2010 Aralik Annelerinin Göbişleri Burada:)

canim benim ben hamilelige 58 ile basladim sen daha yeni oralara varmissin, ama dedigim gibi cok yakismis ve hatta dogumdan sonra birkac kilo kalsada olur yani, sen sikinti yapma yani, bende takmiyorum artik, baslarda bir dikkat ettim cunku ilk aylarda kilo almaya gerek yok aslinda, ama su andan itibaren ayda 2 kilo almak sart, bakalim tahmin ettigin kilolarla bitirecekmiyiz , öncekinde 16 aldim ama oda fazla degildi, oglusum sisko dogdu, dogumdan 1 hafta sonrada 12 kilo gitti, önemli olan emzirirken cok istah aciliyo inan, ozaman dikkat etmek:içelim:

sinemcim kocaman bi maşallah sana da kızına da Çok tatlı gözüküyosun. Birazdan benden de geliyo koca bi göbek :lepi:

teşekkür ederim cnm bende bi 3kg kalsın istiyorum cnm emzirirken 55te kalsam vermem artık daha,doğru diyorsun doğuncada aman şunu ye süt olur bunu ye süt olur derken hooooop yine hamilelik hallerine dönebiliriz önemli olan ozaman dikkat etmek tabi,sen ne güzel vermişsin hemen inşallah bizde öle oluruz canım,seni idol yapıyorum kendime :))
sinem sana da kızına maşallah.. hala süpersin sen ya...ah ah...
ayy canım benim ya çok teşekkür ederim hepimiz süperiz biz topikcek
Sinem sen böyle doğuma gidersin anacığım: ) al al ama sen yine ince durusun valaha.Çok güzel gözüküyorsun, maşallah
teşekkürler canım valla buayda 2 kg u patlattım valla :))) hatta 8.ayda 3 alırmışım gibi geliyo bebişler daha hızlı kilo alıyolar ya aman alcaz napalım sanada maşallah canım sende çok güzelsin biliyoruz
sinemcim kocaman bi maşallah sana da kızına da Çok tatlı gözüküyosun. Birazdan benden de geliyo koca bi göbek :lepi:

teşekkür ederim canım benden de sana koskocaman bir maşallah allah nazarlardan saklasın çok güzel duruyorsunuz çok incesin sende çıtır annee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…