2010 Aralik Annelerinin Göbişleri Burada:)

Desire maşallah sana ve kuzucuğuna
Göbüş kocaman olmuş; ama sanki sağdan daha bi büyük gibi geldi bana.
Yavrucak sağa yatmış heralde sempatiksalakcinni

aynen öyle cnm hep sağda yaramaz

carna kiiiiiz acma o gobusunu usuteceksin allah korusun:roflol:
desire ve bee kocaman olmus iyice sizinkilerde yahu

teşekkür ederiz cnm

denizim sende ne zamandır koymuosun sanırım. benim girmediim dönemlerde koyduysan bilemicem ama göbişini merak ediorum erkek göbişli kız annesi

evet canım ya. nezmandır koyamadım ben.
foto makinem bozulmuş. dha doğrusu ne bozuk anlamadım. pillerin ömrümü bitti acaba diye pil adık bugün. yarına kadar şarj olsun baklım. ayrın denicem. olmazsa bize foto makinesi alma yolu gözüktü.
olmazsa yarın kamerayla foto çekip koymaya çalışıcam bakalım.
büyümüşmü benim tospa yağmurum bakın bakalım.

ayyyyyyyyyy aynı şey benim d ebaşımda. benim göğüslerde büyüdüler.
eskiden destekli falan gierdim. bende emzirme sütyeni olarak 95 aldım.
açtım kutuyu. çok büyük sanki bu tüh dedim
bi giydim tam oldu.
şuan 90 numara sütyen giyiyorum ama sıkıyo.
95e baktım o da pek farklı gelmedi bu gidişle 100 faaln giyicem sanırım.
bugün atletler aldım kocaman kocaman.
ancak kapatır koca göbüşlerimizi napalım

bu soldan
bu sağdan
[/URL][/IMG]

desirecim ayyyyyyy ne tatlı bi göbüş.
hele sağdan olanda iyice belli.
çok şirin gözüküyo.
koca göbek seni. bacakalrda incecik duruyo hani
seni gidi seni.

Son düzenleme:
kaydirigubbakcemile3 teşekkür ederim cnm. koca göbüş olduk valla 9 ayımı düşünmek bile istemiyorum

göbekler çok güzel:lepi: amman nazar değmesin..

yaw benim göğüsler pek büyümedi.. regl öncesinde şişer ya biraz onun gibi aynı.. 85 takıyordum, hala 85 takıyorum.. önceden 85 birazcık bol geliyordu şimdi tam oluyor o kadar.. 75'ten 90'a nasıl çıkabildin kız.. maşallah.. bi tuhaf gebeyim zaten

kaydirigubbakcemile3 teşekkür ederim cnm. koca göbüş olduk valla 9 ayımı düşünmek bile istemiyorum

maşallah desire.. güya bir hafta küçüksün benden ama benimki küçümencik kalıyor seninkinin yanında.. tam gebe olmuşsun Allah nazardan saklasın.. kendine de pek kilo almamış gibisin

valla öle oldum canım,ben zaten hamile olduğumu öğrenmeden önce bile kocaman olmuşlardı ben kendim anlamıştım hamile olduğumu,5. ayı bulmadan da çatladık zaten,deri bile dayanmadı, günlük 90 takıyorum,emzirme sütyeninde 95 aldım bide o da oldu yaniakannehir ama senin baştan da iyimiş canım ya 85 güzel bi beden,orantını korucan gibi

aslında bize ''doğum sonrası anneler'' diye bi topikte lazım bakalım neye benzicezkaydirigubbakcemile3 bi arkadaş el atsın o dönem bu işede

saol cnm içmi rahatlattın valla. artık kendime mi oğluşa mı aldık onu doğumdan sonra görcezkaydirigubbakcemile3

dilem, desire maşallah kızlaralkisalkisalkis

teşekkür ederim cnm
opuyorumnanaktan

desire
süper olmuş göbişin maşalaaaaah sana ve oğluna

ayy cnm yaa çok teşekkür ederim moral buldum wallaopuyorumnanaktan

maşallah sinem yaa bende aynı tuba gibi önce neyse hala o. şişlik var ama beden büyümedi. 75ti. hala 75. umudum emzirme dönemine kaldı ama o da gelip geçici

maşallah sinem yaa bende aynı tuba gibi önce neyse hala o. şişlik var ama beden büyümedi. 75ti. hala 75. umudum emzirme dönemine kaldı ama o da gelip geçici

sorma valla her gören ilk kaç aylık diyo göğüsler iyi büyümüş ama diyo, sonra işte 7. aydayız yada 8e başladık falan diyorum yaaaa hiç belli değil hiç karnın çıkmamış diyolar :))) daha taze taze dün yine yaşadım aynı olayı bilmiyorumkismile

süt olsunda 75 olsun napalım canım benimde bari 80-85te kalsaydı :))) ama emzirirken büyüyomuş sanırım süt doluyomuş ya,bizim şuan ne doluyo ben onu merak ediyorumkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

benim gebelik öncesinde bedenime göre büyüktü göğüslerim normalde 34-36 bedendim göğüsler 85 :)) aman iri göğüsü seviyorum yaa.. ergenlikte çıkmaya başlayınca millet saklar, kambur durur, ben daha yeni çıkan fındık gibi memeleri gererdim böyle:))

herkesin yapısı farklı işte.. süt felan gelmeye başlamasa endişe ederdim bayaa da yapısal demekki.. ama emzirmeye başlayınca bomba gibi olacak hepimizin yaw..

desiremasallah ne seker olmussun sen öyleeopuyorumnanaktan en alttaki resimdeacisindanmidir nedir baya buyuk görunuyo göbus ilke gör.Allah nazarlardan saklasin cok yakismis

konu memelerden acilmis, söyle diyeyim benim gögusler okadar minik olmasina ragmenn emzirirken kafam kadar oldular, ben bile inanamadim,ama sanki silikon takmis gibilerdi sudyensiz bile dimdik cok guzellerdi, ama malesef sut gidince biraz sarkilyolar onu sölim yani:bbo:

evet aynen öyle oluyor emziren arkadaşlarım var taş gibiler en önemlisi süt olsunda nasıl olursa olsun ,napalım artık
bunun için napıyoruzzzzzz SPORRR kaydirigubbakcemile3

çoook teşekkür ederim cnm . bebiş hep sağda duruyo belkide ondan öle görünüyo
peki emzirme döneminden sonra memişlerde kalıcı oluyo mu o büyüklük bilmiyorumkismile ben hala büyütmek derdindeyim
kaydirigubbakcemile3

bi tazecik daha,yalnız kızlar bi sıkıntım var,benim göbüşüm çok aşağıda farkettiniz mi?aranızda böyle olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…