2010 Aralik Annelerinin Göbişleri Burada:)

anuuu gizemli ne olmuş yahu maaşallah şu halleriyle bile nasıl sevdiyolar kendilerini.sağsalim kucağımıza alalım inş canım tekrar maaşallah

Gizemli maşallah canım kocaman olmuş göbiş içindekide büyümüştür :)) Büyüsünler kocamöan olsunlar sağlıkla sıhatle gelsinler :))

anuuu gizemli ne olmuş yahu maaşallah şu halleriyle bile nasıl sevdiyolar kendilerini.sağsalim kucağımıza alalım inş canım tekrar maaşallah

Gizemli maşallah canım kocaman olmuş göbiş içindekide büyümüştür :)) Büyüsünler kocamöan olsunlar sağlıkla sıhatle gelsinler :))

koca göbüş olmuşum dimi yakından çektim diye böle bide nası su içtim süt içtim
bak yarın sabah aç karnına çekicem bide onu görün

amin kızlar ya sağlıkla gelsin şu kuzular da
öpüp koklayalım

saol cnm teşekkür ederim
dediğin gibi büyüdük mü ne
artık bana minibüste yer veriyorlar şaşırıyorum :CüvCüv:

canım süper görünüyosunuz kızınla, benim göbişim de en az seninki kadar var merak etme :) Artık bu kadar büyümeleri gayet doğal ama, hemen hemen hepimiz 7.ayımızı doldurduk, 8 de ilerliyoruz. Süpper yaaaa
Geçen bana da dolmuşta yaşlı başlı bi teyze yer verdi, çok utandımi yok teyze rahatsız olma filan dedim ama dinlemedi oturttu beni yerine, ah canım yaaa, Allah razı olsun böle insanlardan. Ben de ekliycem göbişimi ama hala kablomu bulamadım
:sinifsinif:

ne tuaf bir duygu değilmi insanların yer vermesi

demek seninde karnın benim kadar minikler kendini iyice belli ediyor artık

maaşallah sağlıkla gelsinler kucağımıza

gizemli maşallah canım kızınada sanada çok güzel olmuşsunuz,banada yer veriyorlar artık hep :)))

saol cnm teşekkürler
e artık göbüşler hatrı sayılır bir hal aldı
büyüdük bizde bebişlerimizle birlikte
sen hala fitsindir kesin e nede olsa sporcu kimlik kolay kolay çatlayıp patlamaz :))

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yorum yapan arkadaşlar ben tam olarak kullanmayı bilmediğim için tek tek alıp yorum yazamadım sizlere. Her birinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Göbişlerin her biri müthişş güzel duruyor, içlerindeki minik meleklerin her birine değmesin diyo ve maşşallah diye de ekliyorum. Allahım her birimizi kem gözlerden sakınsın.

masallah meleklerimize nede guzellestirmisler annelerinin gobislerini,
kizlar gobisler harika, kirkbin kere masallah

sezen, gülsemediha, gizemli..
kocaman maşallah göbişlere, bebişlere..
saol cnm teşekkür ederiz :))
bANA YER VERMEDİLER KOCA OTOBÜSTE HEM DE DÖNÜŞTE DE VERMEDİLER
oyyy yazık walla banada vermiyorlardı nasılsa verdiler şaşırdım hatta
amin cnm amin hepimize nazar değmesin inşallah
masallah meleklerimize nede guzellestirmisler annelerinin gobislerini,
kizlar gobisler harika, kirkbin kere masallah
:))) teşekkür ederiz dilem sanada maaşallah

maşallah canım.
gerçekten artık baya büyüyolar.
seninde maşallahın var yani. çok fitsin.bi göbüş bi de memiş varsempatiksalakcinni
elbisen de çok yakışmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…