evet canım tam 7.5 a yakın aslında normalde 48kg falandım hep ama hamileliğe başladığımda 52kg ile başladım şimdi 59.5 a yakın çıkıyorum,ama genel olarak yapım ince ondan hiç anlaşılmıyor sanırım canım,ben anlıyorum ama bacaklarımın falan etlendiğini,bide bu 7.5kg nun 2kg su memişlerdir kesin :))) 2kg.da bebğin herşeyi desek 3-4 kg kendime almışım,seninde maşallahın var cnm 5..5kg çok iyi ama birazcık almaya bak az kaldı doğuma valla ben 12yle falan tamamlarım heralde sanada bi 10kg yakışır seninde normal kilon çok değil yani vücudun kaldır çok güzel olur,zaten verebiliyorsunda
Maşallah Esra kızınada sanada çok güzel duruyorsunuz :))
Esra cım çok tatlı olmuşsun hamilelikteki göbekte bi başka oluyo...
esra sadece gobişin war masallah ne gogus ne basen dogumdan sonra hemen normale doncek gibi gorunuyosun
canım zayıf hamile kalmıssın demekki :ecrin_bebek: benim canım yok mu 68,5 kiloyum :çok üzgünüm:inşallah canım, umarım öyle olur. Ama ben tam 10,5 kilo aldım. Şu an 60,5 kiloyum sempatiksalakcinni
canım zayıf hamile kalmıssın demekki :ecrin_bebek: benim canım yok mu 68,5 kiloyum :çok üzgünüm:
amin canım dediğin gibi bebişlerimizi saglıkla kucagımıza alalım da kiloların caresine baakarız olumunekankayizsmilevericez vericez hepsini, sağlıcakla doğsunlar da bi
teşekkür ederim cnm bende bi 3kg kalsın istiyorum cnm emzirirken 55te kalsam vermem artık daha,doğru diyorsun doğuncada aman şunu ye süt olur bunu ye süt olur derken hooooop yine hamilelik hallerine dönebiliriz önemli olan ozaman dikkat etmek tabi,sen ne güzel vermişsin hemen inşallah bizde öle oluruz canım,seni idol yapıyorum kendime :))canim benim ben hamilelige 58 ile basladim sen daha yeni oralara varmissin, ama dedigim gibi cok yakismis ve hatta dogumdan sonra birkac kilo kalsada olur yani, sen sikinti yapma yani, bende takmiyorum artik, baslarda bir dikkat ettim cunku ilk aylarda kilo almaya gerek yok aslinda, ama su andan itibaren ayda 2 kilo almak sart, bakalim tahmin ettigin kilolarla bitirecekmiyiz , öncekinde 16 aldim ama oda fazla degildi, oglusum sisko dogdu, dogumdan 1 hafta sonrada 12 kilo gitti, önemli olan emzirirken cok istah aciliyo inan, ozaman dikkat etmek:içelim:
ayy canım benim ya çok teşekkür ederim hepimiz süperiz biz topikceksinem sana da kızına maşallah.. hala süpersin sen ya...ah ah...
teşekkürler canım valla buayda 2 kg u patlattım valla :))) hatta 8.ayda 3 alırmışım gibi geliyo bebişler daha hızlı kilo alıyolar ya aman alcaz napalım sanada maşallah canım sende çok güzelsin biliyoruzSinem sen böyle doğuma gidersin anacığım: ) al al ama sen yine ince durusun valaha.Çok güzel gözüküyorsun, maşallah
sinemcim kocaman bi maşallah sana da kızına daÇok tatlı gözüküyosun. Birazdan benden de geliyo koca bi göbek :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?