2010 aralık bebişlerinin odaları ya da beşikleri

hepinizin hazırlıkları çok güzel.allah güle güle kullanmayı nasip etsin.

prensce odanız çok güzel olmuş güle güle mutlu günlerde kullanın inşallah
bende park yatak aldım eklemeye çalışıcam olursa eğer

içinin yatağını, yorganını, yastığını babaannesi yaptırdı ama yapan yorgancı hayatında hiç bebek yastığı dikmemiş galiba benimki kadar bi yastık geldi (rizeden geldide) :))

KızLar bu da benim oğLuşumun jijik odası.Aldığımız yerden çektik.Çünkü geLmesi 1 ayı buLacak.GeçbiLe kaLdık waLLa

DoLabımız

oh oh güle kullan canım,,beyaz , sade ve şirin:))

bizde simdilik odamız olmayacagı için besik aldık 8 9 aay yatar heralde burda sonra da parkyatak almayı dusunuyorum 4 5 yasına kadarda orda yatarsa sonra odamıza geceriz artık opuyorumnanaktan

bu da benim tatlı kızımın yatağı.. açıp fotoğrafını çekemedim ama kendi sitesinden buldum remini. odasını hazırlayınca fotoğrafınıda koyarım.

buda bizim odamız

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

buda benim prensesimin odası henüz hazırlıkları tam bitmedi o yüzden netteki resmini koyuyorum bitince çeker koyarın

nefesimi tutarak izledim diyebilirim
sağlıklı güzlerde kullanın inş.
çok çok güzeller hepsiii
yatakodasına küçük köşede oda yapma fikride çok güzel fikir
ben çok beğendim hepsinii
allah hayırlısıyla bebeklerinizin yataklarına yatık mışıl mışıl uyuduğu günleride
nasip etsin bana ve sizleredeee
rabbim utandırmasınn
tekrar güle gülee hep gülücükle kullansın bebişleriniz odalarını

kızlaaar
odalar çok güzel
güzel günlerde saplıcakla kullansın inşallah bebişlerimiz odalarını

bende çekeyim de ekleyeyim fotolarını bari

kızlar odalar harika... çok zevkli döşenmiş hepsi.. melekleriniz güzel günler geçirsinler içinde inşallah..

nerdilcim avizeniz pek bi şık olmuş.bu arada gözüm perdeye takıldı.o da pek hoşmuş..

nerdilcim avizeniz pek bi şık olmuş.bu arada gözüm perdeye takıldı.o da pek hoşmuş..

sağol canım duvar kağıdımızla takım perdeleri çekememiştim avizeyle oda çıkmış henüz yan bağlama demirlerini almadık bulamdım avizeye uygun bişi arıyorum alayım onuda bağlayınca bi çeker koyarım....

bizim de odamız dün geldi...pembe papatyalı kulpları var bizimkinin de...fotoğraf nasıl ekleniyor?eklerim yerleştirdikten sonra....şimdi kapakları açık,havalandırıyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…