2010 Aralik Annelerinin Göbişleri Burada:)

Kizlar buda benim göbusum, ikinci hamileligim olmasina ragmen ilk hamileligime göre fazla buyumedigini dusunuyorum, belki bu defa hamilelige 6 kilo daha zayif basladim ondandirbilmiyorumkismileBugun kendimi biraz daha sis hissediyorum ya karnim cikmaya basladi, yada sadece biraz sislik var:1shok:
bu arada 11+2 bugun

kizlar hepinizin göbusler harika
carna, cucu, esrasu, esra yavas yavas cikiyo göbusler, Allah tamamina erdirir insallah

sağol selincim, senin daha bişey yok yaw, gayet fitsin maşallah:) Ben de artık büyüsün istiyorum, çünkü normal kıyafetlerim dar oluyo, hamile kıyafetleri de çok geniş, hamile pantolonlarının küçüğünü bulamadım mesela, kotlar 30 bedenden başlıyo, ben 27 beden giyiyorum normalde. Siz zayıf hamile kalanlar napıyosunuz Allah aşkına, ne giyeceğimi şaşırdım valla....

bende koyabildim sonunda resim,valla bende karnımı sıkçak şeyler giyemiyorum artık yazlık elbiseler ve ipli kaprilerim var onlardan kot falan giymiyorum 1 aydır ,çok düşü ya tam kasıkta düğmeleri hep rahat edemiyorum,yeni resim ekleyen arkadaşlarında güzelmiş resimleri yaklaşık aynı boyutlar hepimizin hemen hemen

Son düzenleme:
Selin25 Sinem valaha sizin göbişler benimkini döver ay benim ki minnacık.

Selin25 normal bence çok tatlı göbişin var maşallah : )

Sinem ben senin hamile olduğunun anlaşılacağını tahmin etmiyordum Ayy kız basbaya hamile göbeği işte : ) Maşaallah sana da.Benim kini gördün mü ?

cnm imageshack ten çektiğim resmi upload ettim sonra link verdi orası ordaki bir yığın linkten forum küçük resmi linki kopyalayıp burda cevap yazarken grafik ekle var oraya yapıştırm o linki cevapla dedim sonra çıktı resim

evet cnm ya gördüm artık beliriyo valla yavaş yavaş,ben şu çektiğim resimdeki gibi anca geceleri oluyodum şu 2 gündür uyandığımda da böyleyim cnm hem tuvalete gittikten sonra yani,bunuda azönce çektim işte,hızlı bi döneme girdim sanırım,önümde top gibi duran bişey var yani,ve bugün karnım çok gerildi çok rahatsız hissediyorum kasıklarımı,dr. a gittik 5cm olmuş bebişim ve dr. bunlar olucak artık başladı büyümeye karnında başlıyo dedi,çok güzel ama bu halleri karınların seninde çok tatlı,akşama çok daha büyük oluyodur kesin :)))))

ay negüzel ya hepimizin göbeği artık çıkıo yavaş yavaş hamile olduğumuz belli oluyo... karnım çıktıkça bebeğimin varlığını daha çok hissedeiyrm.. bu arada hepinizinde göbekler çok şekerD

tşk canım çok saol

ayy çok şeker şey o uçurum :))) ya dışardan görenler kızın göbeğine bak diyorlardır ama hamile demiyorlardır ama artık belli göbişlerimiz ya

ayy çok şeker şey o uçurum :))) ya dışardan görenler kızın göbeğine bak diyorlardır ama hamile demiyorlardır ama artık belli göbişlerimiz ya

tşk canım valla ben şimdiden çıldırmaya başladım bebeişim için diyorum ya karnım çıktıkça dagha çok hissediyrm bebişimiboshayallersmile

Ayy ne güzel.Uçurum seni arkadan görenler kesinlikle hamile olduğunu anlamaz ama önden çok şeker.Kiloda almamışsın süpersin hayatım .

Canım artık 12. haftaya giriyorsun normal bence.Karnın gerilmeye başlamış yağlan kremlen bol bol.

Benim çektiğim resim de kahvaltıdan sonra çekilmiş.Akşamları evet biraz daha fazla ama hemen hemen böyle yani.Sanırım 11. haftaya girdiğimde daha belirgin olucak benimkide.En azından komşularımın nerede senin göbeğin demesinden kurtulurum kaydirigubbakcemile3

teşekürler canım... evet aslında kilo aldım popodan birazda yanaklardan başka yok zaten gören herkes leblebi yutmuş solucan gibisin diyolarkaydirigubbakcemile3

Kızlar çok tatlısınız yaaa maşallaaahhh Karnımız burnumuza gelince de koyarız inşallaaahh:Saruboceq:

:roflol: benimde çok sık yaşadığım şey gören herkes kendi hamileliğine benzetiyo benimkini,eşimin ablası,eltim hepside ayy bende hamileyken 6 kilo aldım sırf karnım vardı senin gibi hiç bedenim kilo almadı,tabi onlar önceden hamile oldukları için ben görmemiştim,eşimde hepsi davul gibiydi ya gören ikiz üçüz sanıyodu nasıl 6 kilo almışlar deyip gülüyo,bende hala 51im almadım ama önden çıkması çok hoş oluyo demekki bebek besleniyo yani,ille benimde çok kilo almama gerek yok ama alsam bişeyde demem,sende valla anca 3-4ten sonra şişcen,benim anladığım bizim gördüğümüz 3. ayda başlıyoruz şişmeye ama sırf biz biliyoruz bunu 4tede dışardakiler anlıcak :))) benim 12. hafta bitiyomuş buarada cnm bu geçirdiğim günler 12nin günleri ya,cuma itibariyle 3ü bitirip 4.aydan gün almaya başlıcakmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…