Kızlar bebişlerinizin beşikleri odaları eşyaları hepsi çok güzel çok şirin,güle güle kullanın...Ben bayadır aralık annelerinin topiğindeyim butün konularınızı dikkatle inceliyorum neden derseniz ben aralık annesi değilim ama aralık anneannesiyimYazarken çok düşündüm nasıl karşılarsınız diye ama duramadım bu gün yazdım kızımda daha bebişinin beşiğini almadı düşünüyorlar park yatakmı alsınlar diye siz yine atın buraya fotoları bizede fikir olur...Park yataklarıda kaliteleri birbinden farklı heralde ben bir mağazada gördüm o kadar hoşuma gitmedi karftın güzel beğendim kırmızı beşiği..Hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza alın beşiklerinde mışıl mışıl uyusunlar :ecrin_bebek: sağlıcakla kalın paylaşımlarınızı bekliyorum..a.s.
Bende teşekkür ederim nerdil yerimseniben anneneyi kabul ettiğiniz için canım opuyorumnanaktanteşekkür ederiz anneannelerin en tatlısı ne güzel ya ben çok mutlu oldum aramızda bir anneanne var diye olumunekankayizsmile
Kızlar bebişlerinizin beşikleri odaları eşyaları hepsi çok güzel çok şirin,güle güle kullanın...Ben bayadır aralık annelerinin topiğindeyim butün konularınızı dikkatle inceliyorum neden derseniz ben aralık annesi değilim ama aralık anneannesiyimYazarken çok düşündüm nasıl karşılarsınız diye ama duramadım bu gün yazdım kızımda daha bebişinin beşiğini almadı düşünüyorlar park yatakmı alsınlar diye siz yine atın buraya fotoları bizede fikir olur...Park yataklarıda kaliteleri birbinden farklı heralde ben bir mağazada gördüm o kadar hoşuma gitmedi karftın güzel beğendim kırmızı beşiği..Hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza alın beşiklerinde mışıl mışıl uyusunlar :ecrin_bebek: sağlıcakla kalın paylaşımlarınızı bekliyorum..a.s.
teşekkür ederim seyra inşallah çok heyecanlıyım torunumu kucağıma almaya sabırsızlanıyorum :ecrin_bebek: sizlerde bebişlerinizi kucağınıza alın sıcacık odalarında böyle güzel annelerin kucağında sağlıcakla büyüsünler inşallah.. aralık anneleri hepiniz süpersinizSüper anne:lepi:
Hoşgeldin aramıza İnşallah sağlıcakla torununu alırsın kucağına
çok guzeller gule gule kullanın canım .diğer tarafada yazdım ama.bunlar lakemi oluyo rcanım beni bilgilendirisen sevinirim.beyaz mı bu krem mi
nerdiLcim çok şık ve zarif bir da oLmuş beyaz ve asiL
bebişin güle güle kullansın şnş cnm
NERDIL canim cok begendim odanizi,massallah canim..
güle güle büyüsünn odasinda minik fenerbahceli yegenimm :lepi:
dogduklarinda bol bol fb formasiyla resim ekleyelimm yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?