydimm
tuvalete gittimm ayağa kalktımm
baktımm benden su geliyoo aynıı ciş gibii
dedimm ne oluyoo daha var günümeeee
üstümüü değiştirirkenn bacaklarımdan aktıı gitti
kendimii tutamıyordummm
sonraa değiştirdiğimm halde gelmeye devam etti
hemen hastaneye gittikkk
ama benn doğum değildirr diye gittimm daha günüme var biliyorsunuzz
amaa burdada yazıyordumm sancılarım var diyeee
neyse hemen doğumhaneye aldılar biziii
yattım yatağımaa geldiler baktılarr alttan ,evet suyun gelmişş seni yolluyamayız dedilerr veee
yatışımm yapıldıı
bildiğiniz gibii korktuğumm içinn doğumdannn benii korkuu kapladııı
ve dedim ne olur sezaryenn yapınn bu 3ncüü ve sorunn olmadığıı müddetçee yapmayacağımm dedilerr
beni ikna ettilerr ve size çokk güzell doğum yaptıracağız dedilerr
neyseee artık işlemler başladı,lavmma yapıldıı arkası açık önlükk giydirildii ve yemek içmek yasak dendiii,başımda annem ve eşimm beklemeye başladıkk
kesinliklee sunii sancıı vermiyoruzz ve kendii sancılarınlaa doğuracaksınız dedilerr buna çok sevindimmm
serum takıldıı ama aç kaldığımm içinnn takıldıı buu
gündüz 3 te yatışımm yapıldı,beklemeye başladık sancılar gelsinn diyeee
ilk baştaaa hiç olmadııı sancımm sonra yavaş yavaş gelmeye başladııı
ilk başlarda hafif hafif olduu her sancıyıı nefes alıpp vererekk geçiriyordummm
sonra sancılar sıklaşıncaaa annemin elinden tutupp nefes alıp vermeye başladımm tabii bu aradaa kadınınn elini çok sıkmışımmmm
doktorlarr gelipp kontrol ediyorr bu arada

ve

her yaptıklarrıı müdahalede benden özür diliyorduu ,canınızıı yaktığımız içinnn ama fazla canımm yanmadıı alttan müdahaledelerde iğne yapan özür diliyorr, serum takan özür diliyooo,serumdan dolayıı kolum kan topluyooo düğmeye basıncaa hemennn başımdalarr ne olduu diye
çarşaf kan oluyoo hemenn değiştiriliyoo ,hiçç sorunn değill batsınn diyorlarr,
okadarrr güzelll ilgii vardıkii tabikiii bunlardaaa beni rahatlamamıı sağlıyorduu,
bide anneminn yanımda olmasıı da çok iyi olmuştuuu,
duyann herkes telefon ediyorrrduu birdee,
annem sancıı aralarındaa banaa verippp konuşmadığımm kimse kalmadıı
hatta arkadaşlarra telefonn edipp benn doğumdayımm haberinizz olsun diyordummm
elimde telefonuu görselerde birşeyler demiyorlardıı budaa güzeldiii
ama herkese aynıı davrandılar ALLAH varrr
yanımaa sancı çeken başka bayan getirdilerr ilk doğummuş onundaa onun yakınlarıda vardıı
onlarla da muhabbete başladık ,amaa tabii benimm sancıı girdimiii benn ,anneeeeeeee diyee azcıkk bağırmaya başladım açıklıkk 5 cmm olmuşşş bu arada benn bağıramaya başladığımda
annem üstümde dualarr okuyorr kolay olsunnn diyeee
5cm açıklıkk olduğunda sizii hemen doğumhaneye alıyoruz dedilerr ,ve haber verdii doğumhanee hazırlansın diyeee
ben ne yanii şimdii ben 5 cm le nasıl doğacak dedimm bu bebek d,aha alttan kafasınıı baskıyla hissetmiyorummm sadece kalçama vuruyoooo ama sancılar sıklaştığıı içinnn ve güçlüü olduğuu içinn ağrım oluyorduuu
5 cmden sonrasıı biraz zor olacakk bunuu biliyordumm amaa banaa bunuu yaşaymayacaklarınıı benn istediklerimii gibii davranırsamm yarım saatte bebeğimin kucağımda olacağınıı söyledilerrr
neysee aldılarr annem ve eşimle kapıda vedalaştıkkkk
çatala koydularr ve başlıyoruzzz herşeyy çokk güzel olacakk demeye başladılarrr,,,
korrku hissi kalmadıı ve dedimm hadii edaa az sonra oğlunn kollarındaa üstüne düşen herşeyii yappp
sancılarınıız olduğundaa çatalda ıkınacaksınızz amaa gittiğindee kesinlikle ıkınma ve dinleneceksinn dedii
doktor karşımda bu arada eliyle vajinaya baskı yapıyooo sancı aralaındaa eliyle
ozaman ıkınma hissim daha güçlüü oluyorduuu,
hadi bak 6 oldu yedi olduu derkennn yarım saatte 10 cam oldu açılmamm artıkk doğumuu başlatıyoruz dedilerr
dedimm ALAAHIMM en korktuğumm yerşlerr satenn 5 tenn sonrasıydıı ve yarım saatte 10 cm olduu
ama bu arada sancılarr şiddetlii vuruyoo ıkınma hissimm okadar güçlükiii
yukardan telefonn geldii doğumhaneyeee,
bir bayanınn bebeğii tam rahim ağzından çıkmak üzereymişş oda geldimii bu sefer bir panik başladıı doğumhanedee
hadii bakk dedii sonundayız ve herşey senin elinde ne kadar güçlüü ıkınırsan bebek doğacakkk
ama öbür bayandaa gelinceee oda bağırıyorr doktor one durumdaa onaa baktıı benim sancım kesilinceee

