2010 da Tup Bebek Tedavisi İle Anne Olmak İsteyenler Buraya Duygularımızı Paylasalım

ozlem483

Bir MELEK Diliyorum...
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2009
3.316
5
116
İzmir
Merhaba kızlar ben yenı yılda anne olmak coooooook istiyorum ve sizinle duygularımı paylaşmak istiyorum:emir :CüvCüv:

2006 Agustosda evlendım...5 ay sonra tuplerımden bırını aldırdım tedavıyle cocugunuz olur dedıler bır kere asılama yaptırdık olmadı sonra ıkıncıyı denedık ummadıgım anda hamılesınız dedı erol bey ınanamadım gebelıgımın basından berı sıkıntılı bı kac gun sonra dr tekrar gıttık ıkızınız olacak dedı bız sok olduk 14 haftamda agrılarım basladı hastaneya yattım ve kızımı o gece aldılar oglum ıcın bı sans vardı ve ben kımıldamadan 15 gun daha yattım ama crp cok yukseldı ve onu aldılar... cok zor zamanlar gecırdım ama umıdım ılk gunkı gıbı bılıyorum cenabı allah dualarımızı kabul edecek bızı en ıyı bırbırımız anlarız dıye dusundum allah hepımızın dualarını kabul etsın kucaklarımı doldursun

özlem merhaba......ALLAH bu yolda uğraşan herkese kolaylık versin......inşallah senide,benide ve isteyen tüm herkesi 2010 yılında ALLAH yavrularına kavuşturur........ benimde 4.cü denemem olacak kısmetse......

özlem merhaba canım

inşallah özlediğimiz hasret çektiğimiz o annelik duygusunu tatmak 2010 da hepimize nasip olur...ben de ilk tüp denememe başlayacağım bir ay içinde ,maalesef benim doğal yollarla hamile kalmam imkansız çektirdiğim rahim filmi sonunda tüplerimin ikisininde kapalı olduğu anlaşıldı (( yani anlayacağın aşılama bile yaptıramıyorum...neyse canım Allah'tan tıp ilerledi artık tüp bebek yöntemide olmasaydı ne yapardım kim bilir..

bu arada duygularımdan bahsedeyim biraz
içimde bir his var sanki ilk seferde başaracakmışım gibi hissediyorum evvel Aallah'ın izniyle...tüplerimin kapalı olduğunu öğrendiğim ilk dakikalarda dünya başıma yıkıldı sanmıştım ne kadar üzülmüş ne kadar isyan etmiştim ama ne büyük bi hata etmişim sonuçta doğal yollarla olmasada yinede anne olabilme şansım vardı Allah insana dermansız dert vermesin diyorum şimdi ve çok pişmanım o isyanlarımdan inşallah beterinden saklar rabbim inşallah bu derdimi unutturacak daha büyük bi dert vermez ve inşallah sağlıklı ve hayırlı bir evlat sahibi olmayı nasip eder bana, sana ve isteyen herkese
AMıN....

bu arada duygularımdan bahsedeyim biraz
içimde bir his var sanki ilk seferde başaracakmışım gibi hissediyorum evvel Aallah'ın izniyle:lepi:...tüplerimin kapalı olduğunu öğrendiğim ilk dakikalarda dünya başıma yıkıldı sanmıştım ne kadar üzülmüş ne kadar isyan etmiştim ama ne büyük bi hata etmişim sonuçta doğal yollarla olmasada yinede anne olabilme şansım vardı Allah insana dermansız dert vermesin diyorum şimdi ve çok pişmanım o isyanlarımdan inşallah beterinden saklar rabbim inşallah bu derdimi unutturacak daha büyük bi dert vermez ve inşallah sağlıklı ve hayırlı bir evlat sahibi olmayı nasip eder bana, sana ve isteyen herkese
AMİN....

