2010 aralık bebişlerinin odaları ya da beşikleri

Canım çok sağol beğenmene çok sevindim daha güzelleri sizin olur inşallah.... benim oğlum olucak o yüzden bej ve kırık beyaz tonları kullandık kız olunca daha süslü püslü oluyo tabi allahım gönlünüze göre versin... olumunekankayizsmile

canım eyüpten aldım magazanın ismi aklımda diil bi ara bulup ismini telefonunu falan yazarım olumunekankayizsmile

Ben de kızımın her şeyini aldım.Yerleşik bir düzenimiz olmadığı için mobilyayı tercih etmedim.Ayrıca bebeğim yatak odamızda olsun istiyorum zaten büyünce çocuk odasına mobilya alırız diye düşündük.park yataklar gayet kullanışlı 6 aya kadar üst kısmında yatabiliyor bebek 2 yaşına kadar da alt kısmında yatabiliyor.Ben ek olarak üst kısmının döşeğini ince bulduğum için altta kullanmak üzere yaylanır döşek aldım.Gayet uygun aldım.Hiç yer kaplamıyor.Şemsiye gibi katlanıyor istediğin yere götür :) E bir memleket trabzon bir eskişehir ordan oraya taşırız işte arabanın arkasına atıp :) Rengi de çok tatlı kırmızı ,nevresimlerini de ona göre aldım.Arabasını ,ana kucağını oto arabasını hepsini aynı yerden aldım 750 ye geldi hepsi peşin .İyi de oldu ,rahatladım :)bir kızımızı bekliyoruz hayırlısıyla inşallah :)

Son düzenleme:
kızlar bebeklerimiz ve cicileri bölumunde paylaşmıştım odasını şuanda link koyamıyorum ama bakarsanız sevinirim.Kısmetse bende aralık annesı olucam.alkisalkisalkis

canım eyüpten aldım magazanın ismi aklımda diil bi ara bulup ismini telefonunu falan yazarım olumunekankayizsmile

teşekkür ederim canım. Gerçekten iyi olur bulabilirsen. İnşallah bebişini sağlıklı bişekilde kucağına alırsın ve cici beşiğinde mışıl mışıl uyutursun canım.

yasmin eyüp modesadan mı aldın canım?
biz dün maskoya baktık hem pek bişey beğenemedim çok çesit yoktu bana göre,hem de fiyatlar çok pahalı....şöyle güzel dediklerine 3000 lira diyolar...2300 altında da hiç rakam duymadım valla bana çok pahalı geldi...(((
eyüp modesaya gidiyim diyorum bide ama orası da öyleyse eşimin diline düşmeyeyim bişey beğenemedin diye...bilmiyorumkismile

kızlar odalarınız çok cici.. bende siparişi bugün vericem inşallah.. izmir de little colors diye bir yer var.. bende internetten buldum.. ben box modelini alıcam kısmetse.. 1750 fiyat verdiler telefonda.. aynı takımı istanbulda 1990 tl ye sorduk.. bi bakın derim ben...

teşekkür ederim canım. Gerçekten iyi olur bulabilirsen. İnşallah bebişini sağlıklı bişekilde kucağına alırsın ve cici beşiğinde mışıl mışıl uyutursun canım.
BEBEK DÜNYASI modesa mobilyacılar çarsısı münzevi kışla cad. n0:5 EYÜP 212 544 51 14

ewet canım oorda 1500 den baslıyo tam oda takımları pazarlık payları da wardır illaki

oda o kadar hosuma gitti ki bi de duvardaki bordur, nevresim takimiyla takim mi? nerden aldin canim ya bu takimlari? cok begendim, guzel gunlerde saglikla kullanmak nasip etsin..

oda o kadar hosuma gitti ki bi de duvardaki bordur, nevresim takimiyla takim mi? nerden aldin canim ya bu takimlari? cok begendim, guzel gunlerde saglikla kullanmak nasip etsin..

canım çok sağol teşekkür ederiz... bordürle yorganımız nevresimimiz hepsi takım canım mothercareden aldım perdeside oldu perdeleride takı onuda resimleyeceğim yakında...

canım çok sağol teşekkür ederiz... bordürle yorganımız nevresimimiz hepsi takım canım mothercareden aldım perdeside oldu perdeleride takı onuda resimleyeceğim yakında...

aa dogru ben de gormustum, cok begenmistim, bakalim kaldiysa ben de alicam sanirim cok hosuma gitti... benim de oglum olcak ve beyaz krem renkte karyola alcaz, odamizda zaten gomme dolap var ve o da krem ve kahve iki renk:)
Huzurlu ve saglikli bi bebis olsun canim, guseel gusel kirletmek nasip etsin :)

bi soru daha mobilyani nerden aldin? fiyati ne kadardi? benim baktiklarim baya farkli fiyatlarda da..

bi soru daha mobilyani nerden aldin? fiyati ne kadardi? benim baktiklarim baya farkli fiyatlarda da..

daha güzelleri sizin olur inşallah
canım odamızı modoko kervan bebe den aldık... 2100tl ..
3 kapılı dolap - büyüyen karyola - oyuncak sandığı ve raf...
Ben şifonyerni almadım çünkü odamda birde yatak olan koltuk var çok büyük değil odam.
ama şifonyeride 400tl di...

gurbetgelini verdiğin siteeden baktım beşiğinize.
çok şiribn.
sağlıkla kullansın yavrun.
gelince odanızda ekle de görelimm.

gurbetgelini verdiğin siteeden baktım beşiğinize.
çok şiribn.
sağlıkla kullansın yavrun.
gelince odanızda ekle de görelimm.
sagol canim odamiz simdilik olmuycak yanimizda o yuzden sadece besik siparis ettik
ama gelince yinede fotosunu eklerim

vayyy bizim sitelerden siparisler veriliyor demek
babywaltz cok güvenilir bir sitedir,sorunsuz gelir cicileriniz..
cokta güzelmis ayrica,cok begendim ben,güle güle kullaninnn canim

tesekkurler bakalim ilk kez bu siteden siparis verdik
almanyanin sitesi sanirim insallah memnun kaliriz

kızlar halımı aldım sonunda çok içime sindi.
bebek odası halıları çok zor bulunuyo

bu halının hayvancıklı kısımlarının arka zeminleri deri
halı kısmı da yumuşacık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…