bu seferr benimm sancıı geldii dedimm geliyoo artıkk bebekk diye bağırmaya başladımmm
hemen koştuuuu doktorr hadii sonn ıkınnn ve sonn gücüü kullann dediiii 2 ıkınmaylaaaaaa doğduuuu
okadar güzel duyguyduykii bitmiştii artıkk ve oğluma kavuşmuştumm
kendimee 9 ayıı zindan etmiştimm nasıl doğacak diye,
eşime zindan etmiştimm sezeryane izin vermediğii içinn
psikolojimii bozmuştumm nerdeyseee
ama artıkk bitmiştii onuu gördüğümm ann herşeyy bitmiştiiiii
gözümüü ondann alamıyordummm bembeyazz pamukk gibiiiii bir oğlandıı okadar güzel ağlıyordukii ALLAHIN bir mucizesiydii ve gözleriminn önündeydiii,
oann büyülendimm onaaaa
bu sefer ağlamadımmm gülmeye başladımmm sana kavuştumm minikkk prensimm diyeee,
tabii bu arada diğer bayandann doğurduu
diğer odadan bebek sesii geldii
bebişii giydirdilerr götürtüdülerrr odamaa benii bekliyorduuuu

karabiber canım allah analı babalı büyütsün bak allah seni duydu ve sana o gücü verdi nasılda kolay doğurdun,inşallah allah hepimize böle güzel doğumlar nasip etsin bebeğine de koskocaman bir maşallahh

karabiber canım nekadar güzel bi doğum olmuş rabbim bizede böle yarım saatte 10cm açılmayı nasip etsinDDD
Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş...

karabiber tebrikler canim, Allah anali babali buyutsun yavrunu, dogumunda baya iyi gecmis, insallah hepimizin böyle guzel dogumlari olur,ama birkacayrintiyi atlamissin canim
bebisin kilosunu boyu ve dogum toplam kac saat surdu, tekrardan gecmis olsun canim :)

canım allah analı babalı büyütsün.bu kadar kolay doğum bize de nasip olur inşallah
amin inşallah canımmm ,
karabiber canım allah analı babalı büyütsün bak allah seni duydu ve sana o gücü verdi nasılda kolay doğurdun,inşallah allah hepimize böle güzel doğumlar nasip etsin bebeğine de koskocaman bir maşallahh
evet canımm bebek doğduğunda onu karşımda gördüğümdee
dedimm ALLAHIMM bittii,kendime 9 ayı nasıll zehir etmişimmm ,kendime çok kızdımmm
ve en kolay doğumumm bu olduuu ama bunu en çokta doktorumm emre beye borçluyumm
ondan allah RAZI OLSUNNN,,,,
Yinede herşeyii önce ALLAHA sonra ona borçluyummm

karabiber canım nekadar güzel bi doğum olmuş rabbim bizede böle yarım saatte 10cm açılmayı nasip etsinDDD
Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş...
amin canımm
evet bende çok şaşırdımm yarımm saatte 10 cm açıldıı ama bunda doktorunn etkisii vardıı
5cmle çatala alındımm
her sancıı geldiğinde banaa elleriylee vajinada baskıı hissi yaptırdılar.
sancı aralarındaa dinlennn keyfine bakk ama sancın olunca var gücünle aşşağıya ittir bebeği dedilerr
2 ıkınmada bak 6 oldu yedi oldu derkenn yarım saatte 10 cm olduuu
benii tebrikk bile ettilerr bağırmadığımm ve onlarıı dinleyipp her denilenii yaptığımm içinnn
sonra güçlüüü son 2 ıkınmadaaa oğlum doğduuu şükürler olsunn

Canımm 3 kilo 100 gram doğduu
benim suyumm 2 de geldii
ve biz hemen hastaneye gittikk,sancı falan hiç yoktuu su geldiğindee
ntsye bağladılarrr 20 dk bekledikten sonra sancılarıı gördülerr ve alttan baktıklarında suyumunn hepsii geldii
doğum başlıyoor ve yatışıı yapılsın dendii
3te yatışımm olduuu ,kendii sancılarımla suni sancı verilmeden açıklığımm gece 1 e çeyrek kalana kadar 5 cm olduuu,gece 1 buçuktada doğduu
yani tamm 11 saatte doğmuş olduu
boyunu söylemedilerr
sağlık ocağında ölçtüreceğimm

masallah canim ogluna 3 hafta erken dogmasina göre baya guzel dogum kilosu var, tekrardan masallah ona
ayrica gercektende cok sansnlisin cok kisa surmus dogumun,benim ilk dogum 4 gun surmustude, bu kisa olsun diye dua ediyorum:129:

karabiber cnm maşallah gerçekten çok güzel bir doğum hikayesi.inş bizler de bu kadar kolay doğum yaparız.oğluşuna da maşallah annesi kilosu falan çok ii.Bir ömür boyu mutlu mesut olun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…