2010 Aralik Annelerinin Göbişleri Burada:)

cucuuuuuuuuuuuuuuuuu cok guzel olmussun sen yaaaaaaaa, bayildim göbusune, bende istiyorum artiikkkk, benimki hala dumduz, bu hafta carsambaya görmemis olsaydim valla bebis falan yok saniridim karnimda, az da olsa cikti ama hala hamile gibi görunmuyo malesef, sabahlari ise dumduz, bende istiyommmmm :)
esra_37 seninde göbus harika canim gercektende cok guzel buyumus, ay nasil özendim size birbilseniz, ama sanirim sen ve cucu benden 1,5 hafta felan öndesiniz onunda etkisi olabilir yani :)

ayyy fındık fındık çıkmış yesinler senin minik göbüşünü allah nazardan saklasın cnm kocaman olması dileğiyle:CüvCüv:

Son düzenleyen: Moderatör:
esracım maşallah göbüşüne
iki haftada nasıl da farketmiş, büyümüş minik tosbacık
yalnız söliyim popiş de büyümüş.

hapşuruk canım senin de bol bişey giymene rağmen
seninki de baya belli
maşallah canım.

evetttt, 2 kilo almışım hihoyyyt eee, bi göbek büyüyo bi de popiş zaten kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

cucuyu görünce ben de ikinciyi koymaya karar verdim, hep aynı kıyafetlerle çekiniyorum ki aradaki farkı farkedebileyim kaydirigubbakcemile3

ınanılmaz bir fark var maşallah size

Canım çok tatlı gözüküyorsun.Size de maşaallah

Benim adam akıllı göbeğim çıkana kadar 2. sini koymıcam yok yok yok yokboshayallersmile

Son düzenleyen: Moderatör:
ayyy fındık fındık çıkmış yesinler senin minik göbüşünü allah nazardan saklasın cnm kocaman olması dileğiyle:CüvCüv:

İnanılmaz bir fark var maşallah size

Canım çok tatlı gözüküyorsun.Size de maşaallah

Benim adam akıllı göbeğim çıkana kadar 2. sini koymıcam yok yok yok yokboshayallersmile

tesekkur ederim kizlar:kedi:
hepimizin gobislerine masallah

mmerhaba kızlar.ben aralık 2008 annesiyim.rabbm inş sağlıkla yavrularını kucağıza almayı nasip eder.unutmayınki hamilelikte psikolojiniz nasıl ii olması gerekiyorsa lohusalıktada aynısı çok çok gerekiyor.
ben doğum yaptıktan 20gün sonra malesef depresyona girdim ve 35gün psikiatride kaldım.dolasıyla oğlumu 15gün faln emzirdim
size tavsiyelrim olck neolur bunları dinlemeye çalışın.
doğumdan sonra dünyadan kopmayın tv izleyin bilg bakın gazete okuyun öncelik bebeğiniz olsun evin işi yemek temizlik vs boşverin.
ve mümkünse kendi anneniz veya kız kardeşiniz yada onlar kadar çok sevdiğinz biri sizi yalnız bırakmasın .nezman isterseniz dertleşin sevdiklerinzle gerekirse bir problem görürseniz siz veya yaknınız mutlaka psikiatr a gidin.sevgiler :)

cok tesekkurler canim, bende aynen katiliyorum, ben kendim yasamadim ama yasayan cok insan biliyorum, gercekten insanin kendini biraskmamasi lazim ve yardim almasi lazim.:1hug:

hapsuruk canim göbusun cok seker, minicik belli ediyo kiyafet altindan, benimde adam akilli cikmadigi icin cekesim gelmiyo, ama sanirim bundan sonra azda olsa buyur ozaman bizde koyariz :)

hapsuruk, hapşuruk göbişler süper benimde belli olamaya başladı artık.Bendeşu işler bitsin raahatlayım eklerim iyice büyümüş olur öptüm sizi ve bebişleri opuyorumnanaktan

esra maasallah canim 2 hafta arayla cok fark var
pandam gobus artik kendini gostermeye baslamis sanada maasallah canim

cucuyu görünce ben de ikinciyi koymaya karar verdim, hep aynı kıyafetlerle çekiniyorum ki aradaki farkı farkedebileyim kaydirigubbakcemile3

Ohh maşallah maşallah büyümüş ufaklık

buda benim gobisimmmm
sonunda ekleyebildim

Hapşuruk, seninki de çıkmış minicik maşallah!

Teşekkür ederiz emine paylaştığın için, geçmişler olsun.

ayyyy yesinelr annesi onu
baya büyümüş minik kuzucuk
maşallah diyelim canım benim.
yaaaaa şu randevu günümüz gelsin
sonra ben de eklicem.
bakalım assolistinizinki büyümüş mü?

cucummm göbişşş süper yaa tam sewmeLik oLmuşş waLLaaa..aman da amannn

Cucum maşallah baya büyümüş çoook tatlı yaaaa:lepi:

cucum esracim ne guzel olmus gobisler buyumus bebisler masallah..
yerim ben o bebisleri

kızlar maşallah göbüşlere de bebişleride nazar değmesin
hepiniz çok güzel görünüyosunz

sagolun fistik annelerrrr
cok tesekkür ederiz size :kedi:
Allah hepimizin bebislerine saglik versin insallah,nazarlardan korusunn
cok garip ama hergün daha cok büyüyor sanki bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…