valla ben hiçbişey duymuyorum, hissetmiyorum da, karnıma da bastırıyorum yerini bulayım diye ama ıı ııh, hatta eşim kızıyo napıyosun zarar vericeksin diye16 haftadan önce hissedemezsin dedi doktorum ama burda sizden duyunca da kıskanıyorum napiim bilmiyorumkismile
ayy belli olmazmı ya,resmen belli çoook güzel benim ondxan azıcık daha minik açken bende haftaya eklicem,ama inanılmaz hızla büyüyor şu 12. haftadan sonra
14+0
sabah sabah resmimizi cektim kizar..karmimiz acken,henüz su falan icmemisken,bos mideyle böyle görünüyoruz,daha gercekci ve sekli daha belli bana göre :CüvCüv:
14+0
sabah sabah resmimizi cektim kizar..karmimiz acken,henüz su falan icmemisken,bos mideyle böyle görünüyoruz,daha gercekci ve sekli daha belli bana göre :CüvCüv:[/B]
14+0
sabah sabah resmimizi cektim kizar..karmimiz acken,henüz su falan icmemisken,bos mideyle böyle görünüyoruz,daha gercekci ve sekli daha belli bana göre :CüvCüv:
14+0
kızzzzzzzzzzzzzzzzzz yerim ben senin o göbüşünü maaşallah pıtırcıkkkkkk
cucum maşaallah göbeğine. Allah nazarlardan saklasın çok tatlı. gerçekten belli olmaya başlamış. biraz sivri mi gidiyo ne
Ayy ben hiç 14. haftada bile böyle olucağımı düşünmüyorum.Maaşallah canım ne güzelgeçen seferki daha yayvandı bu sefer daha mı öne doğru sanki : )
anam ne guzel bi gobus o oyle :CüvCüv:
maasallah annesi buyumus iyice
ayyyy yesinelr annesi onu
baya büyümüş minik kuzucuk
maşallah diyelim canım benim.
yaaaaa şu randevu günümüz gelsin
sonra ben de eklicem.
bakalım assolistinizinki büyümüş mü?
hepinize tesekkür ediyoruz güzel teyzoslar :kedi: Şeniz
gercektende son 1 haftadir büyümeye basladi iyice..
evet,yuvarlakti,yumusakti..simdi sertlesti ve öne dogru sivrilesti :CüvCüv:
sira sizin seker göbislerinizin son hallerindeee hihoyyyt
yaaa napıyım carnacım
bebişimi göriyim içim rahat etsin koyucam söz.
sonra sık sık koyucam söz
kızma tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?