2010 Aralik Annelerinin Göbişleri Burada:)

yeniden merhabalar kizlar
kimse yeni göbisler eklemiyo malesef, ama bir sorum olacak, sizde göbeginizin gunden gune buyumeye basladigini hissediyomusunuz artik, bende nerdeyse hic göbek yoktu birden bire kucuk te olsa bir göbek belirginlesmeye basladi ve her gecen gun daha da buyumus gibi geliyo, peki sizde durumlar nasil????

ben haftaya eklicem
bekleyin beni anacımmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yok tatlım yaa, ilk günden beri hep dikkatimi çekiyo, maşalah çok tatlı. Hani küçük evlendim 17 yaşında filan demiştin ya, yoksa dedim kendi mi... kaydirigubbakcemile2

kaydirigubbakcemile3 allah seni iyi etsin kiz ben evlendigimdede buyuk gorunuyodum halada oyleyim ama kizim yasindan buyuk duruyor teyzesi bide simdi gorsen bu kizimin gecen seneki hali dusun artik esimin ailesi baya hormonlu kizimda onlara cekmis kaydirigubbakcemile3

maşallah maşallah, inşallah benim de seninki gibi tatlı bi kızım olur opuyorumnanaktan

ya canım, ben normalde zayıftım, 12.hafta bittikten sonra sanki balonla şişiriyolarmış gibi hissetmeye başladım, acaip büyüdü göbeğim, bu arada kilo da almaya başladım, 1 kilo almışım, hemde 1 haftada eyvahedigeldismile

arkadaşalr sabırsızlığınızı anlıyorum sanırım ilk bebekleri olanlar göbeklerinin biran önce çıkmasını istiyorlar çok yakında çok hızlı göbişler büyüyecek ama bir öneri şimdiden kremlerinizi sürünün çünkü çatlar fark edemezsiniz ben ilk bebeğimde 3 aydan itibaren sürdüm hiç çatlama olmadı şimdi çok yoğunum süremiyorum hafif çatlamam var birde ben hiç kilo almadım sizler kaç kilo aldınız

DILEMMM canim massallah massallah..büyüyor annesiii...
haksizlik etme kendinee koca göbisim derken
bence gayette kibar büyüyor annesiii..yakinda deriz koca göbisler diye sempatiksalakcinni
süperrrrr :lepi:

ohh maşallah baya büyütmüşsün canım göbişini, çok tatlı:lepi:

DILEMMM canim massallah massallah..büyüyor annesiii...
haksizlik etme kendinee koca göbisim derken
bence gayette kibar büyüyor annesiii..yakinda deriz koca göbisler diye sempatiksalakcinni
süperrrrr :lepi:

sagolun kizlar, benimki biraz daha koca gobis cunki ben zaten size gore daha kiloluyum :kedi:

assolistimmm ne zaman tesrif edecekler acaba? sempatiksalakcinni
kiz vallahi öldüreceksin sen beni heee sırnaşık şey

vallahi tam assolist oldum dimi
birz bekleyin kuzum
doktor randevumuzdan sonra koyuyorum hemen.
bakalım büyümüşmü benim afacan da

artik biraz kilo al yani olumunekankayizsmile cunku 3 ayi gectikten sonra alinan kilolar fazla annede kalmiyo ama tabiki fazla asiri alinmadigi surecelmaz:

anliyorum canim, peki hangi kremi yada yagi kullandim canim, madem catlamamissin ilkinde demekki yaramis.Yazarsan sevinirim opuyorumnanaktan

göbegin cok guzel, artik hamile oldugunu rahatlikla söyleyebilirsin, ben söyledigimde inanmiyolar 3 aylik olduguna ama bana görede cok cikti bile göbegim, yani iinsanin kendisine daha buyuk geliyo göbus :)

göbeği çıkmayanlar, 12 haftanızın bitmesini bekleyin, kendinizdeki değişikliklere inanamayacaksınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…