2010 Aralik Annelerinin Göbişleri Burada:)

Cucu,Gulsemedihakizlar cok seker olmussunuz :) artik herkes size kilo almissiniz gözuyle diye degil hamilesiniz diye bakar, cunku baya belli etmeye baslamis

cucu kiz bilgisayari yan cevirip bakiyorum
masallah masallah kocaman olmus:roflol:
gulsemediha sanda masallah canim acmisin gobusuua.s.

Bu da benim göbişim 10+5, doktorum artık büyümeye başlar dedi. Bu kadar göbeğim zaten vardı o yüzden çıkmış sayılmazkaydirigubbakcemile3

Yukarıda ki eski göbeğim, aşağıda ki yeni göbeğim. Tam iki ay sonra ki hali 18+5. Bakın bakalım büyümüş mü kaydirigubbakcemile3

ALINTI YAPMAZSANIZ SEVİNİRİM...

Son düzenleme:
kucccccuk prens masallah sana
tam erkek gobegi bu bayildimmmmsırnaşık şey
benimde gobek yerine popo buyuyo:uhm: kiz annesi olmakta boyle bisey heraldedelikafadulden

20+5 günlük göbisimiz

yan cikti kizlar,düzenleyemedim bi türlü..kusura bakmayin yerimseniben

canım zuzum göbişinede sanada maşallah
formdasın
yirim sizi
rabbim sağlıcakla kavuştursun bitanem
opuyorumnanaktan

canım zuzum göbişinede sanada maşallah
formdasın
yirim sizi
rabbim sağlıcakla kavuştursun bitanem
opuyorumnanaktan

oyyy canim benimm,nerelerdesin sen?cok özledim valla Şeniz
cok sagol canim..pilli gibiyim cok sükür,nasil formda olmam kaydirigubbakcemile3
bende seni ve minik oglusunu kocaman öpüyorumm Şeniz

küçükprens fark etmezmi bayaa bi büyümüş. ayyy maşallah sana da minik prensine de. ne güzel sivrilmiş karnın. tam erkek göbeği...

küçükprens büyütmüşsün göbüşü maşallah.
hele eskisini koyunca daha da belli oluyo..
şu 30. haftaları aşınca nasıl olcaz kimbilir
ogünleri iple çekiyorum

kucukprens gulsemediha cucuuuumm
Super olmus gobusler maşallah onlara da içindeki yavrukuslara daa

ben buraya ugramayali neler olmus
cucu - gulsemediha - kucukprens arkadaslar gobusler ne guzel buyumusler
kocaman bi maasallah
:CüvCüv:

ah canım ah sorma bende tatili sinir olmakla geçirdim neymiş efendim ben bu bebeği nerde taşıyomuşum...deli oldum ya en son sinirden birinin lafını çok kötü verecektim ama sustum bended egöbek yok işte.. her önüne gelen nerde taşıyon sen bu bebeği diyo salak salak bakıp gülmeler ay aklıma geldikçe hala sinir oluyorum...

Boşver tatlım kendini bilmez insanlar işte geçende biri bana görür görmez nasılsın dobiş dedi bende teşekkür ederim seni gördüm daha iyi oldum dedim bozulduğumu anladı kızdınmı falan diyo yüzüne bile bakmadım ondan sonra tırıs tırıs gitti uyuz....

cucu, gulsemediha, kucukprens o ne guzel gobisler oyle, masallah bebislere, valla gobislerden belli bunlar coook tatlisko bebis olacaklarzemuszemus

kız hani belli olmuyodu.
gayet de belli oluyo.
çok fit bi hamilesin.maşallah diyorum.
elbisen de çok yakışmış.

tooba canim bende Denizim e katiliyorum,cunku göbusun belli ediyo baya hemde cok tatli duruyo, karnin buyudukce dahada yakisicak bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…