Esra canım göbişin büyümüş evet ama bir tek göbeğin gerçekten sende ince duruyorsun.Maşallah canım.
Selin maşallah sana da canım ne kadar fit gözüküyorsun.Az ve zayıf kilo almanın avantajları işte.-Süper gözüküyorsun süper : )
tesekkurler canim, sende gayet fitsin, aramizda fazla kilo farkida yok sanirim, sende ekleyi ver canim resimleri, cunku sonrasinda takip etmek cok guzel oluyo :)
sen zaten cok zayif baslamissin canim, ben su anda 63,5-64 civari geliyorum, boyumda 1.65 yani cok uzunda degilim, ben 69-70 le bitirirsem kendimi cok sansnli hissederim vallaMakinem ablamda alıp ekleyeceğim.Ama benim göbiş seninkinden daha fazla, benim ancak sabahları seninki gibi gözüküyor akşam falan bayağa şiş: ) ben 52 ile başladım 60 buçuk hatta bazen 61 çıkıyorum.Ama ben hamileliğimin ilk ayından bu yana almaya başladım yani : ) korkmaya başladım valaha sanırım ben 66 67 ile doğuma gidicemkaydirigubbakcemile3
dedigim gibi seninde kilon benimkinden az ben 64 geliyorum nerdeyse, ve tesekkurler guzel sözlerin icin canimselimcim maşallah çok güzelsiniz bebişin ve sen, bende 62 kilo oldum 12 kilo hakkımı bitirdim herlade bi 20 kilo alıcam ben bu gidişle,1 ayda 3 kilo alınır mı ya?almışım işte...
saol canim :) bence bu topikteki cogu anne gayet fit canim, belki benim ikinci bebis oldugu icin bukadar degisik geliyo sizlere :)selincim maşallah maşallah
kesinlikle çok fitsin.
heralde hiçbirimiz bukonuda geçemezi seni.
ahtun kesinlikle ebru şallı görmesin seni kesin kıskanır.
selincim malesef dediğin gibi fit bi hamile değilim 10 kilo alarak 62 oldum ben:kedi:
yaaa hanımlar sizlere inanamıyorum nasıl böyle fitsiniz kıskanıyorumm sizii :dilcikar: bende 70 kilo oldum 62 ile başlamıştım , 2 gün önce bir arkadaşa gittik oda hamile, geçen sene doğum yapmış olan bir arkadaş daha geldi (kendiside 20-25 kilo arası almıştı), beni görünce demesinmi bune kızz yarım dünya olmuşsunayy sinir oldum, uzun süre görmeyenlerde bayaa almışsın falan diyolar kızdırıyolar benii, boyum kısa olduğundan ben enine genişliyorum napıyımm, bebek taşıyoruz nihayetinde hayret bişey yaa :sinifsinif: böyleleri yüzünden artık takıntı yapmaya başladım yemek yerken korkarak yiyorum, ama bide aksilik gibi iştahımda bir açıldıki kendimi durduramıyorum cokacimcoook
yaaa hanımlar sizlere inanamıyorum nasıl böyle fitsiniz kıskanıyorumm sizii :dilcikar: bende 70 kilo oldum 62 ile başlamıştım , 2 gün önce bir arkadaşa gittik oda hamile, geçen sene doğum yapmış olan bir arkadaş daha geldi (kendiside 20-25 kilo arası almıştı), beni görünce demesinmi bune kızz yarım dünya olmuşsunayy sinir oldum, uzun süre görmeyenlerde bayaa almışsın falan diyolar kızdırıyolar benii, boyum kısa olduğundan ben enine genişliyorum napıyımm, bebek taşıyoruz nihayetinde hayret bişey yaa :sinifsinif: böyleleri yüzünden artık takıntı yapmaya başladım yemek yerken korkarak yiyorum, ama bide aksilik gibi iştahımda bir açıldıki kendimi durduramıyorum cokacimcoook
sagol canım, hele de son bi kaç gündür daha da büyüdü, artık çoğu kıyafetime giremiyorum, alışveriş yapmak da istemiyorum bu saatten sonra, sonuçta şimdi mevsimlikler var, 1 ay sonra hava soğuyacak onları da giyemiycem, seneye de kilo verdiğim için giyemiycem(inşallah) Napıcaz bu göbişle bilmem, ama yine de ben onu çoooook seviyorummmopuyorumnanaktanEsra canım göbişin büyümüş evet ama bir tek göbeğin gerçekten sende ince duruyorsun.Maşallah canım.
Selin maşallah sana da canım ne kadar fit gözüküyorsun.Az ve zayıf kilo almanın avantajları işte.-Süper gözüküyorsun süper : )
canım yaa, takma kiloları kafana, hepsini doğumdan sonra vericezzzzboshayallersmileselimcim maşallah çok güzelsiniz bebişin ve sen, bende 62 kilo oldum 12 kilo hakkımı bitirdim herlade bi 20 kilo alıcam ben bu gidişle,1 ayda 3 kilo alınır mı ya?almışım işte...
valla benim kocişin haberi filan yok, bi bilse o da izin vermez kesin. aman sanki nolacaksa, erkek milleti işte -tatlicadiarzu-canlar benim göbiş resmi sevgiliklava: eşim tarafından ambargoya uğradı.. burada herkes görüyormuş ohaoldumsmile bu nedenle profilimdeki albüme koydum.. orada topikte yazıştıklarım görebiliyor ya sadece.. öyle..
tatlım takma kafana yaa, dengesiz işte, eminim ki aldığın kilolar sana çok yakışmıştır, bebeklerimiz için herşeye değer. Kilo almadan doğurmak gibi mucizevi bi durum varmıymış da sana laf ediyo arkadaşın. Böylelerine sinir oluyorum. Geçen de bana bizim okuldan yeni doğum yapan arkadaşımın teki doğum sancılarının ne kadar korkunç olduğunu anlatıyodu, güldüm geçtim valla, böylelerine çok yüz vermemek lazım...lülülülülülüyaaa hanımlar sizlere inanamıyorum nasıl böyle fitsiniz kıskanıyorumm sizii :dilcikar: bende 70 kilo oldum 62 ile başlamıştım , 2 gün önce bir arkadaşa gittik oda hamile, geçen sene doğum yapmış olan bir arkadaş daha geldi (kendiside 20-25 kilo arası almıştı), beni görünce demesinmi bune kızz yarım dünya olmuşsunayy sinir oldum, uzun süre görmeyenlerde bayaa almışsın falan diyolar kızdırıyolar benii, boyum kısa olduğundan ben enine genişliyorum napıyımm, bebek taşıyoruz nihayetinde hayret bişey yaa :sinifsinif: böyleleri yüzünden artık takıntı yapmaya başladım yemek yerken korkarak yiyorum, ama bide aksilik gibi iştahımda bir açıldıki kendimi durduramıyorum cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?