bizde evimiz küçük olduğundan dolayı oda yapamıyoruz.
dün aldığımız beşiğimiz yataği kurulmadığı için sitedeki halini ekledim kızlar.
kızlar yeniden eklicem görünmüyor cidden... dediğim gb perdeler ve avize yok o tamamlanınca onuda eklerim...
dolabımız
yatağımız
oyuncak sandığımız rafmız
6 ayına kadar yanımızda olacağı için minik sallanan beşiğimiz sabitleniyoda.
Uploaded with ImageShack.us
nerdil cnm çok beğendim takımı ya hem çok şık hem sade güle güle kullanın inşallah
Kıslaaaarrrrr, yavrularınız içinde mışıl mışıl uyusun beşiklerinin, sağlıkla güzel günlerde kullansınlar inşallah:Saruboceq:
Saliha çok güzel beşik güle güle kullanın fiyatı ne kadar uygunmu? Kızımda ayrı oda yapamıyor çünkü kayınvalideyle beraber oturuyor.. odası beşikle bir dolap anca alıcak fakat büyük olmaması gerekiyor sonra oda rahat olmaz sanki senin beşik küçüklüğü iyi gibi geldi...
Saliha çok güzel beşik güle güle kullanın fiyatı ne kadar uygunmu? Kızımda ayrı oda yapamıyor çünkü kayınvalideyle beraber oturuyor.. odası beşikle bir dolap anca alıcak fakat büyük olmaması gerekiyor sonra oda rahat olmaz sanki senin beşik küçüklüğü iyi gibi geldi...
İyi uyku setiyle beraber fiyatı baya uygun.... annen iyi düşünmüş ince yatağı bende yapayım torunuma mışıl mışıl uyusun içindeÇok teşekkür eederim melankoli. Belis in yetkili bayisinden aldık. uyku seti yatağı cibindiriği hepsi dahil 340,00 tl ye aldık
yatağının üzerine annemde ince evde yatak yapıcak ohhh mis gibi olur kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Nerdil hepsini çok beğendim bebişin mışıl mışıl uyusun içinde.. güle güle kullanın..
hele sallanan beşiğe bayıldım
teşekküre deriz daha güzelleri sizin olsun inşallahhh... tabi babası alıyo bu fb li oyuncaklar badiler felan ne olduğu belli olsun diyo kaydirigubbakcemile5 ekleyelim ekleyelim boshayallersmile
kızlar yeniden eklicem görünmüyor cidden... dediğim gb perdeler ve avize yok o tamamlanınca onuda eklerim...
dolabımız
yatağımız
oyuncak sandığımız rafmız
6 ayına kadar yanımızda olacağı için minik sallanan beşiğimiz sabitleniyoda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?