2010 Aralik Annelerinin Göbişleri Burada:)

sagolun kizlar, gobis ciktikca cok mutlu oluyorum...
pztsi ilk gebelik pantolonumu aldim ve giydim ve herkes aaa nasil gobis birden cikmis dediler...
birde kizlar sirt ustu yattigimda sanki bebegin kalp atislarini gobiste goruyorum acaba benmi sacmaliyorum bilmiyorum tam bi paranoyak oldum hareketleri gormek için sabirsizlaniyorum :CüvCüv:

valla ben hiçbişey duymuyorum, hissetmiyorum da, karnıma da bastırıyorum yerini bulayım diye ama ıı ııh, hatta eşim kızıyo napıyosun zarar vericeksin diye 16 haftadan önce hissedemezsin dedi doktorum ama burda sizden duyunca da kıskanıyorum napiim bilmiyorumkismile

Ben sadece bir kez çok net hissettim, böyle pıt diye karnıma vurdu resmen. ondan sonrakiler hep tereddütlü emin olamıyorum, belki de gazdır diyorumkaydirigubbakcemile3

canlarım benim yaa ne hevesliyiz yarabbim çocuklarımız çok şanslı olucak ne güzel anneleri var onları her haliyle düşünen her hareketini izleyen çok güzll yaaaa

14+0

sabah sabah resmimizi cektim kizar..karmimiz acken,henüz su falan icmemisken,bos mideyle böyle görünüyoruz,daha gercekci ve sekli daha belli bana göre :CüvCüv:

ayy belli olmazmı ya,resmen belli çoook güzel benim ondxan azıcık daha minik açken bende haftaya eklicem,ama inanılmaz hızla büyüyor şu 12. haftadan sonra

ayy belli olmazmı ya,resmen belli çoook güzel benim ondxan azıcık daha minik açken bende haftaya eklicem,ama inanılmaz hızla büyüyor şu 12. haftadan sonra

tesekkürler teyzesiii Şeniz
bu sabah cok sükür kabizlikta yoktu,en gercekci hali suanda böyle yani..
ne zaman büyüdüler anlamiyorum..sertlesti iyice karnim :CüvCüv:
ekle eklee,güzel anilar olcak bunlar opuyorumnanaktan

14+0

sabah sabah resmimizi cektim kizar..karmimiz acken,henüz su falan icmemisken,bos mideyle böyle görünüyoruz,daha gercekci ve sekli daha belli bana göre :CüvCüv:[/B]

cucum maşaallah göbeğine. Allah nazarlardan saklasın çok tatlı. gerçekten belli olmaya başlamış. biraz sivri mi gidiyo ne

14+0

sabah sabah resmimizi cektim kizar..karmimiz acken,henüz su falan icmemisken,bos mideyle böyle görünüyoruz,daha gercekci ve sekli daha belli bana göre :CüvCüv:

Ayy ben hiç 14. haftada bile böyle olucağımı düşünmüyorum.Maaşallah canım ne güzel geçen seferki daha yayvandı bu sefer daha mı öne doğru sanki : )

kızzzzzzzzzzzzzzzzzz yerim ben senin o göbüşünü maaşallah pıtırcıkkkkkk

cucum maşaallah göbeğine. Allah nazarlardan saklasın çok tatlı. gerçekten belli olmaya başlamış. biraz sivri mi gidiyo ne

Ayy ben hiç 14. haftada bile böyle olucağımı düşünmüyorum.Maaşallah canım ne güzel geçen seferki daha yayvandı bu sefer daha mı öne doğru sanki : )

anam ne guzel bi gobus o oyle :CüvCüv:
maasallah annesi buyumus iyice

hepinize tesekkür ediyoruz güzel teyzoslar :kedi: Şeniz
gercektende son 1 haftadir büyümeye basladi iyice..
evet,yuvarlakti,yumusakti..simdi sertlesti ve öne dogru sivrilesti :CüvCüv:
sira sizin seker göbislerinizin son hallerindeee hihoyyyt

ayyyy yesinelr annesi onu
baya büyümüş minik kuzucuk
maşallah diyelim canım benim.
yaaaaa şu randevu günümüz gelsin
sonra ben de eklicem.
bakalım assolistinizinki büyümüş mü?

Cucum maşallah baya büyümüş çoook tatlı yaaaa:lepi:

yaaa napıyım carnacım
bebişimi göriyim içim rahat etsin koyucam söz.
sonra sık sık koyucam söz
kızma tatlım

cucuyu görünce ben de ikinciyi koymaya karar verdim, hep aynı kıyafetlerle çekiniyorum ki aradaki farkı farkedebileyim kaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $adsız.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…