2010 Aralik Annelerinin Göbişleri Burada:)

Güzel annesinin güzel kızı olcak tabi :)) MAşallah sporstar.Seninde göbişinde maşallaghı var :)

maşallah canım.
gerçekten artık baya büyüyolar.
seninde maşallahın var yani. çok fitsin.bi göbüş bi de memiş varsempatiksalakcinni
elbisen de çok yakışmış.
teşekkür ederim canım valla bütün arkadaşlarım memişlerin karnından daha çok büyümüş diyorlar :))))bu ay 2kilo aldım yiine,boyumda çok uzun değil ortasayılır ama sanırım boydan pek göstermiyorum 7.5kg ya yakın aldım (1.69 boyum)
Güzel annesinin güzel kızı olcak tabi :)) MAşallah sporstar.Seninde göbişinde maşallaghı var :)

çok teşekkür ederim cnm çok saol

sporstar masallah sekerim
en fit hamisimiz sensin galba
teşekkür ederim cnm valla daha az kilo alan arkadaşlar var ben birazda boyla, eskiden spor yapmanın avantajını yaşıyorum sanırım bide gün aşırı yürüyorum 2-3 saat onlarda ince gösteriyo sanırım yoksa aynı kilolarda gidiyoruz valla
masallah canim, ne guzel sadece gobis, harika gorunuyosun
çok teşekkür ederim cnm biz topikcek fitizz bende daha hiç birimizde görmedim böle çok yayılmış arkadaş hep göbişlerimiz kocaman olduu
maşallah sinem hala fitiz bakıyorumda

teşekkür ederim cnm hala direniyorumm kalmak için :))))

sinemcim harika görünüyorsun.tam bir sporstarsın waLLa alkisalkisalkis.sana da bebişine de 41 kere maşaLLah tatLım

maşallah sinemcim gerçektten maşallah hiç kilo yok yani,kızına da sanada 41 kere maşşallah...

sinem cnm maaşallah.zayıfsın evet ama bebiş ben burdayım diyo artık.desinde yani dimi...maaşallah canım ikinizede

Sinem tam bir fıstık olmuşsun yahu sempatiksalakcinni
Maşallah çok güzel olmuşsun ve gerçekten epeyce büyümüş göbeğin...

maşallah sinemcim gerçektten maşallah hiç kilo yok yani,kızına da sanada 41 kere maşşallah...
ayy canım sabah sabah çok mutlu oldum ya çok teşekkür ederiz bebişimle
sinem cnm maaşallah.zayıfsın evet ama bebiş ben burdayım diyo artık.desinde yani dimi...maaşallah canım ikinizede
teşekkür ederim canım evet valla çok belli artık bide hergeçen gün daha da büyüyor ben bile anlıyorum :))
maşallah sinemcim..gayet fit devam ediosun yola..
teşekkür ederim aynurcum ya valla çok mutlu oldum şimdi :)))
Sinem tam bir fıstık olmuşsun yahu sempatiksalakcinni
Maşallah çok güzel olmuşsun ve gerçekten epeyce büyümüş göbeğin...
teşekkür ederim canım benim:kedi: kocaman olmuş demi artık göbeğim çok mutluyum
sinemcim maaşallah cnm sporcu kimliğine uygun bir fizikte olman beni hiç şaşırtmadı

allah nazardan saklasın senide bebişide

canım çok saol gerçekten öncekilerin avantajını yaşıyorum yoksa 3-4 senedir aktif spor yaptığım yok bi öle dersler için yapıyorduk okadar,amin cnm allah hepimizi nazardan saklasın

sporstar cnm maşallah çok güzel bi hamişsin. sadece göbüş büyümüş hiç yayılma yok şanslısın. güzel annişe de kızına da maşallah

sporstar cnm maşallah çok güzel bi hamişsin. sadece göbüş büyümüş hiç yayılma yok şanslısın. güzel annişe de kızına da maşallah

çok teşekkür ederiz canım siz güzel baktığınız için, biz burda birbirimizi sevdiğimiz için birbirimizi böle güzel görüyoruz tekrar teşekkürler teyzesiiopuyorumnanaktan

7,5 kilomu aldin??? hic belli etmiyo canim, cok yakismis hamilelik, herkesin dedigi gibi sade göbus ve memis var oda cok hos duruyo.
benide gören sade göbus var diyo ama yinede senin kadar olamam sanirim,ben 5-5,5 kilo arasi almis görunuyorum ama sen hemilelige baslamadan önce cok zayiftin sanirim.
Tekrardan masallah

evet canım tam 7.5 a yakın aslında normalde 48kg falandım hep ama hamileliğe başladığımda 52kg ile başladım şimdi 59.5 a yakın çıkıyorum,ama genel olarak yapım ince ondan hiç anlaşılmıyor sanırım canım,ben anlıyorum ama bacaklarımın falan etlendiğini,bide bu 7.5kg nun 2kg su memişlerdir kesin :))) 2kg.da bebğin herşeyi desek 3-4 kg kendime almışım,seninde maşallahın var cnm 5..5kg çok iyi ama birazcık almaya bak az kaldı doğuma valla ben 12yle falan tamamlarım heralde sanada bi 10kg yakışır seninde normal kilon çok değil yani vücudun kaldır çok güzel olur,zaten verebiliyorsunda

maşallahhh maşallahh , nekadar güzel bir hamilesin sinem, Allah nazardan korusun , hayırlı ve kolay doğum nasip etsin Rabbim cümlemize, çok hoş fiziğin var, bende 62 ile başladım 69-70 arası oldum ama bende boy yok :roflol: 1,55 boyum tabi oda kilolu gösteriyor :1rolleyes:

ayy amin canım güzel dileklerin için allah hepimizi ve bebişlerimizi nazardan korusun hepimize kolay doğum versin inşallah,canım sende çok almamışsın hiç boyuna falan bakma alman gereken neyse onu almaya bak sen maşallahın var valla sende iyi gidiyosun hepsi bebişleriz için yine veririz zaten tüm aralık annelerine kocaman bir maşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…