saol canim benim, aynen artik cook seviniyorum kucukte olsa belli ediyo, bide gecen doktorkontrolunde karnimi ölctuler buyuklugu cok guzel dedi, sadece fazla kilo almadigin icin belli etmiyo dedi, kafaya takilacak bisey yok dedide rahatladim :) bide dedigin gibi 2. bebis oldugu icin daha cabuk cikicak saniyodum karnimi ama bu defa baya kucuk kaldi ilk hamileligin yaninda :) hayirlisi artikmaşallahhh canım ya fıstık gibisin daha minicik göbişin ama çok tatlı olmuş kendi gösteriyo bikere artık ama inanılcak gibi değil 2. bebişin oluyorrr
tesekkurler canim opuyorumnanaktanayy ne şirin bi göbüş oo maşallah
saol canim opuyorumnanaktan daha 3 ay var önumuzde hic belli olmaz valla, bakarsin bizde biryerlerde yuvarlaniyoruzkaydirigubbakcemile3 sen ne kadar kilo aldinki canim ?selin bu ne??? ebru şallı görmesin çatlar.maşallah fitsiniz fitsiniz diyoruz da bu kadar fit olmayın ben yusyuvarlak oldum sen niye zayıfsın kızıyorum bak
saol canim benim, aynen artik cook seviniyorum kucukte olsa belli ediyo, bide gecen doktorkontrolunde karnimi ölctuler buyuklugu cok guzel dedi, sadece fazla kilo almadigin icin belli etmiyo dedi, kafaya takilacak bisey yok dedide rahatladim :) bide dedigin gibi 2. bebis oldugu icin daha cabuk cikicak saniyodum karnimi ama bu defa baya kucuk kaldi ilk hamileligin yaninda :) hayirlisi artik
tesekkurler canim opuyorumnanaktan
saol canim opuyorumnanaktan daha 3 ay var önumuzde hic belli olmaz valla, bakarsin bizde biryerlerde yuvarlaniyoruzkaydirigubbakcemile3 sen ne kadar kilo aldinki canim ?
tesekkurler canimopuyorumnanaktan,hadi sizlerde ekleyin ki görelim yeni göbusler :))):lepi:selincim maşallah. 7.ay gayet fitsin. Sadece göbiş var..
en son kontrolde yani 3 hafta önce 4 kilo almıştım toplamda ee şimdi 2 falan almış olsam toplam 6 kilo ama göbeğim kocaman duruyo tabi onun dışında hiçbi yerim kilo almadı.ama karnım çok büyük görünüyo.:CüvCüv:şutarafagittiyani böyleyim
Selin esra maşallah size.. Bu topik harika ya.. Herkes incecik maşallah.. Süperiz süper.. Maşallah subanallah..
tesekkurler canimopuyorumnanaktan,hadi sizlerde ekleyin ki görelim yeni göbusler :))):lepi:
canim benim sende hic almamissin, eminim sende cok fitsindir, sende eklesene bir resim bakalim , merak ettim simdi senin göbusu :) opuyorumnanaktan
tesekkurler canim, evet artik buyudu, bundan sonra dahada buyuycek sonrada catlar artik,cunku benim oglusumda kalma bir kac catlagim vardi, bakalim daha cok catlarmi yoksa orda kalirmi artik eyvahedigeldismilesporstar,
sinem maşallah sülün gibisin hala.. kızların anneyi rakip olarak gördüğü dönemde kızının işi zor görünüyor.. o da senden aşağı kalmaz sanırım çok güzel bir kız olur..
esracım,
maşallah çok güzel bir göbiş.. ama yormaya başlamıştır seni artık.. büyümüş bayaa..
selin,
canım çok şükür çıkmaya başlamış artık :)) ama normal bodylerle felan yinede çok belli olmuyordur henüz.. maşallah sanada güzellik
tesekkurler canim benim , vallahi utandim simdi iltifatlarindan:kedi:selincim cok tatli olmussunnn,massallah...
hatta ve hatta kiskandim fizigini boshayallersmile
selincim süpersin tek kelimeyle tatLım.göbiş de sonunda kendini belli etmeye başLamış.Mankn gibiin bu arada maşallah tatlım
maşallah canım, süper görünüyosun, benim göbeğim 4 aylıkken bile bundan daha büyüktü :lepi:buda bizim 27+5 lik resmimiz, dun ögleden sonra cektim ama bir turlu firsat bulup koyamadim.
sagol canımcım, seni de görmek isteriz en kısa zamanda boshayallersmileSelin esra maşallah size.. Bu topik harika ya.. Herkes incecik maşallah.. Süperiz süper.. Maşallah subanallah..
esracım,
maşallah çok güzel bir göbiş.. ama yormaya başlamıştır seni artık.. büyümüş bayaa..
saol canim guzel sözlerin icin :kedi:selincim cok guzel gobis masallah aman nazar degmesin ustelik ikinici hamileligin bu ne fistiklikbayanssulusmile
cok tesekkurler canim, demekki her hamilelikte göbusun buyuklugu degisebiliyomus, benimde ilk hamilelikte gayet buyuktu , bundan bisey anlamadimbilmiyorumkismileSelincim maşallah kız nazar değdirmeyelim :))) Hala 4 aylık gibi maşallah valla benimde çok kilo aldığım söylemez ama göbiş önden gidiyor sırnaşık şey
bence sende gayet fitsin canim neden öyle söyluyosun, sanirim sende fazla kilo almayanlardandin yanlis hatirlamiyosam.Sözlerin icin tesekkurleropuyorumnanaktanselincim maşallah sana da bebişine de böle fit hamişleri görünce bende kıskanmıo değilim yanii:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?