2010 Aralik Annelerinin Göbişleri Burada:)

tesekkurler canim, sende gayet fitsin, aramizda fazla kilo farkida yok sanirim, sende ekleyi ver canim resimleri, cunku sonrasinda takip etmek cok guzel oluyo :)

tesekkurler canim, sende gayet fitsin, aramizda fazla kilo farkida yok sanirim, sende ekleyi ver canim resimleri, cunku sonrasinda takip etmek cok guzel oluyo :)

Makinem ablamda alıp ekleyeceğim.Ama benim göbiş seninkinden daha fazla, benim ancak sabahları seninki gibi gözüküyor akşam falan bayağa şiş: ) ben 52 ile başladım 60 buçuk hatta bazen 61 çıkıyorum.Ama ben hamileliğimin ilk ayından bu yana almaya başladım yani : ) korkmaya başladım valaha sanırım ben 66 67 ile doğuma gidicemkaydirigubbakcemile3

selimcim maşallah çok güzelsiniz bebişin ve sen, bende 62 kilo oldum 12 kilo hakkımı bitirdim herlade bi 20 kilo alıcam ben bu gidişle,1 ayda 3 kilo alınır mı ya?almışım işte...

canlar benim göbiş resmi sevgili klava: eşim tarafından ambargoya uğradı.. burada herkes görüyormuş ohaoldumsmile bu nedenle profilimdeki albüme koydum.. orada topikte yazıştıklarım görebiliyor ya sadece.. öyle..

sen zaten cok zayif baslamissin canim, ben su anda 63,5-64 civari geliyorum, boyumda 1.65 yani cok uzunda degilim, ben 69-70 le bitirirsem kendimi cok sansnli hissederim valla
selimcim maşallah çok güzelsiniz bebişin ve sen, bende 62 kilo oldum 12 kilo hakkımı bitirdim herlade bi 20 kilo alıcam ben bu gidişle,1 ayda 3 kilo alınır mı ya?almışım işte...
dedigim gibi seninde kilon benimkinden az ben 64 geliyorum nerdeyse, ve tesekkurler guzel sözlerin icin canim

selincim maşallah maşallah
kesinlikle çok fitsin.
heralde hiçbirimiz bukonuda geçemezi seni.
ahtun kesinlikle ebru şallı görmesin seni kesin kıskanır.
saol canim :) bence bu topikteki cogu anne gayet fit canim, belki benim ikinci bebis oldugu icin bukadar degisik geliyo sizlere :)
ebru sallinin hamile halini henuz görmedim ama simdi bir google den ariyim bakim nasilmiskaydirigubbakcemile3

selincim malesef dediğin gibi fit bi hamile değilim 10 kilo alarak 62 oldum ben:kedi:

canim 10 kiloda aslinda fazla degil sonucta toplam kilon benimkinden az, sen belki aliskin degilsindir aldigin 10 kilo sana fazla görunuyoolabilir, ama eminim okadarda cok görunmuyodurkaydirigubbakcemile5

yaaa hanımlar sizlere inanamıyorum nasıl böyle fitsiniz kıskanıyorumm sizii :dilcikar: bende 70 kilo oldum 62 ile başlamıştım , 2 gün önce bir arkadaşa gittik oda hamile, geçen sene doğum yapmış olan bir arkadaş daha geldi (kendiside 20-25 kilo arası almıştı), beni görünce demesinmi bune kızz yarım dünya olmuşsun ayy sinir oldum, uzun süre görmeyenlerde bayaa almışsın falan diyolar kızdırıyolar benii, boyum kısa olduğundan ben enine genişliyorum napıyımm, bebek taşıyoruz nihayetinde hayret bişey yaa :sinifsinif: böyleleri yüzünden artık takıntı yapmaya başladım yemek yerken korkarak yiyorum, ama bide aksilik gibi iştahımda bir açıldıki kendimi durduramıyorum cokacimcoook

