2010 Aralik Annelerinin Göbişleri Burada:)

neryuncum maşallah san da bebişine de.
nekadar kibrcık bi göbüş öle.
30 haftalıksın ama minicik.
hiç de kilolu değilsin bu arada.
nazar değmesinnn.

iste buda 27+4 gunluk halimle ben
kendimi cok kilolu hissediyorum sizce nasil gorunuyorum

Son düzenleme:
pelin87,surmelim, denizim
sagolun kizlar nebiliyim beni goren aaa sismissin diyor
bende acaba cokmu aldim diyorum
neyse aman olsun o kadarda dimi ama

bence de canım ya
şişeceksin tabi
içinde bebiş var
o onun şişkinliği de geç
balon değil ya içimizdeki.

gurbet gelini maşallah size 7.ayı dolduruyoruz kızlar şişcez tabi artık ama sende öle almamışsın çok canım,çok hoş duruyorsun,ayrıca 10kg ya yakında doğumda gidiyormuşşhihoyyyt

desire canım sana özel mesaj yazamıyorum sanırım. Senin verdiğin siteden resim yükleyeceğim ama hangi linki kullanacağımı bilemedim mafoldumben

neryunmasallah canim , göbusun fazla buyuk degilmis benimki gibi , saglikla al kucagina bebisini :)
Gurbetgelinicanim oldukca kibar duruyosun, hicte sismis gibi degil, seni cekemiyolar öyleyse o konusanlar.... bu arada kac kilo aldinki canim takiyosun kafaya?

pelincm en üstteki linklerden direct link yazıyo onu kopyala ben onu kopyalıyorum hep,ayrıca resmin boy aayarıda yapılıyor ilk yükleme sırasında onuda 800-640 seçiyorum hep kolay gelsin cnm koyda bakalım poyrazın yuvasına

canım benim çok teşekkür ederim ama ben yanlış bir şey yaptım sanırım. Çünkü desire nin verdiği linkten yaklaşık 10 tane foto (alışveriş topiği için) yükledim. Tamamlandıktan sonra düzenle,çevir,bunu paylaş gibi seçenekler var. bunu paylaşa tıklıyorum. Bir çok link var. Forum,doğrudan,link,arkadaşların için gibi...

Forumu kopyalarsam kocaman oluyor. diğerlerinden de görünmüyor zaten ((

hızlı resimden de olmadı. Başka site bakıyorum şimdi.

canım ilk yükleme sırasında yükleme seçenekleri yada yeniden boyutlandır diye bi seçenek var ordana 800-640 veya bi küçüğünü seç sonra yükle resmlerini,forum linkide oluyordu bildiğim kadarıyla ama sen yinede direct link var onu kopyala canım yükleme sonrasında,buarada bian unutmuşum canım senin etekli göbişini,bende yeni göbiş geliyo sanmıştım :)) artık cicilere bakarız

nasıl unutursun canım sen benim fırfırlı eteğimi :))))

ben öyle yapayım madem tatlımcım. çok teşekkür ederim.

nasıl unutursun canım sen benim fırfırlı eteğimi :))))

ben öyle yapayım madem tatlımcım. çok teşekkür ederim.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 unutamamışım zaten bian gözümün önünde beliverdi :))

sen yapmaya çalış bakalım cnm yarın bakarım bende,yatıyorum şimdi iyigeceler sizeee a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…