2010 aralık bebişlerinin odaları ya da beşikleri

desirecim halınız çok cici.
sağlıklı günelrde kullanın. bebişin sağlıkla emeklesin yürüsün üstünde

Desire, halınız çok cici.
İyi günlerde kullanın

Desire halıya bayıldım.. Nerden aldın tatlım.. Markası ne..

desire çok cici oLmuş haLısııı bebişinin
hayırLı oLsun cnm

desirecim halınız çok cici.
sağlıklı günelrde kullanın. bebişin sağlıkla emeklesin yürüsün üstünde

çokk teşekkür ederiz teyzoşlar daha güzelleri sizizn bebişlerin olsun.
bee cim efşan halı markası orda daha çeşit var sitesinden bakabilirsin

kızlar ben hala bebek odası beğenemedim...((
masko modesa baktım hep ama gönlüme göre bişey bulamadım...
maskoya yine gidip bakcam işte seçenekleri değerlendircem...
beyaz üzerine hafif pembe desenleri olsun istiyorum ama ya düz beyaz var yada çok çiçekli böcekliler var...((
32.haftayı da geride bırakıyoruz..çok geç kaldım..((

Düz beyaz alıp üzerini istediğin tonlarda stickerlarla süsleyebilirsin canım.Hem sıkıldıkçada değiştirirsin

sağol canım...
gördüğüm şeyi alıyım diyorum,şurası şöyle olsun,burası böyle olsun diyince ya sonuçta kötü bişey çıkarsa diye düşünüyorum...
bu hafta halletmek lazım artık...anca 3-4 haftada getiriyolar galiba dimi?
offf offf..

Ayy kızlar odalarınız süper olmuş.Güle güle sağlıkla büyüsünler bebişleriniz.

Bizim de odamız bitti.Sadece kıyafetlerin yerleştirilmesi kaldı.Biraz daha mob,lya kokusunun çıkmasını bekliyorum.Yakında bende eklerim.

Sesomu sen bayağa geç kalmışsın canım ya.Hemen getirmiyorlar mobilyaları 25 günü buluyor ve mobilya kokusunun geçmesini de bekliyorsun.Bence bir an önce halletmeye bak.

tşk canım valizde hazır duruyo kenarda bi hasta bezi almamıştım onada karar veremedim alsammı hangisinden alsam diye

aysuncum odanızı güle güle sağlıkla kulanın inşallah hasta bezini genelde hastaneler kendisi veriyo ama bizim gibi küçük yerlerde yaşayanlarda yok tabi bana normalde sezeryanda olursan yanında mutlaka bulundurmalısın demişti sağlıkocağımda ki hemşirem gerçi bende daha almadım

buda benim prensesimin odası henüz hazırlıkları tam bitmedi o yüzden netteki resmini koyuyorum bitince çeker koyarın

Eklentiler

• $205_1_p-cici2.webp
    15 KB · Görüntüleme: 65
buda benim prensesimin odası henüz hazırlıkları tam bitmedi o yüzden netteki resmini koyuyorum bitince çeker koyarın

abimin kızının odasının aynısı. (zincirleme tamlama oldu:) bence de çilekteki en güzel model bu. güle güle kullanın canım...:)

abimin kızının odasının aynısı. (zincirleme tamlama oldu:) bence de çilekteki en güzel model bu. güle güle kullanın canım...:)

teşekkürler canım evet bencede çilekte ki en güzel model bu :)

nerdil Alıntı:
nida23 kullanıcısından alıntı

nida canım hayırlı olsun.... güzel günlerde kullanın....

teşekkürler nerdilcim senin oğluşununda odası çok güzel kuzularımız inşallah güzel günlerde sağlıkla kullanırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…