- 26 Haziran 2007
- 1.372
- 17
- 683
teşekkür ederim canım valla bütün arkadaşlarım memişlerin karnından daha çok büyümüş diyorlar :))))bu ay 2kilo aldım yiine,boyumda çok uzun değil ortasayılır ama sanırım boydan pek göstermiyorum 7.5kg ya yakın aldım (1.69 boyum)maşallah canım.
gerçekten artık baya büyüyolar.
seninde maşallahın var yani. çok fitsin.bi göbüş bi de memiş varsempatiksalakcinni
elbisen de çok yakışmış.
Güzel annesinin güzel kızı olcak tabi :)) MAşallah sporstar.Seninde göbişinde maşallaghı var :)
teşekkür ederim cnm valla daha az kilo alan arkadaşlar var ben birazda boyla, eskiden spor yapmanın avantajını yaşıyorum sanırım bide gün aşırı yürüyorum 2-3 saat onlarda ince gösteriyo sanırım yoksa aynı kilolarda gidiyoruz vallasporstar masallah sekerim
en fit hamisimiz sensin galba
çok teşekkür ederim cnm biz topikcek fitizz bende daha hiç birimizde görmedim böle çok yayılmış arkadaş hep göbişlerimiz kocaman olduumasallah canim, ne guzel sadece gobis, harika gorunuyosun
maşallah sinem hala fitiz bakıyorumda
sinemcim harika görünüyorsun.tam bir sporstarsın waLLa alkisalkisalkis.sana da bebişine de 41 kere maşaLLah tatLım
tam 28+0 dayız bugün, artık 1 haftada bile farkedilir derecede büyüyorr
ayy canım sabah sabah çok mutlu oldum ya çok teşekkür ederiz bebişimlemaşallah sinemcim gerçektten maşallah hiç kilo yok yani,kızına da sanada 41 kere maşşallah...
teşekkür ederim canım evet valla çok belli artık bide hergeçen gün daha da büyüyor ben bile anlıyorum :))sinem cnm maaşallah.zayıfsın evet ama bebiş ben burdayım diyo artık.desinde yani dimi...maaşallah canım ikinizede
teşekkür ederim aynurcum ya valla çok mutlu oldum şimdi :)))maşallah sinemcim..gayet fit devam ediosun yola..
teşekkür ederim canım benim:kedi: kocaman olmuş demi artık göbeğim çok mutluyumSinem tam bir fıstık olmuşsun yahu sempatiksalakcinni
Maşallah çok güzel olmuşsun ve gerçekten epeyce büyümüş göbeğin...
sinemcim maaşallah cnm sporcu kimliğine uygun bir fizikte olman beni hiç şaşırtmadı
allah nazardan saklasın senide bebişide
sporstar cnm maşallah çok güzel bi hamişsin. sadece göbüş büyümüş hiç yayılma yok şanslısın. güzel annişe de kızına da maşallah
7,5 kilomu aldin??? hic belli etmiyo canim, cok yakismis hamilelik, herkesin dedigi gibi sade göbus ve memis var oda cok hos duruyo.
benide gören sade göbus var diyo ama yinede senin kadar olamam sanirim,ben 5-5,5 kilo arasi almis görunuyorum ama sen hemilelige baslamadan önce cok zayiftin sanirim.
Tekrardan masallah
maşallahhh maşallahh , nekadar güzel bir hamilesin sinem, Allah nazardan korusun , hayırlı ve kolay doğum nasip etsin Rabbim cümlemize, çok hoş fiziğin var, bende 62 ile başladım 69-70 arası oldum ama bende boy yok :roflol: 1,55 boyum tabi oda kilolu gösteriyor :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?