2010 Aralik Annelerinin Göbişleri Burada:)

fenerbahcemre maşallah canım çok tatlı olmuş çok güzel çıkmış göbişin,çok fit duruyorsun

fenerbahcemre maşallah sana da kuzunua da

fenerbahcemre ve pelin kizlar masallah göbuslere cok tatli olmuslar göbusler cok yakismis masllah harikasiniza.s.

şimdi gördüm canım.
rsim görünmüodu bende.
kocccaaamnnn maşallah bu koca göbüşe.
baya büyütmüşsün tatlım.
sağlıkla büyümeye devam etsin kuzucuk.

oy oy yeni göbüşler gelmiş..fenerbahcemre, pelin harikasınız kizlar masallah size..pelincim eteğine bayıldım, çok yakışmış..

kızlar ikiniz de harika görünüyosunuz.Allah nazarlardsan saklasın sizi de bebişlerinizi de

Pelin ve fenerbahcemre ikinizin göbeğini görüyorum maşallah kocaman olmuşlar....
Kızlar bizim kilolarımız da gayet iyi bence...
Herkes süper görünüyor...

cemile ve pelin süper gözüküosunuz maşallah sizlere.. ayyy çok şekerler yaa. bende eklicem bi ara...

kızlar göbişlere,bebişlere maaşşalah Allah nazarlardan korusun

pelincim,fenerbahcemre süper göbişler.Rabbim korusun meLekLerimizi

çooook sağolun kızlar teşekkürler.Allahım hepimize sağlıklı ailesine vatanına milletine hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.

fenerbahcemre , pelin 87 çok hoşsunuz ikinizde 41 kere maşallahhh Allah nazardan korusun hayırlısıyla kolay doğum nasip etsin hepimize inşallah....

GSU seninde zamanın baya kısalmış heralde aralık anneleri içinde ilk sen doğum yapacaksın inşallah... :CüvCüv:

ewet canım ya kasım 15 ten sonra bekle dedi doktor,ama benden önde gidenler var ilk ben olmam herlade,inşallah hepimiz hayırlısıyla güzel doğumlar yaparız..zaman kısaldıkça ınsan bı tuhaf oluyodelikafadulden

Biri bana fotoğraf eklemeyi öğretebilir mi?
Göbüşümün fotoğrafını çektim, ekleyemiyorum ohaoldumsmile

Bu uyarı çıkıyor ya Dosya boyutu sınırların üzerinde.
Ekleyemedim sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
Hepinize maşallah kızlar..Göbüşler çok cici Bir göbüşte benden gelsin becerebilirsem.. 29+1 haftalığız,taze çektim fotoyukaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $Görüntü078.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 16
haberok maşallah güzel bir gebesin.. 11 kilo diyorsun ama ince duruyorsun öncesinde çok zayıftın sanırım.. ikinci gebeliğin olmasına rağmen çok hoş walla.

Son düzenleme:
haberok maşallah güzel bir gebesin.. 11 kilo diyorsun ama ince duruyorsun öncesinde çok zayıftın sanırım.. ikinci gebeliğin olmasına rağmen çok hoş walla.
toobacanım çok saol ama vücudumun dengesiz bi kilo alımı var.Normalde de kalçalardan çok kilo alırım,bu gebeliğimde de karnımdan çok kalçalardan kilo aldım.Boyumda uzun olduğu için çok çakrtırmıyorum ama gidişat kötü vallasempatiksalakcinni

Haberok 11 kilo nerde valla hiç belli olmuyor maşallah...

Göbeğinde minikmiş çok tatlı duruyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…