esracım maşallah göbüşüne
iki haftada nasıl da farketmiş, büyümüş minik tosbacık
yalnız söliyim popiş de büyümüş.
hapşuruk canım senin de bol bişey giymene rağmen
seninki de baya belli
maşallah canım.
cucuyu görünce ben de ikinciyi koymaya karar verdim, hep aynı kıyafetlerle çekiniyorum ki aradaki farkı farkedebileyim kaydirigubbakcemile3
ayyy fındık fındık çıkmış yesinler senin minik göbüşünü allah nazardan saklasın cnm kocaman olması dileğiyle:CüvCüv:
esracım maşallah göbüşüne
iki haftada nasıl da farketmiş, büyümüş minik tosbacık
yalnız söliyim popiş de büyümüş.
hapşuruk canım senin de bol bişey giymene rağmen
seninki de baya belli
maşallah canım.
İnanılmaz bir fark var maşallah size
Canım çok tatlı gözüküyorsun.Size de maşaallah
Benim adam akıllı göbeğim çıkana kadar 2. sini koymıcam yok yok yok yokboshayallersmile
mmerhaba kızlar.ben aralık 2008 annesiyim.rabbm inş sağlıkla yavrularını kucağıza almayı nasip eder.unutmayınki hamilelikte psikolojiniz nasıl ii olması gerekiyorsa lohusalıktada aynısı çok çok gerekiyor.
ben doğum yaptıktan 20gün sonra malesef depresyona girdim ve 35gün psikiatride kaldım.dolasıyla oğlumu 15gün faln emzirdim
size tavsiyelrim olck neolur bunları dinlemeye çalışın.
doğumdan sonra dünyadan kopmayın tv izleyin bilg bakın gazete okuyun öncelik bebeğiniz olsun evin işi yemek temizlik vs boşverin.
ve mümkünse kendi anneniz veya kız kardeşiniz yada onlar kadar çok sevdiğinz biri sizi yalnız bırakmasın .nezman isterseniz dertleşin sevdiklerinzle gerekirse bir problem görürseniz siz veya yaknınız mutlaka psikiatr a gidin.sevgiler :)
sende ekle görelim cnm göbüşünü opuyorumnanaktan
cucuyu görünce ben de ikinciyi koymaya karar verdim, hep aynı kıyafetlerle çekiniyorum ki aradaki farkı farkedebileyim kaydirigubbakcemile3
buda benim gobisimmmm
sonunda ekleyebildim
mmerhaba kızlar.ben aralık 2008 annesiyim.rabbm inş sağlıkla yavrularını kucağıza almayı nasip eder.unutmayınki hamilelikte psikolojiniz nasıl ii olması gerekiyorsa lohusalıktada aynısı çok çok gerekiyor.
ben doğum yaptıktan 20gün sonra malesef depresyona girdim ve 35gün psikiatride kaldım.dolasıyla oğlumu 15gün faln emzirdim
size tavsiyelrim olck neolur bunları dinlemeye çalışın.
doğumdan sonra dünyadan kopmayın tv izleyin bilg bakın gazete okuyun öncelik bebeğiniz olsun evin işi yemek temizlik vs boşverin.
ve mümkünse kendi anneniz veya kız kardeşiniz yada onlar kadar çok sevdiğinz biri sizi yalnız bırakmasın .nezman isterseniz dertleşin sevdiklerinzle gerekirse bir problem görürseniz siz veya yaknınız mutlaka psikiatr a gidin.sevgiler :)
ayyyy yesinelr annesi onu
baya büyümüş minik kuzucuk
maşallah diyelim canım benim.
yaaaaa şu randevu günümüz gelsin
sonra ben de eklicem.
bakalım assolistinizinki büyümüş mü?
cucummm göbişşş süper yaa tam sewmeLik oLmuşş waLLaaa..aman da amannn
Cucum maşallah baya büyümüş çoook tatlı yaaaa:lepi:
cucuuuuuuuuuuuuuuuuu cok guzel olmussun sen yaaaaaaaa, bayildim göbusune, bende istiyorum artiikkkk, benimki hala dumduz, bu hafta carsambaya görmemis olsaydim valla bebis falan yok saniridim karnimda, az da olsa cikti ama hala hamile gibi görunmuyo malesef, sabahlari ise dumduz, bende istiyommmmm :)
esra_37 seninde göbus harika canim gercektende cok guzel buyumus, ay nasil özendim size birbilseniz, ama sanirim sen ve cucu benden 1,5 hafta felan öndesiniz onunda etkisi olabilir yani :)
cucum esracim ne guzel olmus gobisler buyumus bebisler masallah..
yerim ben o bebisleri
kızlar maşallah göbüşlere de bebişleride nazar değmesin
hepiniz çok güzel görünüyosunz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?