bu arada duygularımdan bahsedeyim biraz
içimde bir his var sanki ilk seferde başaracakmışım gibi hissediyorum evvel Aallah'ın izniyle:lepi:...tüplerimin kapalı olduğunu öğrendiğim ilk dakikalarda dünya başıma yıkıldı sanmıştım ne kadar üzülmüş ne kadar isyan etmiştim ama ne büyük bi hata etmişim sonuçta doğal yollarla olmasada yinede anne olabilme şansım vardı Allah insana dermansız dert vermesin diyorum şimdi ve çok pişmanım o isyanlarımdan inşallah beterinden saklar rabbim inşallah bu derdimi unutturacak daha büyük bi dert vermez ve inşallah sağlıklı ve hayırlı bir evlat sahibi olmayı nasip eder bana, sana ve isteyen herkese
AMİN....
Merhaba kızlar ben yenı yılda anne olmak coooooook istiyorum ve sizinle duygularımı paylaşmak istiyorum:emir :CüvCüv:
laparoskopi olmayı aklımdan bile geçirmedim..burda bir çok doktora danıştım hepsininde söylediği şey aynıydı 'laparoskopiyle tüplerin açılma ihtimali %30 , açılsa bile ameliyattan belli bir süre sonra tekrar kapanabilir direk tüp bebek deneyin boşu boşuna eziyet çekmeyin ' benim tüplerim rahime bağlantı toktasından kapalı ve bunun tüp bebekte bir avantaj olduğunu söylüyor doktorlar eğer uç kısımlarda bir tıkanıklık olsaymış tüplerde sıvı birikmesi ve bebeğin tutunamama problemleri oluşuyormuş...özetle iki ay önce öğrendim tüm bunları ve hiç vakit kaybetmeden tüp bebeğe kadar verdik...
inşallah hayırlı olur herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?