Selin25 Sinem valaha sizin göbişler benimkini döver ay benim ki minnacık.
Selin25 normal bence çok tatlı göbişin var maşallah : )
Sinem ben senin hamile olduğunun anlaşılacağını tahmin etmiyordum Ayy kız basbaya hamile göbeği işte : ) Maşaallah sana da.Benim kini gördün mü ?
cnm imageshack ten çektiğim resmi upload ettim sonra link verdi orası ordaki bir yığın linkten forum küçük resmi linki kopyalayıp burda cevap yazarken grafik ekle var oraya yapıştırm o linki cevapla dedim sonra çıktı resim
ayy çok şeker şey o uçurum :))) ya dışardan görenler kızın göbeğine bak diyorlardır ama hamile demiyorlardır ama artık belli göbişlerimiz ya
oldumu acaba...
evet cnm ya gördüm artık beliriyo valla yavaş yavaş,ben şu çektiğim resimdeki gibi anca geceleri oluyodum şu 2 gündür uyandığımda da böyleyim cnm hem tuvalete gittikten sonra yani,bunuda azönce çektim işte,hızlı bi döneme girdim sanırım,önümde top gibi duran bişey var yani,ve bugün karnım çok gerildi çok rahatsız hissediyorum kasıklarımı,dr. a gittik 5cm olmuş bebişim ve dr. bunlar olucak artık başladı büyümeye karnında başlıyo dedi,çok güzel ama bu halleri karınların seninde çok tatlı,akşama çok daha büyük oluyodur kesin :)))))
Ayy ne güzel.Uçurum seni arkadan görenler kesinlikle hamile olduğunu anlamaz ama önden çok şeker.Kiloda almamışsın süpersin hayatım .
Canım artık 12. haftaya giriyorsun normal bence.Karnın gerilmeye başlamış yağlan kremlen bol bol.
Benim çektiğim resim de kahvaltıdan sonra çekilmiş.Akşamları evet biraz daha fazla ama hemen hemen böyle yani.Sanırım 11. haftaya girdiğimde daha belirgin olucak benimkide.En azından komşularımın nerede senin göbeğin demesinden kurtulurum kaydirigubbakcemile3
Kizlar buda benim göbusum, ikinci hamileligim olmasina ragmen ilk hamileligime göre fazla buyumedigini dusunuyorum, belki bu defa hamilelige 6 kilo daha zayif basladim ondandirbilmiyorumkismileBugun kendimi biraz daha sis hissediyorum ya karnim cikmaya basladi, yada sadece biraz sislik var:1shok:
bu arada 11+2 bugun
bende koyabildim sonunda resim,valla bende karnımı sıkçak şeyler giyemiyorum artık yazlık elbiseler ve ipli kaprilerim var onlardan kot falan giymiyorum 1 aydır ,çok düşü ya tam kasıkta düğmeleri hep rahat edemiyorum,yeni resim ekleyen arkadaşlarında güzelmiş resimleri yaklaşık aynı boyutlar hepimizin hemen hemen
oldumu acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?