2010 aralık bebişlerinin odaları ya da beşikleri

elfrkn ve esra çok şeker odalar bebişleriniz sağlıkla büyüsün içinde
ayıp olmazsa nerden kaça aldığınızı da yazabilirmisiniz fikir olsun bize de..

kızlar ellerinize sağlık,bende herşey var neden bi oda topiği yok diyodum mükemmel olmuş,bizde galiba çilekten alıcaz,baby dream modeli,yerleşince fotoğraf gönderirim:)))

ayyy dolaba bayıldım canım ya. Sitede fiyatını göremedim sakıncası yoksa yazar mısın lütfen. Kızlarrr odalar harika. Allah bebeklerimizle sağlıkla
kullanmayı nasip etsinnn

canım bende çileğin fiyat kataloğu var, 2 kapılı modeli peşin fiyatına 6 taksit 599 tl yazıyo...
3 kapılı olanı da 829 muş...

esracım kızın gibi çok cici bi oda olmuş
sağlıklı gzüel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah.

elfrkn cnm bayıldım oğluşunun odasına bende maviyle yeşili bi arada çok yakıştırıyorum. güzel bi seçim ii günlerde yatsın kuzun

esra cnm sende benim gibi beyaz seçmişsin. senin beşiğin aynısı benim görümcem de de vardı gayet kullanışlı senin kuzun da güzel günlerde kullansın inş

Son düzenleme:
elfrkn ve esra çok şeker odalar bebişleriniz sağlıkla büyüsün içinde
ayıp olmazsa nerden kaça aldığınızı da yazabilirmisiniz fikir olsun bize de..

çok şeker güle güle kullan canımmmm

Teşekkür ederim kızLar

Sağolun kızlar, beğenmenize sevindim. Biz çok uyguna aldık, çok fazla para vermek istemedik açıkcası, kiracıyız, daha kimbilir kaç kere taşınıcaz, ama aynı zamanda da odası olsun istedik. İnternetten bebefix diye bi siteden aldık. Markası Babyhope. Odanın komple fiyatı 830 TL. Yani neredeyse beşik fiyatına biz komple oda aldık. Kurulumunu da babamız yaptı, kocişimin elinden gelir böyle şeyler :lepi:

elfrkn ve esra odalar çok güzel.. içinde, hep beraber güzel günler geçirirsiniz inşallah..

esra bebişinin odası çok şirin :ecrin_bebek:

elfrkn senin bebişininkide çok cici yeşil yeşil içim açıldı vallahihoyyyt

bizimde park yatağımız perşembe günü gelicek gelsin bende eklicemzemuszemus

Canım çok uyguna almışsın gerçekten vede çok kullanışlı bir model beşiği falanda büyüyebiliyor güle güle kullanın

bu da bizim odamız, biraz küçük o yüzden eşyalar sıkışık oldu ama benim Defnem de minicik, sığarız heralde kaydirigubbakcemile3

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

paylaşmadan edemedim.ben 2009 aralık annesiyim . benim kızımın odası aynı ve beşikteki fare bu kadar mı olur ya. güle güle sağlılklı günlerde kullansın inş.ilk zamanlar içinde minnacık kalıyo ama şimdi benim cadıya yetmiyo o yatak döne döne uyuyo zaman çok çabuk geçiyo

elfrkn ve esra odalar çok güzel.. içinde, hep beraber güzel günler geçirirsiniz inşallah..

teşekkür ederim canım, bekliyoruz sizin yatağınızı da
Canım çok uyguna almışsın gerçekten vede çok kullanışlı bir model beşiği falanda büyüyebiliyor güle güle kullanın
Sağol canım, bize de kullanışlı geldi, inşallah bebişim de rahat rahat uyur içinde :ecrin_bebek:
Gerçekten mi, demekki zevklerimiz aynı canım seninle, bizim de o zamanlar bi gelse boshayallersmile
esracımmm odanız çok güzel olmuşşş
halının rengine bayıldım

Teşekkürler canım, daha iyileri sizin olsun. Sanada mavişinden alalım

arsivist, seyra,neryun,isis,esra, elfkn

kızlar hepsi çok güzel ya,odalar süper,park yataklarda harika,bende beşiğimi aldım ama salonada park yatak alıcaz hem yatar gündüzleri hem oyun oynaması içinde iyi bakalım araştırıyoruz hepiniz sağlıklı günlerde kullanın inşallah

Kızlar bebişlerinizin beşikleri odaları eşyaları hepsi çok güzel çok şirin,güle güle kullanın...Ben bayadır aralık annelerinin topiğindeyim butün konularınızı dikkatle inceliyorum neden derseniz ben aralık annesi değilim ama aralık anneannesiyim Yazarken çok düşündüm nasıl karşılarsınız diye ama duramadım bu gün yazdım kızımda daha bebişinin beşiğini almadı düşünüyorlar park yatakmı alsınlar diye siz yine atın buraya fotoları bizede fikir olur...Park yataklarıda kaliteleri birbinden farklı heralde ben bir mağazada gördüm o kadar hoşuma gitmedi karftın güzel beğendim kırmızı beşiği..Hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza alın beşiklerinde mışıl mışıl uyusunlar :ecrin_bebek: sağlıcakla kalın paylaşımlarınızı bekliyorum..a.s.

teşekkür ederiz, topiğimizin ilk ve tek annanesi, hoşgeldiniz aramıza :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…