ayyy sinir oluyorum öylelerine, o bence kendisi cok öyle laflar duydugundan acisini senden cikariyo, kendini rahatlatiyo bi sekil, keske sende ona sen kendi halini unuttun galiba deseydin, ama biliyorum insanin aklina gelmiyo öyle durumlarda.Canim sonucta 10 en fazla 12 haftan kalmis surda, yani 2,5 ay bu arada en fazla5-6 kilo alirsan normal kilo alimiyla tamamlarsin, bence hic canini sikmakaydirigubbakcemile5
hem istah demisken sanirim bu dönemde herkesin istahi aciliyo, önemli olan cok abartmadan bu dönemi atlatmak, mesela ben öyle dönemlerde biraz kendimi tutuyorum ikinci gun olmasada 3. gun mutlaka duzene giriyorum yine :)

amannnn kızlar aynen bende sinir oluyorum ölelerine. çekemeyenelr çatlasın boşverinnn
beni de arkadaşalrım neredeyse 20 gündür görmemişti. kardeşim de
kız bu ne nasıl büyümüş karnın nasıl sivri diyoalr. nasıl ız bu böle
sanırım alınan kiloyla ilgili de ben 5 kilo aldım
önceki hamşleliğimkle karşılaştırıyolar haliyle
şimdi çok iyiymişim
güzelleşmişim yoksa kızın çirkinmi olucak dioalr
moralim yerime geldi.

ya ne tuhaf insanlarimiz var
ben hamile insanlara kilo muhabbeti yapanlarin IQsundan suphe ediyorum artik
yada hamilelikten once kiskaniyomus demekki
hamilelikte eline firsat gecmis gibi kullaniyomudur nedir
benimde var oyle insanlar etrafimda
benim su anki kiloma normal zamaninda ulasan insandir kendisi
ben hayatta 60in ustune cikmadim
simdi zevk aliyo heralde kilo aldigimi gormek:mymeka:

sagol canım, hele de son bi kaç gündür daha da büyüdü, artık çoğu kıyafetime giremiyorum, alışveriş yapmak da istemiyorum bu saatten sonra, sonuçta şimdi mevsimlikler var, 1 ay sonra hava soğuyacak onları da giyemiycem, seneye de kilo verdiğim için giyemiycem(inşallah) Napıcaz bu göbişle bilmem, ama yine de ben onu çoooook seviyorummmopuyorumnanaktan
canım yaa, takma kiloları kafana, hepsini doğumdan sonra vericezzzzboshayallersmile
valla benim kocişin haberi filan yok, bi bilse o da izin vermez kesin. aman sanki nolacaksa, erkek milleti işte -tatlicadiarzu-

tatlım takma kafana yaa, dengesiz işte, eminim ki aldığın kilolar sana çok yakışmıştır, bebeklerimiz için herşeye değer. Kilo almadan doğurmak gibi mucizevi bi durum varmıymış da sana laf ediyo arkadaşın. Böylelerine sinir oluyorum. Geçen de bana bizim okuldan yeni doğum yapan arkadaşımın teki doğum sancılarının ne kadar korkunç olduğunu anlatıyodu, güldüm geçtim valla, böylelerine çok yüz vermemek lazım...lülülülülülü

şimdi bende şöyle bir durumda var kapalı olduğum için etek giyiyorum tabi doğal olarak karnım büyük etekde bol olunca geniş görünüyorum,amann neyse düşünmücem bunları, neyseki biz birbirimizi anlıyoruz, takmıcam inşallah,tabi kendimede daha dikkat etmeye çalışıcam(yediklerime :icecream: )

Etrafta negatif insanmı ararsın doluuuuu. bende haftasonu dayıoğlunun nişanındaydım banada aynı sizlerinki gibi tepkiler geldi yarım dünya olmuşsun, şimdi doğuracak gibisin, yüzün şişmiş....... uyuz ediyoler insanı yaaa..
bide yakın arkadaşım var o zaten ayrı bi alem şimdi sen 100 kilo olursun bak şişmeye başladın, ne o karnın kocaman olmuş o kadar çocukmu hepsi kalacak işte göbek olarak diyip duruyo allahım yaa....
YA sabır .....

