2010 Aralik Annelerinin Göbişleri Burada:)

Haberok maşallah canım sanada göbişinede bebişede :))

haberok maşallah göbüşüne.
valla hiç 11 kilo almış gibi değilsin.

Haberok 11 kilo nerde valla hiç belli olmuyor maşallah...

Göbeğinde minikmiş çok tatlı duruyor :)

haberok maşallah cnm bebişe de sana daa

Kızım ve ben hepinize teşekkür ediyoruz kk teyzeleri a.s.

Yok canım ya ne fiti,11 kilo aldım,daha önümüzde 2,5 ay var,sonum beni korkutuyor valla eyvahedigeldismile

masallah masallah cok kibar duruyosun, hicte 11 kiloalmis gibi durmuyo valla, arkadaslara katiliyorum, ayrica almissanda demekki önceden cok zayifmissin, cok yakismis göbusun

haberok maaşallah canım .bende hemen hemen 11 kilo aldım ama seninle yanyana gelmiş olsak ben fil gibi kalırım yanında...

Haberok maşallah sana.. Sen de topiğin fit görüntüsünü baya ayak uyduruyorsun.. Ayrıca hemşehriymişiz, sevindim..

Hepinize maşallah kızlar..Göbüşler çok cici Bir göbüşte benden gelsin becerebilirsem.. 29+1 haftalığız,taze çektim fotoyukaydirigubbakcemile3

canım çok tatlı göbüşün, ben de 11 kilo aldım ama göbeğim inkar etmiyo yani, seninki minicik maşallah

haberok çok güzelsiniz maşallahh cidden hiç belli olmuyor kilolar 15le bitirirsin sen
Canım ağzından bal damlıyor valla,ben 15'e razıyım ama pek ümidim yok.20 yi bulurum gibime geliyoreyvahedigeldismile
masallah masallah cok kibar duruyosun, hicte 11 kiloalmis gibi durmuyo valla, arkadaslara katiliyorum, ayrica almissanda demekki önceden cok zayifmissin, cok yakismis göbusun
Yok canım ya,çok zayıf deildim normaldim ama kilomu pek çaktırmıyorum neysekiaklinialirimsmile
haberok maaşallah canım .bende hemen hemen 11 kilo aldım ama seninle yanyana gelmiş olsak ben fil gibi kalırım yanında...
Öyle deme kıs haksızlık etme kendine,benim biraz boy avantajım var işte tek fark bu yani:1hug:
Haberok maşallah sana.. Sen de topiğin fit görüntüsünü baya ayak uyduruyorsun.. Ayrıca hemşehriymişiz, sevindim..
Teşekkürler canım.Bende hemşerilerimi takipteyim,sen,İsis bide mavrulam var bildiğim kadarıyla.Bizde buluşup dörtlü göbüş resmi mi çeksek nezemuszemus
HABEROK canim cok yakismis sana,cok seker görünüyorsun massallah
Çok teşekkür ederim canımcım..
canııııım teşekkür ederim. Bu arada haberok süpersin vallahi.
Sanada teşekkür ederim pelincim.
canım çok tatlı göbüşün, ben de 11 kilo aldım ama göbeğim inkar etmiyo yani, seninki minicik maşallah

Saolasın esracım.Daha öncedende yazmıştım aslında,benim kızım öne doğru değilde geriye doğru büyüyo,sanki popomda taşıyom,orası aldı başını gittisempatiksalakcinni:CüvCüv:

Ben de başardım foto eklemeyi opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
Kızlar 30+4 haftalık göbüşüm :CüvCüv:
Maşallah bana

NerYun maşallah canım yaa, seninde göbiş küçücük.
Valla kızlar ben sizin minicik göbüşlerinizi gördükçe kendimden şüphe etmeye başladım, içimde yaratık filan mı taşıyom ben ne, benim göbiş benden önce gidiyo maşallah, inşallah bi tosuncuk doğurmam, hoş bebek kilosuyla alakası olmuyo göbek büyüklüğünün ama iri bebek doğurmaktan da çok korkuyorummm eyvahedigeldismile

neryunnn maşallah canım sana ve bebişinee ama bebiş nerdeeee :)) şaka bi yana sende şişmemişsin öle pek daha çok yakımış göbiş

Kızlar çok sağ olun, siz böyle dedikçe çok mutlu oldum; ama inanın ben kendimi kocaman hissediyorum. 8-9 kilo aldım.Zaten tombiş bir anne adayıyım.İyice tombiş oldum kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…