2010 Aralik Annelerinin Göbişleri Burada:)

kız hani belli olmuyodu.
gayet de belli oluyo.
çok fit bi hamilesin.maşallah diyorum.
elbisen de çok yakışmış.

tooba canim bende Denizim e katiliyorum,cunku göbusun belli ediyo baya hemde cok tatli duruyo, karnin buyudukce dahada yakisicak bence
:) daha öncede demiştim elbisenin böyle bir güzelliği var. elbise giyildiğinde daha çok karın çıkıyor. body felan ama ya da spor giyildiğinde belli olmuyor sıradan küçük bi göbek gibi duruyor. birde orada gece yarısı ve ben tıka basa doluyum.. artı şişkinlik oluyor o saatlerde malumunuz. yalnız şu da var bu hafta cidden çok büyüdü. hafta başı gibi değil. eşim bile dün bu hafta noldu senin göbüşe yaw diye takılıyo..
e 5 buçuk aylık olduk demi çıksın bi zahmet kaydirigubbakcemile3

tooba maşallah göbiş çok hoş ve sen de çok zarifsin cnm

teşekkürler canım.. senin kadar zarif değilim ama maşallah sana.. boyda uzun galiba senin

Ay ben herkesin göbeğini göremiyorum kızlar...
Toobanın gördüm mesela...Canım bence de belli oluyor artık karnın...Çok şirin duruyor opuyorumnanaktan
Benimki çok daha büyükbilmiyorumkismileİnş bende en kısa zamanda ekleyeceğim...

tooba hayatım maşallah sana. çok tatlı bi göbişin olmuş...

Valla yaa gayet de belli oluyorr tatlımmm
Maşallahh onaa ve sana

teşekkürler opuyorumnanaktan
22. haftaya dikkat diyorum. ne olduysa bu hafta oldu.. ama sabahları resimdeki kadar karnım yok hala.. bundan sonra kaptırır gider gibime geliyor

Oyyyy maşallahh ona annesiii buyumus kocamaan olmuşşş
daha kocamannn olsun inşallahhh

hapsuruk masallah canim ya göbusun gercekten harika, bende istiyom öyle göbusssss :))))

hapsuruk canim 17nci haftadasin cok belirgin bi gobusun olmusun sanada maasallah

tesekkur ederiz kizlaropuyorumnanaktan
ben kocaman olcam galba bu gidisle napiym ya hayati boyunca
gobeksiz yasamis bi insan olarak gobegimin tadini cikariym barikaydirigubbakcemile3

hapşuruk maşallah tatlım... elbiseylede iice belirgin oluo artık göbişler... ayy yerim ben onun içindeki zilliyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…