Desire maşallah sana ve kuzucuğuna
Göbüş kocaman olmuş; ama sanki sağdan daha bi büyük gibi geldi bana.
Yavrucak sağa yatmış heralde sempatiksalakcinni
carna kiiiiiz acma o gobusunu usuteceksin allah korusun:roflol:
desire ve bee kocaman olmus iyice sizinkilerde yahu
denizim sende ne zamandır koymuosun sanırım. benim girmediim dönemlerde koyduysan bilemicem ama göbişini merak ediorum erkek göbişli kız annesi
ayy ben daha emzirme sütyeni almadım ama bende 95 alırım gibime gelio. bu hamlelik ne farklı bişeymiş walla ben hep salaş dolaşıom. bol giyinim rahat edim istiorum. dedğin gibi atletleri de öle alıcam..
inşallah böle bitirebilirz canım.. gerçi herkes bu aydan sora çatlarsın dio ama inşallah dedikleri gibi olmaz...
bu soldan
bu sağdan[/URL][/IMG]
yaw benim göğüsler pek büyümedi.. regl öncesinde şişer ya biraz onun gibi aynı.. 85 takıyordum, hala 85 takıyorum.. önceden 85 birazcık bol geliyordu şimdi tam oluyor o kadar.. 75'ten 90'a nasıl çıkabildin kız.. maşallah.. bi tuhaf gebeyim zatenkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 nasıl bir bilinç altıdır bu :))) bende 95 sütyen aldım cnm emzirme sütyenlerinden tam geldi valla atlette de 90 aldım ki normalde 75 giyerdim,zaten doğumdan sonra çok orantısız bişey olucam yine 50-52kg.ya düşcem ama göğüsler 90kaydirigubbakcemile3
sen çatlamıcam gibi geliyo bana ama inşallah olmaz valla,benimde göbeğim hiç kaşınmıyo bile çatlamıcak sanırım ama göğüsler gitti zaten,kalçada da yok,son dakka karından fire vermezsek böle bitirebiliriz gibi
kaydirigubbakcemile3 teşekkür ederim cnm. koca göbüş olduk valla 9 ayımı düşünmek bile istemiyorum
göbekler çok güzel:lepi: amman nazar değmesin..
yaw benim göğüsler pek büyümedi.. regl öncesinde şişer ya biraz onun gibi aynı.. 85 takıyordum, hala 85 takıyorum.. önceden 85 birazcık bol geliyordu şimdi tam oluyor o kadar.. 75'ten 90'a nasıl çıkabildin kız.. maşallah.. bi tuhaf gebeyim zaten
göbekler çok güzel:lepi: amman nazar değmesin..
yaw benim göğüsler pek büyümedi.. regl öncesinde şişer ya biraz onun gibi aynı.. 85 takıyordum, hala 85 takıyorum.. önceden 85 birazcık bol geliyordu şimdi tam oluyor o kadar.. 75'ten 90'a nasıl çıkabildin kız.. maşallah.. bi tuhaf gebeyim zaten
maşallah desire.. güya bir hafta küçüksün benden ama benimki küçümencik kalıyor seninkinin yanında.. tam gebe olmuşsun Allah nazardan saklasın.. kendine de pek kilo almamış gibisin
dilem, desire maşallah kızlaralkisalkisalkis
desire
süper olmuş göbişin maşalaaaaahsana ve oğluna
valla öle oldum canım,ben zaten hamile olduğumu öğrenmeden önce bile kocaman olmuşlardı ben kendim anlamıştım hamile olduğumu,5. ayı bulmadan da çatladık zaten,deri bile dayanmadı, günlük 90 takıyorum,emzirme sütyeninde 95 aldım bide o da oldu yaniakannehir ama senin baştan da iyimiş canım ya 85 güzel bi beden,orantını korucan gibi
aslında bize ''doğum sonrası anneler'' diye bi topikte lazım bakalım neye benzicezkaydirigubbakcemile3 bi arkadaş el atsın o dönem bu işede
maşallah sinem yaa bende aynı tuba gibi önce neyse hala o. şişlik var ama beden büyümedi. 75ti. hala 75. umudum emzirme dönemine kaldı ama o da gelip geçici
sorma valla her gören ilk kaç aylık diyo göğüsler iyi büyümüş ama diyo, sonra işte 7. aydayız yada 8e başladık falan diyorum yaaaa hiç belli değil hiç karnın çıkmamış diyolar :))) daha taze taze dün yine yaşadım aynı olayı bilmiyorumkismile
süt olsunda 75 olsun napalım canım benimde bari 80-85te kalsaydı :))) ama emzirirken büyüyomuş sanırım süt doluyomuş ya,bizim şuan ne doluyo ben onu merak ediyorumkaydirigubbakcemile3
valla öle oldum canım,ben zaten hamile olduğumu öğrenmeden önce bile kocaman olmuşlardı ben kendim anlamıştım hamile olduğumu,5. ayı bulmadan da çatladık zaten,deri bile dayanmadı, günlük 90 takıyorum,emzirme sütyeninde 95 aldım bide o da oldu yaniakannehir ama senin baştan da iyimiş canım ya 85 güzel bi beden,orantını korucan gibi
aslında bize ''doğum sonrası anneler'' diye bi topikte lazım bakalım neye benzicezkaydirigubbakcemile3 bi arkadaş el atsın o dönem bu işede
evet aynen öyle oluyor emziren arkadaşlarım var taş gibilerbenim gebelik öncesinde bedenime göre büyüktü göğüslerim normalde 34-36 bedendim göğüsler 85 :)) aman iri göğüsü seviyorum yaa.. ergenlikte çıkmaya başlayınca millet saklar, kambur durur, ben daha yeni çıkan fındık gibi memeleri gererdim böyle:))
herkesin yapısı farklı işte.. süt felan gelmeye başlamasa endişe ederdim bayaa da yapısal demekki.. ama emzirmeye başlayınca bomba gibi olacak hepimizin yaw..
bunun için napıyoruzzzzzz SPORRR kaydirigubbakcemile3desiremasallah ne seker olmussun sen öyleeopuyorumnanaktan en alttaki resimdeacisindanmidir nedir baya buyuk görunuyo göbus ilke gör.Allah nazarlardan saklasin cok yakismis
konu memelerden acilmis, söyle diyeyim benim gögusler okadar minik olmasina ragmenn emzirirken kafam kadar oldular, ben bile inanamadim,ama sanki silikon takmis gibilerdi sudyensiz bile dimdik cok guzellerdi, ama malesef sut gidince biraz sarkilyolar onu sölim yani:bbo:
desiremasallah ne seker olmussun sen öyleeopuyorumnanaktan en alttaki resimdeacisindanmidir nedir baya buyuk görunuyo göbus ilke gör.Allah nazarlardan saklasin cok yakismis
konu memelerden acilmis, söyle diyeyim benim gögusler okadar minik olmasina ragmenn emzirirken kafam kadar oldular, ben bile inanamadim,ama sanki silikon takmis gibilerdi sudyensiz bile dimdik cok guzellerdi, ama malesef sut gidince biraz sarkilyolar onu sölim yani:bbo:
mavrulam maşallah tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?