2010 Aralik Annelerinin Göbişleri Burada:)

tooba ve hapsuruk
harika görünüyorsunuz kizlar massallahhhhh
tooba canim coook haklisin,21-22den sonra bize sadece hayretle büyüyüslerini izlemek kaliyor gibi..
süperrrr

yazı da yazmıştım sadece nazar boncuğu çıkmış
maşllah kızlar göbüşlere artık çok hızlı büyüyo bu minikler

selam kızlar.. ben de kısmetse aralık annesi olucam.. tüp bebek topiğinden size misafir geldim.. hepiniz çok şekersiniz..kıskandım sizden bu da benim göbüşüm..

dila hanım 18 haftalık..

selam kızlar.. ben de kısmetse aralık annesi olucam.. tüp bebek topiğinden size misafir geldim.. hepiniz çok şekersiniz..kıskandım sizden bu da benim göbüşüm..

dila hanım 18 haftalık..

sevgimmmm bişeyide kıskanma yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kıskanç güzel

dila hanım 18 haftalık..

maşallah göbüşüne tatlım.
kızın belli etmeye başlamış artık
sen de fit hamiellerdensin bakıyorum da
seninle nerdeyse aynı haftalardayız.

denizim benim göbişde seninkiyle yarışıyor maşşalahımız var :) Bende ekleyeceğim yarın çok özendim...

aaaaaaaaa
bennezmandır göbüş ekelmedim.
sanırım 15. haftada falan eklemiştim onumu diyosun.
ekle tatlım görelim minişi.

aaaaaaaaa
bennezmandır göbüş ekelmedim.
sanırım 15. haftada falan eklemiştim onumu diyosun.
ekle tatlım görelim minişi.

Evet canımcım onu diyorum. O haftalarda herkeslerin minicikken benimki kocamanmış meğer. şimdide 6 aylık gibi duruyor bence. Bekleyin bizi teyzeleri yarın geliyoz :)))

Evet canımcım onu diyorum. O haftalarda herkeslerin minicikken benimki kocamanmış meğer. şimdide 6 aylık gibi duruyor bence. Bekleyin bizi teyzeleri yarın geliyoz :)))

bak benim göbüşüm seni döver haalsanaalsanasmile
şaka şaka.
bekliyoruz sabırsızlıkla ttalım.

Yeni göbiş geldi hanımlarrr :)))

Yoğun çabalar sonucu kocacımın çektiği fotoğrafları,daha da yoğun çabalar sonucu ekleyebildim sonunda. Birinde seksüü gecelik giydim,diğerinde babanne donu :)))
Denizim benim göbişim senin göbişinden daha kocamann. Hatta hepinizinkinden kocaman ama demi :)))lülülülülülü

Eklentiler

• $P8030288.webp
    3 KB · Görüntüleme: 35
  • $P8030286.webp
    1,2 KB · Görüntüleme: 33
pelincim boyutu çook büyük oluyo benim nasıl boyutlandırdın?
göbişine de maşallah canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…