2010 da Tup Bebek Tedavisi İle Anne Olmak İsteyenler Buraya Duygularımızı Paylasalım

selam arkadaşlar ben de 2010 da tedaviye yeniden başlamayı düşünüyorum bu benim 4. denemem olacak. Bu sene çok yorucu günler geçirdiğim için biraz dinlenmek istiyorum.

Benim hikayem de şöyle:

5 yıllık evliyim ilk 2 yıl istemedik çocuğu. Tam karar verdik bir çocuğumuz olsun diye ama 2007 yılında yaptırdığımız testlerde eşimin spermlerinde sorun olduğunu öğrendik direk tüp bebeğe yönlendirdiler bizi ve böylece tüp bebek serüvenine başladık.

ılk 2 deneme negatifti. 3. yü şubatta yaptırdık ama maalesef dış gebelik oldu ameliyatla alındı.

Tam yeni bir tedavi için plan yaparken temmuzda normal yolla hamile olduğumu öğrendim ama o da 6 haftalıkken düştü.

Bu 9 aylık süre içinde o kadar kötü günler yaşadım ki psikolojim çok bozuldu bu nedenle biraz ara vermek istedim 2010 yılında (hangi ay olduğuna karar veremedim korkudan sürekli erteliyorum) 4. denemeye başlamayı planlıyorum.

ınş. birgün hepimiz bu kadar emeğin ve üzüntünün karşılığında bebeğimize kavuşuruz. zemuszemus

bety hosgeldın aramıza canım bız butun arkadaslar super destek olucaz...yasadıklarına uzuldum ama bı sekılde hepımız yasadık cok zor zamanlar ama herseyde bı hayır vardır kendı kendıne hamıle kalabılmen cok ıyı bızım o sansımızda yok:ecrin_bebek:

ya ne güzel ya en azından hamilelik nasıl bişey yaşamışsınız....ben hayatım boyunca hiç hamile olamadım yaaasenağlama ...o kadar merak ediyorum ki nasıl bi duygu olduğunu

ya ne güzel ya en azından hamilelik nasıl bişey yaşamışsınız....ben hayatım boyunca hiç hamile olamadım yaaasenağlama ...o kadar merak ediyorum ki nasıl bi duygu olduğunu
canım ınssallah sende hamıle kalır ve bebegını kucagına alır huzurla mutlulukla buyutursun sen bıze ımrenıyosun ama o kadar zor kı ellerın bos kalıyo hayallerın suya dusuyo o kadar uzuluyosun kı resmen erıyosun ben aynı acıyı 15 gun arayla yasadım senağlama cok guzel bı duygu hamıle olmak dılıyorum ısteyen herkese nasıp atsın yaradanım unutmayın ISIK VARSA BI YOLDA VARDIR 2010 da hepınızın hayırlı haberlerını beklıyorumopuyorumnanaktan

gunaydın sekerler hıc sesınız sedanız cık mıyo hayırdırropuyorumnanaktan 2010 cok var dıyemı?

günaydın özlemmirmirmirmir

ben yıne uyuyamadım neden bılmıyorum cok takıyorum sanırım aslında rahat bı yapım var ama soz konusu cocuk olunca ınsan rahat olamıyo sanırım esımede uzuluyorum o da sıkıntılı zamanlar gecırıyo sanırım bırazda da ondan

2010 DA ANNE OLMAK İSTİYORUM HEMDE ÇOKKKKKKKzemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
HEMDE DOĞAL YOLDAN opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
HERKESE BU DİLEKLERLE BEBEK SAHİBİ OLMALARINI DİLİYORUM

2010 DA ANNE OLMAK İSTİYORUM HEMDE ÇOKKKKKKKzemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
HEMDE DOĞAL YOLDAN opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
HERKESE BU DİLEKLERLE BEBEK SAHİBİ OLMALARINI DİLİYORUM

tesekkur canım ama bızım o ıhtımal de yok ama ımkansız deyıl bızımde bı umudumuz var allah hepımızın gonlunun muradını versın en kısa surede bebıslerımızı kucamıza alalım amııııııııııııııııııın :ecrin_bebek:

