2010 Aralik Annelerinin Göbişleri Burada:)

ıtırekim, maşallah.. tam hamile görüntüsü yaw.. sadece göbekten bahsetmiyorum tamamen gebelik görüntüsüne eşlik etmiş vücudun..

fenerbahcemre, Allah nazardan saklasın ne kadar büyütmüşsün göbişi.. sen zayıf gibisin ama, göbişin var yani

Çizelgem 27 hafta diyor kızlar. Buyrun taze taze akşam göbüşü :)

Arkada küçük notebook da KK açık dikkatinizi çekerim :))))

Son düzenleme:
ayyyy çok güzel br göbüşş gördümmm maşallahhh fırfırlı fırfırlı etekte pek yakışmış sende fiziği korumaya niyetli olanlardansın anlaşılan,çok güzel olmuşsunuz oğluşunla

pelincim maşallah sanada bebişinede

Teşekkür ederim canım..

Ah ahhh. 70 olmuşum yahu. 8 kilo dile kolay. Senin gibi bir fıstıkın yanında esamemiz okunmaz canım benim :))

Ah ahhh. 70 olmuşum yahu. 8 kilo dile kolay. Senin gibi bir fıstıkın yanında esamemiz okunmaz canım benim :))

aşk olsun sende anladığım kadarıyla taze bir çıtırsın biz kartladık artık 87 senin doğum yılın demi daha çıtır çıtır bir 23sün heralde ben 27yibitirdim öle genç görünmeye çalışıyorum işte zayıf kalıp süslenip :))))

maşallah pelincim.
çok güzeel görünüyosun
böle çıtır çıtır bi hamiş
Allah nazarlardan saklasın.
etek de çok yakışmış hani...

oy oy yeni göbüşler gelmiş..fenerbahcemre, pelin harikasınız kizlar masallah size..pelincim eteğine bayıldım, çok yakışmış..

Pelin ve fenerbahcemre ikinizin göbeğini görüyorum maşallah kocaman olmuşlar....
Kızlar bizim kilolarımız da gayet iyi bence...
Herkes süper görünüyor...

cemile ve pelin süper gözüküosunuz maşallah sizlere.. ayyy çok şekerler yaa. bende eklicem bi ara...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…