KızLar bu da benim oğLuşumun jijik odası.Aldığımız yerden çektik.Çünkü geLmesi 1 ayı buLacak.GeçbiLe kaLdık waLLa
DoLabımız
bu da bizim odamız, biraz küçük o yüzden eşyalar sıkışık oldu ama benim Defnem de minicik, sığarız heralde kaydirigubbakcemile3
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ayyy dolaba bayıldım canım ya. Sitede fiyatını göremedim sakıncası yoksa yazar mısın lütfen. Kızlarrr odalar harika. Allah bebeklerimizle sağlıkla
kullanmayı nasip etsinnn
elfrkn ve esra çok şeker odalar bebişleriniz sağlıkla büyüsün içinde
ayıp olmazsa nerden kaça aldığınızı da yazabilirmisiniz fikir olsun bize de..
çok şeker güle güle kullan canımmmm
elfrkn cnm bayıldım oğluşunun odasına bende maviyle yeşili bi arada çok yakıştırıyorum. güzel bi seçim ii günlerde yatsın kuzun
esra cnm sende benim gibi beyaz seçmişsin. senin beşiğin aynısı benim görümcem de de vardı gayet kullanışlı senin kuzun da güzel günlerde kullansın inş
Sağolun kızlar, beğenmenize sevindim. Biz çok uyguna aldık, çok fazla para vermek istemedik açıkcası, kiracıyız, daha kimbilir kaç kere taşınıcaz, ama aynı zamanda da odası olsun istedik. İnternetten bebefix diye bi siteden aldık. Markası Babyhope. Odanın komple fiyatı 830 TL. Yani neredeyse beşik fiyatına biz komple oda aldık. Kurulumunu da babamız yaptı, kocişimin elinden gelir böyle şeyler :lepi:
bu da bizim odamız, biraz küçük o yüzden eşyalar sıkışık oldu ama benim Defnem de minicik, sığarız heralde kaydirigubbakcemile3
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
elfrkn ve esra odalar çok güzel.. içinde, hep beraber güzel günler geçirirsiniz inşallah..
teşekkür ederim canım, bekliyoruz sizin yatağınızı daesra bebişinin odası çok şirin :ecrin_bebek:
elfrkn senin bebişininkide çok cici yeşil yeşil içim açıldı vallahihoyyyt
bizimde park yatağımız perşembe günü gelicek gelsin bende eklicemzemuszemus
Sağol canım, bize de kullanışlı geldi, inşallah bebişim de rahat rahat uyur içinde :ecrin_bebek:Canım çok uyguna almışsın gerçekten vede çok kullanışlı bir model beşiği falanda büyüyebiliyor güle güle kullanın
Gerçekten mi, demekki zevklerimiz aynı canım seninle, bizim de o zamanlar bi gelse boshayallersmilepaylaşmadan edemedim.ben 2009 aralık annesiyim . benim kızımın odası aynı ve beşikteki fare bu kadar mı olur ya. güle güle sağlılklı günlerde kullansın inş.ilk zamanlar içinde minnacık kalıyo ama şimdi benim cadıya yetmiyo o yatak döne döne uyuyo zaman çok çabuk geçiyo
esracımmm odanız çok güzel olmuşşş
halının rengine bayıldım
Kızlar bebişlerinizin beşikleri odaları eşyaları hepsi çok güzel çok şirin,güle güle kullanın...Ben bayadır aralık annelerinin topiğindeyim butün konularınızı dikkatle inceliyorum neden derseniz ben aralık annesi değilim ama aralık anneannesiyimYazarken çok düşündüm nasıl karşılarsınız diye ama duramadım bu gün yazdım kızımda daha bebişinin beşiğini almadı düşünüyorlar park yatakmı alsınlar diye siz yine atın buraya fotoları bizede fikir olur...Park yataklarıda kaliteleri birbinden farklı heralde ben bir mağazada gördüm o kadar hoşuma gitmedi karftın güzel beğendim kırmızı beşiği..Hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza alın beşiklerinde mışıl mışıl uyusunlar :ecrin_bebek: sağlıcakla kalın paylaşımlarınızı bekliyorum..a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?