- 13 Ağustos 2010
- 1.262
- 73
- 113
fenerbahcemre maşallah canım çok tatlı olmuş çok güzel çıkmış göbişin,çok fit duruyorsun
fenerbahcemre maşallah sana da kuzunua da
ıtırekim, maşallah.. tam hamile görüntüsü yaw.. sadece göbekten bahsetmiyorum tamamen gebelik görüntüsüne eşlik etmiş vücudun..
fenerbahcemre, Allah nazardan saklasın ne kadar büyütmüşsün göbişi.. sen zayıf gibisin ama, göbişin var yani
fenerbahcemre ve pelin kizlar masallah göbuslere cok tatli olmuslargöbusler cok yakismis masllah harikasiniza.s.
şimdi gördüm canım.
rsim görünmüodu bende.
kocccaaamnnn maşallah bu koca göbüşe.
baya büyütmüşsün tatlım.
sağlıkla büyümeye devam etsin kuzucuk.
oy oy yeni göbüşler gelmiş..fenerbahcemre, pelin harikasınız kizlar masallah size..pelincim eteğine bayıldım, çok yakışmış..
kızlar ikiniz de harika görünüyosunuz.Allah nazarlardsan saklasın sizi de bebişlerinizi de
Pelin ve fenerbahcemre ikinizin göbeğini görüyorum maşallah kocaman olmuşlar....
Kızlar bizim kilolarımız da gayet iyi bence...
Herkes süper görünüyor...
cemile ve pelin süper gözüküosunuz maşallah sizlere.. ayyy çok şekerler yaa. bende eklicem bi ara...
kızlar göbişlere,bebişlere maaşşalah Allah nazarlardan korusun
pelincim,fenerbahcemre süper göbişler.Rabbim korusun meLekLerimizi
fenerbahcemre , pelin 87 çok hoşsunuz ikinizde 41 kere maşallahhh Allah nazardan korusun hayırlısıyla kolay doğum nasip etsin hepimize inşallah....
fenerbahcemre maşallah göbüşüne büyümüş bebiş
fenerbahcemre maşallah göbüşüne büyümüş bebiş
GSU seninde zamanın baya kısalmış heralde aralık anneleri içinde ilk sen doğum yapacaksın inşallah... :CüvCüv:
Bu uyarı çıkıyor ya Dosya boyutu sınırların üzerinde.
Ekleyemedim sempatiksalakcinni
Haberok cnm maşaLLah sen de fit anneLerdensin çok datLu oLmuş göbişin
toobacanım çok saol ama vücudumun dengesiz bi kilo alımı var.Normalde de kalçalardan çok kilo alırım,bu gebeliğimde de karnımdan çok kalçalardan kilo aldım.Boyumda uzun olduğu için çok çakrtırmıyorum ama gidişat kötü vallasempatiksalakcinnihaberok maşallah güzel bir gebesin.. 11 kilo diyorsun ama ince duruyorsun öncesinde çok zayıftın sanırım.. ikinci gebeliğin olmasına rağmen çok hoş walla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?