2010 Aralik Annelerinin Göbişleri Burada:)

pelin senin göbüşünü görebildim yaşasın...
İmagesten eklenenleri göremiyom da en...
Göbüşün çok süpermiş benimki seninkinden kat kat büyük benimki seninkini döver kaydirigubbakcemile3
Aramızdaki hafta farkı da epey var be

canım denizimden öğrendim ben de.hızliresim.com die bir site var oraya resmi yukleyip boyutlandırabiliyosun.
ok canım bi de ordan deniyim. image.den yapamadım boyutunu, aslında daha önce koymuştum ama yıllar oldu kaydirigubbakcemile3

pelincim boyutu çook büyük oluyo benim nasıl boyutlandırdın?
göbişine de maşallah canım.

özüm,canımm bak nasıl yaptım anlatayım. Şimdi cevap yazdığımız pencere varya onun üzerinde sağda cevap yaz kısmı var oraya tıkladım. Ataç resmi var üzerine gelince eklentiler yazıyor oray tıkladım. gözat dan yerlerini seçtim ve yanındaki yükle butonuna tıkladım. Biraz uzun sürüyor ama ekliyor. Pencereyi kapatınca mesajı yazdım tamm dedim o kadarr. Bu arada brn büyükde olsa gördüm göbişini maşşalahınnn var canımcım. Zaten benden 1 ay öndesin o yüzden normal sanırtım. Harika tatlım sanada bebişine de nazar boncuğu

canım teşekkür ederim. Büyük demekle olmuyo ekleyin görelim :))) Evet 6 aya yaklaşmışsın canım maşallah. Zaman çabuk geçiyor neredeyse doğum yaklaştı.

canım teşekkür ederim. Büyük demekle olmuyo ekleyin görelim :))) Evet 6 aya yaklaşmışsın canım maşallah. Zaman çabuk geçiyor neredeyse doğum yaklaştı.

Ay evet canım neredeyse 6 olacağım...
Benim imkanlar kısıtlı ondan ekleyemiyom ...
Ama izin dönüşü kesin ekleyeceğim bayanssulusmile

başka bi yerden deniycem canım, geliyooozemuszemus

Sabırsızlıkla bekliyom alkisalkisalkis

Ay evet canım neredeyse 6 olacağım...
Benim imkanlar kısıtlı ondan ekleyemiyom ...
Ama izin dönüşü kesin ekleyeceğim bayanssulusmile

Bekliyoruz canım seni ve burak kayranı :)

Kızlarrr pelinin eklediği yerden ekleyin be bende göreyim olumunekankayizsmile

kızlar benim eklediğim yerden ekleyim üzmeyin mavrulamı opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…