ALLAH herseyı guzel yarattıgı gıbı kadınıda n kadar guzel yaratmıs ıcımıze annelık duygusunu vermıs nasıl yanıyo yuregı hepımızın ANNE olabılmek ıcın ınsan n kadar sevkatle dolu oluyo bazen dusunuyorum derın derın bu bır sınavsa cok zor bı sınav cocuksuzlukla sınanmak ben hastanede yasadım herkes bebegını kucana alıp gıderken ben ıkı tane kutu goturdum umudum ıcınde hıc mezarlarına bıle gıdemedım kendımde o gucu hıc bulamadım cok zor gectı o gunlerım aptala yurdum kendımı ama ıcım oyle yandıkı anlatamam ınsan o kadar acız hıssedıyo kı kendını sen sadece kaderını ysıyosun ıcın yana yana...

ayyyyyyyyyyyyyy bugun cok duygusalım bennnnnnnnnnnnn ne yapayım kahve ıyı gelır mı acaba?

özlem çalışıyorum ondan erkenciyim canım.hoş uykuda yok zaten doğrudüzgün.kafamdaki sorular ve stres beynimi yedi.biliyorum stres bizim düşmanımız ve herşey allahtan ama senin dediğin gibi olmuyor.ilk olarak ege üni.gitmeye karar kıldık eşimle.sonra diğerleriylede ön görüşme yapıcaz.gelişmeleri burdan paylaşıcam.inşallah birbirimize faydamız olur.valla kahve iyi fikir :içelim:

offff Özlem ya :gitme: çok üzüldüm mafoldumben
allah sabır versin arkadaşım.işte benim korkularımda bunlar.insan bazen ne zor şeylerle sınanıyor.sabır ve zaman başka çaresi yok.tam cuma vakti gelirken dua edelim allah yardımcımız olsun.bu yolda bizleri fazla bekletmesin.:Saruboceq:

amın canım ınsallah sıkıntılar bır ıkı deyıl kı cek cek bıtmıyo... ama allah ıma bınlerce kere sukurler olsun umıtsız deyılızzzzzzzz ege unuversıtesıne gıdeceksen gulnaz sahın ı bul oparator dr erol beyın ogrencısı cok ıyıdır benım ılk teshısımı o koydu tupum bozuldugunda o zaman ırenbedeydı sımdı ege d raporun varsa daha kolay ısın allah hepımızın yardımcısı olsun...

tamam canım sağol.not alıyorum.daha hiç bişeyim yok.rapor almaya çalışcam zaten.

Merhaba canım bugün çok duygusal gördüm seni!!!!!!! lmaz:

Yaşadıkların çok zor gerçekten çok üzüldüm.. Benim yaşadıklarım seninkiler yanında hiç kalır belki ve ben bile dağılmış vaziyetteyim Ama İMKANSIZ diye birşey olmadığını öğendim bizim de normal yolla olamayacağı söylenmişti eşimin spermi sadece %1 di. Dr bunu söylerken yüzü işiniz çok zor der gibiydi.. Ama bu yaz ben tedavisiz hamile kaldım 6 haftalıkken düştü ama o benim için bir umut oldu demekki olabiliyor

Ben artık geçmişte yaşananlara bir sünger çekip geleceğe bakmak istiyorum eminim daha güzel günler bizi bekliyor..... Dua edelim rabbim daha kötü günler göstermesin. Biliyorum çok zor ama sende geleceğe yönel... Öptüm seni opuyorumnanaktan

aslında bende atlattım ama bugun aklıma geldı ıste yasdıklarından kacamıyosun kı bende cooooooooooooooook umutluyum dılıyorum bundan sonra hersey daha kolay olur ayyyyyyyyyyy bugun cuma cok dua edelım tamam mı? ben sene sonuna kadar hepımızden guzel haberler beklıyorum allah ım dualarımızı kabul etsın...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…