2010 aralık bebişlerinin odaları ya da beşikleri

teşekkür ederiz anneannelerin en tatlısı ne güzel ya ben çok mutlu oldum aramızda bir anneanne var diye olumunekankayizsmile

slm kızlar..
gerçekten herşey çok güzel..bende oda yapamayanlardanım ve sunnybaby'den park beşik aldım...daha öncede koymuştum resmini..güle güle kullanın içinde minikleriniz sağlıkla sıhatle büyüsün inş...

=esra_37;15691342]teşekkür ederiz, topiğimizin ilk ve tek annanesi, hoşgeldiniz aramıza :lepi:[/QUOTE] Beni hoş karşıladığınız için çok mutlu oldum esra opuyorumnanaktan bebişinin odası çok güzel her şey çok uyumlu olmuş güle güle kullanın opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
teşekkür ederiz anneannelerin en tatlısı ne güzel ya ben çok mutlu oldum aramızda bir anneanne var diye olumunekankayizsmile
Bende teşekkür ederim nerdil yerimseniben anneneyi kabul ettiğiniz için canım opuyorumnanaktan

Süper anne:lepi:
Hoşgeldin aramıza İnşallah sağlıcakla torununu alırsın kucağına

arkadaşlar hepinizin odaları beşikleri çok güzel.güle güle kullansın bebişleriniz.biz daha alamadık henüz hiç bişey net değil tayin durumumuza göre oda yada sadece beşik alıcaz doğum tayin aynı ana dennk geliyo.hakkımızda hayırlısı artık....

Süper anne:lepi:
Hoşgeldin aramıza İnşallah sağlıcakla torununu alırsın kucağına
teşekkür ederim seyra inşallah çok heyecanlıyım torunumu kucağıma almaya sabırsızlanıyorum :ecrin_bebek: sizlerde bebişlerinizi kucağınıza alın sıcacık odalarında böyle güzel annelerin kucağında sağlıcakla büyüsünler inşallah.. aralık anneleri hepiniz süpersiniz opuyorumnanaktan

Cici beşiklerinizin fotolarını atarsanız sevinirim kızlar..

bende bebek olmak istiyorum o guzel odalarda yatmak istiyorum :sinifsinif:

cok guzel bunlar gule gule kullansin bebislerimiz

ve odamız perdelerimiz ve tüllerimiz henüz hazır değil o yüzden camları çekmedim....

[/IMG]

[/IMG]

[/IMG]

buda yatak odasındaki beşiğimiz 6 ayına kadar yanımızda olacak inşallah... hem sallanıyor hem sabitleniyor ayakalrı tekerlekli...

[/IMG]

çok guzeller gule gule kullanın canım .diğer tarafada yazdım ama.bunlar lakemi oluyo rcanım beni bilgilendirisen sevinirim.beyaz mı bu krem mi

nerdiLcim çok şık ve zarif bir da oLmuş beyaz ve asiL
bebişin güle güle kullansın şnş cnm

çok guzeller gule gule kullanın canım .diğer tarafada yazdım ama.bunlar lakemi oluyo rcanım beni bilgilendirisen sevinirim.beyaz mı bu krem mi

evet canım beyaz lake üzerine krem silme boyama bu silme boyama dedikleri şey el işçiliği ile atılıyo fırçayla benimki öyle uzaktan beyaz gb duruyor ama yakınına gelince üzerinde ince krem çizgiler var boyuna...

nerdiLcim çok şık ve zarif bir da oLmuş beyaz ve asiL
bebişin güle güle kullansın şnş cnm

teşekkür ederiz....

hapşuruk canım çok sağol erkek olduğu için çok süsleyemiyoruz ama elimden geldiğince sade olsun dedim... avize ve tülleri sonra eklicem...

NERDIL canim cok begendim odanizi,massallah canim..
güle güle büyüsünn odasinda minik fenerbahceli yegenimm :lepi:
dogduklarinda bol bol fb formasiyla resim ekleyelimm yerimseniben

NERDIL canim cok begendim odanizi,massallah canim..
güle güle büyüsünn odasinda minik fenerbahceli yegenimm :lepi:
dogduklarinda bol bol fb formasiyla resim ekleyelimm yerimseniben

teşekküre deriz daha güzelleri sizin olsun inşallahhh... tabi babası alıyo bu fb li oyuncaklar badiler felan ne olduğu belli olsun diyo kaydirigubbakcemile5 ekleyelim ekleyelim boshayallersmile

aynen bende göremedim cnm yaa çok merak ettim şimdi
bizim odamız da bugün saat akşam geliyo
bende heyecanla bekliyorum yerleştirelim eklicem hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…