amın ınsallah ılk seferde tutar ınanmak cok onemlı sen bunu basarmıssın

MERHABA
BENDE VARIM
2009 YILI UMUTLARIM SÖNDÜ
KISMET 2010 A
3 TÜP BEBEĞİ DENİYCEZ 2. CİSİ TUTTU AMA KAYBETTİM IYICE YIKILDIM
NASİP RABBİM İSTEYEN TÜM ARKADAŞLARA EN GEÇ 2010 YILINDA SAĞLIKLI EVLATLARA KAVUŞTURSUN.
KENDİNİZE İYİ BAKIN
2010 ANNELERİ :) :):)

selam kizlar bende sizin aranizdayim 2010 da bende anne olmayi istiyorum benim 2ci tüp bebek deneyisim ilki tutmadi malesef ama insallah bu tutar.ben ilk tedavimi almanyada gördüm ama baktim burdaki doktorlar tüp bebek konusunda pek iyi degiller o yüzden 2cisini insallah subat adetimle ankarada maya tüp bebek merkezinde yaptircam... kizlar duvalrimiz hepimiz icin olsunnnnn

merhaba benimde tüplerim tıkalı aynı duyguları bende yasadım ılk duydugumda dünya basıma yıkıldı sankı laparoskopi olmayı denedin mi canım belkı acılır ben oldum ama malesef acılmadı allah izin verirse 2010 yazında tüp bebege baslayacagım Allah hepimizin yardımcısı olsun bu yollarda fazla eğlendirmesin en kısa zamanda bebişlerimizi bize versin Allahım dualarımızı kabul et yarabbim :Saruboceq::Saruboceq:

laparoskopi olmayı aklımdan bile geçirmedim..burda bir çok doktora danıştım hepsininde söylediği şey aynıydı 'laparoskopiyle tüplerin açılma ihtimali %30 , açılsa bile ameliyattan belli bir süre sonra tekrar kapanabilir direk tüp bebek deneyin boşu boşuna eziyet çekmeyin ' benim tüplerim rahime bağlantı toktasından kapalı ve bunun tüp bebekte bir avantaj olduğunu söylüyor doktorlar eğer uç kısımlarda bir tıkanıklık olsaymış tüplerde sıvı birikmesi ve bebeğin tutunamama problemleri oluşuyormuş...özetle iki ay önce öğrendim tüm bunları ve hiç vakit kaybetmeden tüp bebeğe kadar verdik...
inşallah hayırlı olur herşey

aycanisa cıgım laparaskopıyle aldırdım tupumu oburu acılmadı daha sonra rahım fılmı cekerken acıldı ve asıyla oyle hamıle kaldım daha sonrakı asılamarım negatıf sanırım kapandı zaten soylenmıstı kapanacagı artık tup bebek yapmaya karar verdık 2010 da hepınızın hayırlı haberlerını beklıyorum...:ecrin_bebek:

Merhaba kızlar ben yenı yılda anne olmak coooooook istiyorum ve sizinle duygularımı paylaşmak istiyorum:emir :CüvCüv:

merhaba benim 2.denememde başarısız oldu tabiki psikolejik olarak yıprandım ama yılmadım allah nasip ederse bende 2010,da tekrar deneyeceğim inş bu sene bizim senemiz olurda bebişlerimizi alırız kucağımaza:lepi:

inşallah kızlar bu yıl bizim olsun ne kadar istıyorum anlatamam bı bebegım olsun ınsan evlılıgınde evınde ne cok hıssedıyo yoklugunu yaradanım hepımızı sevındırsın boyle bır dakıka otumalım mamasıydı bezıydı uykum cok kıymetlıdır benım ama hıc onemı yok hıc uyumasamda olur kızlar bılıyoruz kı yolun sonunda bır ısık var bılıyorum kı o ısıklar bır gun hepımızın evını aydınlatacak nersınız?

rabbım yenı yılı sızlereeeeee hayırlı kısmetlı eylesın ınşşşşşşşşşş.....................kocaman ols gobeklernız.................sacını taramaya fırsatınız olmasın..............ınşşşşşşşş mıs koksun yuvanız kızlar.....................bol duaaaaaaaaaaaaaaaa

canımcım benimde aynen senin gibi baglantı noktasından tıkalı acılmaz demişlerdi ama denedik işte olmadı nasipse tüp bebek deneyeceğiz yaza

aycanisa

dediğim gibi aslında bizim bu durumumuz tüp bebekte bir avantaj oluyor. En azından dış gebelik yaşama ihtimalimiz yokzemuszemus bu durum beni daha da çok umutlandırıyor aslında

inşallah canım inşallah bizim de bebeğimiz olur. Rabbim kimseyi evlat hasretiyle ve evlat acısıyla imtihan etmesin şu fani dünyada...evlat hasreti çekmek gerçekten çok zormuşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…