2010 Aralik Annelerinin Göbişleri Burada:)

maşallahhh canım ya fıstık gibisin daha minicik göbişin ama çok tatlı olmuş kendi gösteriyo bikere artık ama inanılcak gibi değil 2. bebişin oluyorrr
saol canim benim, aynen artik cook seviniyorum kucukte olsa belli ediyo, bide gecen doktorkontrolunde karnimi ölctuler buyuklugu cok guzel dedi, sadece fazla kilo almadigin icin belli etmiyo dedi, kafaya takilacak bisey yok dedide rahatladim :) bide dedigin gibi 2. bebis oldugu icin daha cabuk cikicak saniyodum karnimi ama bu defa baya kucuk kaldi ilk hamileligin yaninda :) hayirlisi artik
ayy ne şirin bi göbüş oo maşallah
tesekkurler canim opuyorumnanaktan
selin bu ne??? ebru şallı görmesin çatlar.maşallah fitsiniz fitsiniz diyoruz da bu kadar fit olmayın ben yusyuvarlak oldum sen niye zayıfsın kızıyorum bak
saol canim opuyorumnanaktan daha 3 ay var önumuzde hic belli olmaz valla, bakarsin bizde biryerlerde yuvarlaniyoruzkaydirigubbakcemile3 sen ne kadar kilo aldinki canim ?

en son kontrolde yani 3 hafta önce 4 kilo almıştım toplamda ee şimdi 2 falan almış olsam toplam 6 kilo ama göbeğim kocaman duruyo tabi onun dışında hiçbi yerim kilo almadı.ama karnım çok büyük görünüyo.:CüvCüv:şutarafagittiyani böyleyim

Selin esra maşallah size.. Bu topik harika ya.. Herkes incecik maşallah.. Süperiz süper.. Maşallah subanallah..

selincim maşallah. 7.ay gayet fitsin. Sadece göbiş var..
tesekkurler canimopuyorumnanaktan,hadi sizlerde ekleyin ki görelim yeni göbusler :))):lepi:

canim benim sende hic almamissin, eminim sende cok fitsindir, sende eklesene bir resim bakalim , merak ettim simdi senin göbusu :) opuyorumnanaktan

sporstar,
sinem maşallah sülün gibisin hala.. kızların anneyi rakip olarak gördüğü dönemde kızının işi zor görünüyor.. o da senden aşağı kalmaz sanırım çok güzel bir kız olur..

esracım,
maşallah çok güzel bir göbiş.. ama yormaya başlamıştır seni artık.. büyümüş bayaa..

selin,
canım çok şükür çıkmaya başlamış artık :)) ama normal bodylerle felan yinede çok belli olmuyordur henüz.. maşallah sanada güzellik

dükkandayım şimdi akşam yada yarın çekebilirim bi aksilik çıkmazsa çeker çekmezde koyarım artık.

tesekkurler canim, evet artik buyudu, bundan sonra dahada buyuycek sonrada catlar artik,cunku benim oglusumda kalma bir kac catlagim vardi, bakalim daha cok catlarmi yoksa orda kalirmi artik eyvahedigeldismile

tubacım saol canım,çok teşekkür ederim,inşallah sağlıkla gelsin eli ayağı tam olsun yeter bize,ben zaten normalde bukadar süslü değilim,bebişlerimiz kendine özgü olsun yeter,inşallah allah sanada hepimizede sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder,güzel iltifatların için ayrıca teşekkür ederim canım

selincim süpersin tek kelimeyle tatLım.göbiş de sonunda kendini belli etmeye başLamış.Mankn gibiin bu arada maşallah tatlım

selincim cok tatli olmussunnn,massallah...
hatta ve hatta kiskandim fizigini boshayallersmile
tesekkurler canim benim , vallahi utandim simdi iltifatlarindan:kedi:

selincim süpersin tek kelimeyle tatLım.göbiş de sonunda kendini belli etmeye başLamış.Mankn gibiin bu arada maşallah tatlım

tesekkurler canim, uzerimdeki pijamalarla ne kadar manken gibi görunuyorum bilmem ama bir dahaki resimde artik degistirme zamani geldi, hani hep ayni elbiselerle cekeyim dedim ama bu defa göbus buyudugunden artik kisa kaliyo body kaydirigubbakcemile3 ayrica sen ve cucude harikasinizopuyorumnanaktan

selincim cok guzel gobis masallah aman nazar degmesin ustelik ikinici hamileligin bu ne fistiklikbayanssulusmile

Selincim maşallah kız nazar değdirmeyelim :))) Hala 4 aylık gibi maşallah valla benimde çok kilo aldığım söylemez ama göbiş önden gidiyor sırnaşık şey

selincim maşallah sana da bebişine de böle fit hamişleri görünce bende kıskanmıo değilim yanii:kedi:

buda bizim 27+5 lik resmimiz, dun ögleden sonra cektim ama bir turlu firsat bulup koyamadim.
maşallah canım, süper görünüyosun, benim göbeğim 4 aylıkken bile bundan daha büyüktü :lepi:

Selin esra maşallah size.. Bu topik harika ya.. Herkes incecik maşallah.. Süperiz süper.. Maşallah subanallah..
sagol canımcım, seni de görmek isteriz en kısa zamanda boshayallersmile

esracım,
maşallah çok güzel bir göbiş.. ama yormaya başlamıştır seni artık.. büyümüş bayaa..

[/QUOTE]
valla haklısın canım, bazen aşağı iniyo, çok canım acıyo, henüz öyle ağırlaşma dedikleri şey olmadı ama yokuş filan çıkarken biraz zorlanıyorumm

esracım,

valla haklısın canım, bazen aşağı iniyo, çok canım acıyo, henüz öyle ağırlaşma dedikleri şey olmadı ama yokuş filan çıkarken biraz zorlanıyorumm

Esra canım göbişin büyümüş evet ama bir tek göbeğin gerçekten sende ince duruyorsun.Maşallah canım.

Selin maşallah sana da canım ne kadar fit gözüküyorsun.Az ve zayıf kilo almanın avantajları işte.-Süper gözüküyorsun süper : )

selincim cok guzel gobis masallah aman nazar degmesin ustelik ikinici hamileligin bu ne fistiklikbayanssulusmile
saol canim guzel sözlerin icin :kedi:

Selincim maşallah kız nazar değdirmeyelim :))) Hala 4 aylık gibi maşallah valla benimde çok kilo aldığım söylemez ama göbiş önden gidiyor sırnaşık şey
cok tesekkurler canim, demekki her hamilelikte göbusun buyuklugu degisebiliyomus, benimde ilk hamilelikte gayet buyuktu , bundan bisey anlamadimbilmiyorumkismile
selincim maşallah sana da bebişine de böle fit hamişleri görünce bende kıskanmıo değilim yanii:kedi:
bence sende gayet fitsin canim neden öyle söyluyosun, sanirim sende fazla kilo almayanlardandin yanlis hatirlamiyosam.Sözlerin icin tesekkurleropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…