2010 Aralik Annelerinin Göbişleri Burada:)

Daha spor takılıyosundur diye dusunuyorum :)) hayırdır tatlım evlilik yıldönümü fln mı??

bizim okul bittiği ay rektörlük kep töreni yapmıştı şimdide kendi bölümümüzün düzenlediği kep töreni vardı oraya gittik canım hatta eşimin ablasından aldım o elbiseyi hiçbi elbisem hem o tarz değil hem olmuyor artık :)))genelde şort tshirt giyerim hep :)))

Anladım canııımm :))) sen izmirden mi mezunsun? bi de yeni bitti sanırım okul?

esracım maşallah sanada bebişede

esracım maşallah meleğine de sana da gerçekten çok çabuk büyüdüler yaramazlar

teşekkür ederim canım benden de sana koskocaman bir maşallah allah nazarlardan saklasın çok güzel duruyorsunuz çok incesin sende çıtır annee

esracim masallah kizina cok guzel olmus gobis

esracimm cok güzelsiniz massallah meleginle sanaaaa

maşallah esracım.
ne tatlı olmuşsun öle.
kzıın da koccaman olmuş
ikinize de nazar değmesin annesi.

hepinize teşekkürler kızlar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

eeee fit annesin hocamm,ne mutlu sana,süperrolumunekankayizsmile
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Anladım canııımm :))) sen izmirden mi mezunsun? bi de yeni bitti sanırım okul?

evet cnm ege üni. beden eğitimi spor yüksek okulu bed. eğit. öğretmenliği,bu sene mezun oldum cnm ama 2. üniversite benim buna geç girdim 22 yaşında bu bölümü kazandım 27de bitti

esra masallah canim ne guzel görunuyosun öyle , göbusunde baya yuksek görunuyo, bende eklicem yine, bakalim nekadar buyumus :)

aselcim sende 27+5 sin bende 27+5 im ama gün sayıları tutmuyo ben bişey anlamadım bu hesaplayıcılardan senin 86 kalmış görünüyo benim 88 :uhm:

Ne güzeell işte tatlım tebrik ediyorum seni alkisalkisalkis

esra masallah canim ne guzel görunuyosun öyle , göbusunde baya yuksek görunuyo, bende eklicem yine, bakalim nekadar buyumus :)

sağol canım, aman yukarda dursun bazen o kadar aşağı iniyoki çok rahatsız oluyorum, son aylarda napıcam bakalım, şimdiden böyleyse :)

esra maaşallah canım.sanada bebişine de
teşekkür ederim tatlımsırnaşık şey

esracım maşallah yavruna kocaman olmuş artık.. allah tamamına erdirsin inşallah...
evettt, büyüyoruz artık, pazartesiyi iple çekiyorum bakalım ne kadar olmuş benim miniğim:ecrin_bebek:

esracım maşallah çok hoşsun, sende sadece göbüş var kilon gayet iyi bence, çok güzelsiniz ikinizde tekrar maşallah .....
sağol canım benim, inşallah böyle de bitiririz. Kendime son 2.5 ay için 6 kilo alma hakkı verdim, umarım fazlası olmaz :kedi:

maşallahhh canım ya fıstık gibisin daha minicik göbişin ama çok tatlı olmuş kendi gösteriyo bikere artık ama inanılcak gibi değil 2. bebişin oluyorrr

selin bu ne??? ebru şallı görmesin çatlar.maşallah fitsiniz fitsiniz diyoruz da bu kadar fit olmayın ben yusyuvarlak oldum sen niye zayıfsın kızıyorum bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…