aysun, nida odalarınız çok güzel.. güle güle uyusun melekleriniz..
işte bu da bizim odamız...
Eki Görüntüle 109180 Eki Görüntüle 109179 Eki Görüntüle 109178 Eki Görüntüle 109177 Eki Görüntüle 109176
KızLar bu da benim oğLuşumun jijik odası.Aldığımız yerden çektik.Çünkü geLmesi 1 ayı buLacak.GeçbiLe kaLdık waLLa
DoLabımız
oh oh güle kullan canım,,beyaz , sade ve şirin:))
kızlar yeniden eklicem görünmüyor cidden... dediğim gb perdeler ve avize yok o tamamlanınca onuda eklerim...
dolabımız
yatağımız
oyuncak sandığımız rafmız
6 ayına kadar yanımızda olacağı için minik sallanan beşiğimiz sabitleniyoda.
dolabımız
duvar aparatımız
oyuncak sandığımız yanındaki de avizemiz
beşiğimizi çekmedim sadece diğer arkadaşlara fikir olsun die ekledim. beşiğimizin içi perdelerimiz halımız gelsin bitmiş halini yine eklicem
bizde simdilik odamız olmayacagı için besik aldık 8 9 aay yatar heralde burda sonra da parkyatak almayı dusunuyorum 4 5 yasına kadarda orda yatarsa sonra odamıza geceriz artık opuyorumnanaktan
bu da benim tatlı kızımın yatağı.. açıp fotoğrafını çekemedim ama kendi sitesinden buldum remini. odasını hazırlayınca fotoğrafınıda koyarım.
buda benim prensesimin odası henüz hazırlıkları tam bitmedi o yüzden netteki resmini koyuyorum bitince çeker koyarın
işte bu da bizim odamız...
Eki Görüntüle 109180 Eki Görüntüle 109179 Eki Görüntüle 109178 Eki Görüntüle 109177 Eki Görüntüle 109176
nerdilcim avizeniz pek bi şık olmuş.bu arada gözüm perdeye takıldı.o da pek hoşmuş..
aysuncum bu ç,çekli halıyı nerden aldın canım?daha doğrusu ne marka?...ben de ya çiçekli yada düz pembe istiyorum da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?