2010 aralık bebişlerinin odaları ya da beşikleri

kızlar bizim de odamız geldii ama orda daha küçük gibilerdi. evgetirince bayaa bi yer kapladıkar tıkış tıkış oldu hayal ettiğim gibi olmadı hiçç henüz yatağı ve uyku seti yok. ama yine de eklicem yarın bi temzilğini yapıyım yerleştiriyim de

aynen desirecim benim odada kanepede olduğu için bayağı tıkış tıkış oldu kanepe olmamış olsa tam olcakmış aslnda ama sağlık olsun

nerdilcim harika bi oda cok begendim güle güle sağlıkla sıhhatle büyüsün bebeğin içinde bende eklicem becerebilirsem şayet ama daha düzenlemedim temizlemedim

Uploaded with ImageShack.us

bizde evimiz küçük olduğundan dolayı oda yapamıyoruz.
dün aldığımız beşiğimiz yataği kurulmadığı için sitedeki halini ekledim kızlar.

kızlar yeniden eklicem görünmüyor cidden... dediğim gb perdeler ve avize yok o tamamlanınca onuda eklerim...

dolabımız

yatağımız

oyuncak sandığımız rafmız

6 ayına kadar yanımızda olacağı için minik sallanan beşiğimiz sabitleniyoda.

Son düzenleme:

Kıslaaaarrrrr, yavrularınız içinde mışıl mışıl uyusun beşiklerinin, sağlıkla güzel günlerde kullansınlar inşallah:Saruboceq:

canım güle güle kullanın... olumunekankayizsmile

nerdil cnm çok beğendim takımı ya hem çok şık hem sade güle güle kullanın inşallah

çok sağol canım daha iyileri sizlerin olsun inşallah...

Kıslaaaarrrrr, yavrularınız içinde mışıl mışıl uyusun beşiklerinin, sağlıkla güzel günlerde kullansınlar inşallah:Saruboceq:

teşekkür ederiz canım benim...:1hug:

Nerdil hepsini çok beğendim bebişin mışıl mışıl uyusun içinde.. güle güle kullanın..
hele sallanan beşiğe bayıldım

Saliha çok güzel beşik güle güle kullanın fiyatı ne kadar uygunmu? Kızımda ayrı oda yapamıyor çünkü kayınvalideyle beraber oturuyor.. odası beşikle bir dolap anca alıcak fakat büyük olmaması gerekiyor sonra oda rahat olmaz sanki senin beşik küçüklüğü iyi gibi geldi...

Çok teşekkür eederim melankoli. Belis in yetkili bayisinden aldık. uyku seti yatağı cibindiriği hepsi dahil 340,00 tl ye aldık
yatağının üzerine annemde ince evde yatak yapıcak ohhh mis gibi olur kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

İyi uyku setiyle beraber fiyatı baya uygun.... annen iyi düşünmüş ince yatağı bende yapayım torunuma mışıl mışıl uyusun içinde :lepi:

Son düzenleme:
teşekküre deriz daha güzelleri sizin olsun inşallahhh... tabi babası alıyo bu fb li oyuncaklar badiler felan ne olduğu belli olsun diyo kaydirigubbakcemile5 ekleyelim ekleyelim boshayallersmile

sasmadim canim,bizimkininde aldigi ilk giysi formaydi...olumunekankayizsmileo zaman cinsiyetide kiz saniyorduk üstelik..millet gider elbise alir bizim kocis forma alir kaydirigubbakcemile3

nerdilcim çok şık bi oda olmuş
gzüel günlerde mışıl mışıl uyusun oğluşun.
beyaz eşyaalrı kirletmek nasip olur inşalla.

salihacım senin de beşiğin çok güzel.
sağlıklı günlerde kullnın canım.

Nerdil odanız çok şık olmuş, bebişin sağlıklı günler geçirsin içinde
Saliha beşiğinizi iyi günlerde kullanın

Kızlar güle güle kullanın hepsi çok güzelleropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…