Kızlar milleti geçin ya herkes bi dünya laf ediyor.Benim eltimde bana laf ediyor ama gereksiz olduğundan kendisi 100 ü aşkın bana diyo iyice aldın diye ulen daha 9 kilo aldım noluyon :)) Aynaya bak diyesim geliyo ama sallıyom valla hiç tınn :)))

Kızlar takmayın elalemi ben çok kilo almadım ama kalçalarım baya genişledi aynaya bakınca kendime yuh diyorum hatta artık kendimle dalga geçmeye başladım.kaydirigubbakcemile3
Annemde bu kaçla kız kalçası deyip duruyor ama oğlan gelecek en önemlisi eşim birşey demiyor hatta bidon gibi oldum deyip az yedikçe kızıyor yiyeceksin tabi doğumdan sonra vermesende verme böylede güzelsin deyince moralim yerine geliyor.:)
Bana aa çok değişmişsin diyenlere gülüyorum eşim bişey demiyor ağzıma yemek tıkıyor size noluyor deyip ağızlarını kapatıyorum.kaydirigubbakcemile3
Sizede bunu öneririm çok kilo almışın, patlayacaksın diyene böylede güzelim eşim bişey demiyor sana noluyo deyip ağızlarını kapatın bi daha bişeycik diyemiyorlar.:)
Asıl doğum sonrası işimiz zor bir çoğumuz hemen pat diye eski formumuza dönemeyeceğiz aa hala kilo verememişin diyen dengesizlerle karşılaşacağız herşeye hazırlıklı olalım.
Ayy bi de süt olayı var ki o ayrı vaka sütü az olana illa bal, kaymak, hamur işi yedirirler ki süt olsun diye halbuki tam tersi süt yapmak yerine kilo yapar.
Sakın bizler bu hatay düşmeyelim arkadaşlar doktorum şunu dedi deyip susturmaya çalışalım.
Off ya kadın olmak ne zor zanaat hamilelikte sinirimizi bozanlar ayrı bi olay bi de doğum sonrası karışmaya çalışanlar olursa o da bizi ayrı gıcık edecek Allah hepimize evliya sabrı versin.boshayallersmile

kızlar.. ben 27. haftadayım 16 kilo aldım.. işin kötüsü hamile kaldığımda da 65 kiloydum.. 80'i geçtim anlayacağınız.. bana kimse dalga geçer gibi değil de acıyarak bakıyo sanki :'( ya da ben hamilelik nedeniyle pek bi alınganım bana öyle geliyo. bi de ben de tiroid eksikliği olduğu için metabolizma yavaş çalışıyo nasıl vericem sonra bu kiloları bilmiyorum mafoldumben

Kızlar günaydın.. Ya takmayın kiloları falan.. Boşverin.. Beğenmeyen oğluna almasın :) biz çok güzeliz böyle.. Dünyanın en güzel meleğini dünyaya getirmek için alıyoruz bu kiloları.. Zevkimizden değil ya.. Allah allah..

evet kızlar moral bozmamak lazım , sağolsun benim eşimde çok anlayışlı karnımın büyüdüğünü görünce dahada hoşuna gidiyo seviyo kızım büyüdü diye, bana öyle kilo aldın falan diyenleri ona söylüyorum bu bana böyle dedi şu şöyle dedi diye , oda beni teselli ediyo sen onları boşver böyle çok güzelsin falan -tatlicadiarzu- oda bana yetiyo, takmayalım milleti ama genede kendi sağlığımız ve güzelliğimiz için az daha dikkat edelim, zayıf başlayanlar için belk sorun olmaz ama kilolu hamile kalanlar için sonrasında veremezsek problem olur........

kızlar ben zayıf hamile kalmama rağmen (45kg) bana bile çok aldın karnın çok büyümüş diyenler var. ben 8kilo aldım şuan 53üm ama doktorum bana hala kilo al karnın küçük hala dedi. walla ben bu insanların kıskançlıkla moral bozmak istediklerini düşünüorm.. o yüzden hiç takmayın sölenenleri. benim eşimde bayılıo bu halime.. kadın dediğin etli butlu olur dio.. aman kocalarımız beğendikten sora 3. şahıslar paylarını düşeni biliolar nasılsa.. neydi sloganımız "ÇEKEMEYENLER ANTEN TAKTIRSIN." :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…