Haberok maşallah canım sanada göbişinede bebişede :))
haberok maşallah göbüşüne.
valla hiç 11 kilo almış gibi değilsin.
Haberok 11 kilo nerde valla hiç belli olmuyor maşallah...
Göbeğinde minikmiş çok tatlı duruyor :)
haberok maşallah cnm bebişe de sana daa
Yok canım ya ne fiti,11 kilo aldım,daha önümüzde 2,5 ay var,sonum beni korkutuyor valla eyvahedigeldismile
Peliiiiinmaşalllaah sana , göbişine ve bebişinee
Hepinize maşallah kızlar..Göbüşler çok ciciBir göbüşte benden gelsin becerebilirsem.. 29+1 haftalığız,taze çektim fotoyukaydirigubbakcemile3
Canım ağzından bal damlıyor valla,ben 15'e razıyım ama pek ümidim yok.20 yi bulurum gibime geliyoreyvahedigeldismilehaberok çok güzelsiniz maşallahhcidden hiç belli olmuyor kilolar 15le bitirirsin sen
Yok canım ya,çok zayıf deildim normaldim ama kilomu pek çaktırmıyorum neysekiaklinialirimsmilemasallah masallah cok kibar duruyosun, hicte 11 kiloalmis gibi durmuyo valla, arkadaslara katiliyorum, ayrica almissanda demekki önceden cok zayifmissin, cok yakismis göbusun
Öyle deme kıs haksızlık etme kendine,benim biraz boy avantajım var işte tek fark bu yani:1hug:haberok maaşallah canım .bende hemen hemen 11 kilo aldım ama seninle yanyana gelmiş olsak ben fil gibi kalırım yanında...
Teşekkürler canım.Bende hemşerilerimi takipteyim,sen,İsis bide mavrulam var bildiğim kadarıyla.Bizde buluşup dörtlü göbüş resmi mi çeksek nezemuszemusHaberok maşallah sana.. Sen de topiğin fit görüntüsünü baya ayak uyduruyorsun.. Ayrıca hemşehriymişiz, sevindim..
Çok teşekkür ederim canımcım..HABEROK canim cok yakismis sana,cok seker görünüyorsun massallah
Sanada teşekkür ederim pelincim.canııııım teşekkür ederim. Bu arada haberok süpersin vallahi.
canım çok tatlı göbüşün, ben de 11 kilo aldım ama göbeğim inkar etmiyo yani, seninki minicik maşallah
Ben de başardım foto eklemeyi opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
Kızlar 30+4 haftalık göbüşüm :CüvCüv:
Maşallah bana
cnm maşallah sana da bebişine dee
Ben de başardım foto eklemeyi opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
Kızlar 30+4 haftalık göbüşüm :CüvCüv:
Maşallah bana
maşalaah sana ve bebişine
Teşekkürler canım.Senin sayende ekledim.Senin verdiğin adresten oldu.Teşekkürler zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?