2010 Aralik Annelerinin Göbişleri Burada:)

oyyyyy oyyyyyy ne tatlı olmuşsun tatlım.
Maşallah sana da oğluşuna da.
Karşımda hamileliğin çok yakıştığı çok cici bi hamile görüyorum.
Tam hamile olmuşsun.

ITIREKIM gerçekten çok hoş çok tatlı bir hamilesin,benim göbüşde okadar büyüdü çok hoşuma gidiyor.. maşalahhhh maşalahhhh diyorum boncuğuda takalım dimi

kızlar valla süpersiniz, takip ediyorum ama yazamıyorum her zaman.
ıtırekim maşallah sana ve kuzuna.

amaaaan kızlar milletin ağzıyla kendinizi üzmeyin.mesela bazı insanlar bakıyo ooooo çok şişmişsin daha 3 ay var ne olcak falan diyo.bazılarıda çok güzel kilo almışsın göbek çıkmış başkada kilo almamışsın doğumdan sonra eski haline dönersin hemen diyolar.yani kim nasıl görmek istiyosa öyle görüyo ben 26. haftaya kadar 4 kilo aldım son bir ay ne oldu haftaya öğrencem bu kilo bence çok normal sonuçta içimizde fazlalıklar var.söylenenleri kaale almayın he diyip geçin bence

Itırekim maşallah canım çok güzel duruyorsun göbişte sende.Maşallah bebişenede sanada.

ITIREKIM gerçekten çok hoş çok tatlı bir hamilesin,benim göbüşde okadar büyüdü çok hoşuma gidiyor.. maşalahhhh maşalahhhh diyorum boncuğuda takalım dimi

ıtırekim çok tatlısınız, maşallah sana da oğluşuna da

kızlar valla süpersiniz, takip ediyorum ama yazamıyorum her zaman.
ıtırekim maşallah sana ve kuzuna.

ıtırekim maşşallahhh göbüşeee

ıtırekim kocaman bir maşallahh çok güzel olmuşsunuz bebişinle

Itırekim maşallah canım çok güzel duruyorsun göbişte sende.Maşallah bebişenede sanada.

gördüm gördüm ıtırekim göbüşünü gördüm.bebişe

ıtırekim maşallah cnm göbüşe de bebişe de

ıtırekim oğlunla sana nazar değmesin maşallahh

itirekimmasallah canim ya, ne seker göbusun var, cok yakismis hamilelik

kızlaaar çok teşekkür ederim güzel sözleriniz, güzel dilekleriniz için.

hepimiz çok güzeliiz , hamilelik herkese yakışıyor bence.

göbişimde burada çok yuvarlak görünüyor ama aslında çok sivri. benim oğluş dik duruyor yani kafa yukarda ayaklar aşağıda.. normalde yumurta gibiyizdir :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…