2010 Aralık bebişleri geliyorrrrrrr!!!!!!!!

Amanda aman,taze anneler bebişlerine kavuşup evlerine de dönmüşler Hepinizin ve hepimizn yavrusuna sağlık,sıhat vede hayırlı uzun ömür versin Rabbim.Hayırlı evlat olsunşar inşallah:26:

Tüm bebeklere ve annelerine maşallah.... Bebekler iyi beslenmiş aman nazar olmasın allah sağlık versin bizim yerimizede koklayın kuzucukları benim daha 3 haftam var (

oh maşallahhh 2 gün girmedimm bissürü bebeğimiz gelmişş
özümm ve sporstarda kavuşmuşlarrr

39+5 de dünyaya geldi kızım canım herkese çok teşekkürler sütüm tam gelmediği için sürekli emmek istiyor doymuyor bebişim hikayemi bi türlü yazamadım. darısı tüm annelerin başına hayırlısıyla

Cucu gözün aydın canım..Bebişin sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah

kızlar 9 aralık perşembe günü 21.32 de meleğime esmanuruma kavuştum
normal doğum oldu
3320 gr 48 cm bebeğim 39+3 de doğdu
doğum hikayemi ilk fırstta anlatıcm öpüldünüz
bebişlerine kavuşan annelerimiz gözünüz aydın

Son düzenleme:
slmm kızlar...
8 aralık çarşamba günü akşam 19.00da oğluşum Yağızıma kavuştum..
sezeryan oldum 40+4 günlük oğluşum 3,300gr doğdu..
boyu51cm..
durumuda gayet ii çok şükür...

pandam ve uçurum gözünüz aydın canlar..Allah bebişlerinizi sağlıkla büyütmenizi nasip etsin.Hayırlı uzun ömürler versin

Pandam, Uçurum, Pelin87 ve Denizim gözünüz aydın olsun sağlıkla bebişlerinize kavuşmuşunuz darısı daha henüz doğum yapmamış arkadaşların başına rabbim evlatlarınızı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.:)

Dogum yapan anneler,gozunuz aydin olsun,sağlıkla büyütün bebişlerinizi...cok cok uslu bebiş olsunlar inşallah,hiç uzmesinler annelerini...ablaları olan benim kızım gibi cadı olmasınlar :))))))
Şaka bi yana dogum yapacak olan anneler için de inşallah kolay doğum olur.
Çok merak ediyorum bakalım 18 Aralıkda kim doğum yapıcak?

Amin inşallaaahh..
Neden 18 Aralık ı merak ediyosunuz acaba bende onu merak ettim şimdi:26:

kızlar merhaba bende yavruma kavustum 14 12 2010 salı gunu normal dogum yaptım bebısım 3600 gr 52 santım dogdu emremmm dunyaya geldı darısı tum beklıyenlere olsun

kızlar doğumlar devam edio am listeye 100 öğe elendiği için ekleme kabul etmioo
çöüzümü nedir bilmiorummmmm
başka bi liste topiği daha hazırlamak gerek sanırım

Denizim gözün aydın canım...Bebişine kavuşmuşsun...Allah uzun ömür versin analı babalı büyüsün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…