2010 Aralik Annelerinin Göbişleri Burada:)

[ımg]http://i1008.hizliresim.com/2010/8/21/3069.jpg[/ımg]

[ımg]http://i1008.hizliresim.com/2010/8/21/3100.jpg[/ımg]

biz 22+5teyken böleyiz:)
maaşallah canım ne guzel olmuş ama cokda cıkmamış...cok kilo almamışsın sanki bende 6 -7 kilo aldım ama butunuyle bakınca belli olmuyor cok kilo almadın diyolar .bana sorsan aldım...ben test sonuçlarım cıksında ondan sonra eklerim inşallah canım

saol cnm. inşallah ii hbrler alırsın mutlu mesut eklersin nezaketim. dualarımız seninle..

öle mi diosunuz kızlar yaa? ama insan 6,5kilo alınca ister istemez endişe edio.. napalım artık doğumdan sora sinemcim sana güvenioruz aman bizi bırakma:)

:))) tamam cnm hepimiz aynı derde sahibiz zaten beraber bi yoluna bakcaz :))

özlemcim o tatlı olayı bende de var ya,inanılmaz yiyorum ve yemesem duramıyorum,hala ekşi bişey tatmadım bile,bariz yalanmış o ye ekşiyi çıkar ayşeyi :))) şimdi resim ayarlayabilirsek koycam cnm uğraşıyoruz çıkmadan :)))

yok cnm ya fitlik kalmadı kemik yapım ince diye öle gözüküyo yoksa bacaklarım falan yumşacık oldu bide yağda artıyo artık vücutta,işte zamanında yaptığımız sporlar koruyo bizi heralde, artık hareket bile etmiyorum desem yeri var,çok üzülüyorum aslında öle düşününce bakalım okul sezonunda okula gidicem bi konuşcam varmı kurslar bişeyler diye,bende 5kg ya yakın aldım valla cnm,çok fark yok yani

carnacım,sinemcim,selincim,aynurcum hepinizin göbüşlerinin ve bebişlerinin maşşallahı var Rabbim esirgesin hepinizi...

canım senin bünyen alışkın zaten spora. doğumdan sora hemen verirsn sen. allah benim gibi sporla hiiiç alakası olmayanların yardımcısı olsun... :Saruboceq:

ayy ne zamandır bakmamışım göbişlere.
selin özlem aynur sinem maşallah ya minik minik göbişleeerrr allah nazardan saklasıınnnn

kızlar hepinizin göbüşlere de bebişlere de maşallah.
valla hepiniz çok fitsiniz.
carna ve sporstar zaten zayıflar. göbüş var sadece sizde.
aynurcum sende de elbise var tostoparlak bi göbüş görüyorum maşallah.
hepiniz süper görünüyosunuz.

Valaha ya senin doktorun da ne süpermiş : ) sanırım zayıf hamile kaldın o yüzdendir.Ama yinede biz artık yavaş yavaş dikkat edelim çünkü hızlı gidiyoruz.Artık daha hızlı k,lo alacağımız b,r döneme gidiyoruz bilmiyorumkismile

Sinem canım süpersin yahu.Bel incecik, basen yok sadece bebiş gözüküyor : ) kızım sen kasma yaa valaha ye hiç bir şeyin yok inan. Afiyetler olsun : )

canim benim seninde göbusun cok yakismis, ayrica arkadaslarinda dedigi gibi sende hic 6 kilo almisa benzemiyosun, yani oldukca fit duruyosun
carnacım,sinemcim,selincim,aynurcum hepinizin göbüşlerinin ve bebişlerinin maşşallahı var Rabbim esirgesin hepinizi...
cok tesekkur eriyoruz, Allahim hepimizin bebisini korusun:Saruboceq:

selin özlem aynur sinem maşallah ya minik minik göbişleeerrr allah nazardan saklasıınnnn

saol canim benim,aslinda bundan sonra sIK SIK ekleyelim fototlari, cunku bundan sonra baya buyuycekleropuyorumnanaktan

amin cnm inşallah çok teşekkürler saol cnm
canım senin bünyen alışkın zaten spora. doğumdan sora hemen verirsn sen. allah benim gibi sporla hiiiç alakası olmayanların yardımcısı olsun... :Saruboceq:
inşallah cnm yavaş yavaş vericez arık sütte emcekler biraz güç kuvvet lazım :))
teşekkür ederim cnm çok saol
cnm senin göbiş gibi olduki bizimde,seninde sırf göbiş var önde,bizimde artık belli :lepi:
kız biz iyice körler sağırlar birbirini ağırlar olduk:roflol: 15te alsak biz dicezki yok yok çok iyi maşallah :)) amannn alalım gitsin kimenee bebişlerimiz büyüyoo
sporstar gobusede bebisede maasallah tatlim
çok teşekkür ederim cnm kaçtır sana dicem denk gelemedik güle güle giydir cnm bebişine gelenleri çok duygulandım okurken,hep türkiyeden yollamışlar ya bebişine ciciler
bu arada tekrardan carna
sporstar
aselcik

topikimizee kocaman birr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…