2010 da Tup Bebek Tedavisi İle Anne Olmak İsteyenler Buraya Duygularımızı Paylasalım

AMİNNN :Saruboceq: gercekten evlat hasreti cok zor bunu yasamayan bilemez
ben maydanoz süt buharında falan oturuyorum adacayı yagı falan koyuyorum belki faydası olur en azından tedaviye kadar oyalanıyorum işte elimden bişey gelmeden beklemek daha fazla üzüyor beni Allah büyüktür belki işe yararda kendılıgınden kalırım

inşallah canım işe yarar dermanın nereden geleceğini kim bilebilir ki? tüplerim konusunda ben umutsuzum gerçi çünkü geçirdiğim herhalgibir ameliyat yada enfeksiyon yok bu durumda doktor bana doğuştan olabileceğini söyledi...benim durumunda olupta bitkilerle tüpleri açılan var mı bilmiyorum. eğer bi bilgin varsa paylaşırsan sevinirim çünkü bizdeki tek sorun benim tüplerim onun haricinde hiç bi sorunumuz yok

Allah dermanımızı versinde nasıl ve nerden verirse versin .bu arada ben 29 yaşındayım canım ve tedaviye acıbademde başlayacağım sen nerede düşünüyorsun

ben alternatif tıp bölümünde okumustum maydanoz süt buharından sonra viks koyduktan snra hamıle kalanları
benımde tüp baska sorun yok hersey normal benım enfeksiyon kapmıssın iltihap olusmus dedi doktorum balıksırde tüp bebek merkezi yok izmirde smyrna yada irenbe tüp bebek merkezleri var orada düşünüyorum 21 yasındayım ben 3 senelik evliyim

tüplerinin kapanma sebebini biliyorsun en azından.. peki iltihabı kurutmak için antibiyotik tedavisi gördün mü canım sakın ihmal etme tedavini rahim içinde bulunan iltihap döllenme olsa bile embriyonun tutunmasına engel oluyormuş bunuda bana tüp bebek merkezindeki doktor söylemişti

bu arada çooookkkk gençsin daha ....sen hiç merak etme bu yaşta başladıysan bu işlere benim yaşıma gelene kadar futbol takımı kuracak kadar bebeğin olur seninn:lepi:

ben izmirdeyim ve şifa hatenesinde prof erol tavmergene gıdıyorum ve doktorumdan memnunum ısının ehlı ama hersey kısmet tabı ben 31 yasındayım canım maydonoz falan hıc yapmadım ama duydum ınsallah faydası olur...

acanisa cıgım ızmırde erol beyıde bı arastır cok ıyı bır doktor bıraz az konusuyo ama ısının uzmanı ırenbe de guzel bı yermıs gıdenlerı duydum ama merkez doktor cok onemlı cok arastırmak lazım hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah...:ecrin_bebek:

slm kızlar bende varım çok istiyorum allah herkese anneliği babalığı tattırsın allah hepimizi 2010 da anne yapsın hayırlısı ile

amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhh butun kalpten gelen dualara katılıyorumopuyorumnanaktan

canımcım ben zaten laparoskopi ameliyatını erol beyde oldum evet az kkonusuyor ama tatlı birisi genelde sekreteriyle baglantıdaydım

3 tane doktora gittim hiçbiri antibiyotık falan vermedi.

selam arkadaşlar.bende artık sizlerin arasındayım.yaklaşık 1,5 yıldır gebelik olmayınca dr gittik eşimin sperm testi ve benim kan testlerim olumluydu.geçen cuma rahim filmi çekildim.sebep belli oldu.tüplerimin biri kapalı.dr tüp bebek önerdi.uykularım kaçıyor.çok pahalı tedaviler.defalarca yaptıracak gücümüz yok.tutmazsa ne yaparım,ya hiç anne olamaszam,sorular kaç gündür uykularım kaçıyor.allah yardımcımız olsun.ne diyeyim.mafoldumben

iyide güzelim normal yolla hamile kalabilmek için tek tüpün açık olması yeterli...eğer yaşın gençse bence yumurta kontrolüyle başla tedaviye seninde dediğin gibi eşinin ve senin diğer tüm değerleriniz normalmiş bence tüp bebek için erken karar almışsınız. benim tüplerimin ikisi birden tamamen kapalı çıkmıştı bana direk tüp bebek dendi eğer tüpümün biri açık olsaymış normal yolla hamile kalabilirdin demişti doktorum...bana kısmet değilmiş inşallah sana kısmet olur

ayrıca tüp bebeğe başlamadan önce psikolojinin iyi olması gerek bu yolda en büyük düşmanımız umutsuzluk, kötü şeyleri aklına getirip uykularını kaçırma , iyi düşün ki iyi olsun herşey

violette canım tüpünün biri açıksa normal yoldan yada aşılamayla hamıle kalabılırsın tüp bebege gerek yok bence aymilewya haklı bence bi arastır sen onu

evet açık arkadaşlar.bende anlamadım.filmde sağ taraf görünüyor sol taraf görünmüyor.açık olan normalden biraz daha az çalışıyormuş.ilaç dağılımı yetersiz yazıyor.iki ayrı dr gittim.birisi yaşım 30 olduğu için bekleme bence dedi.aşılama olmazmış,çünkü o tüpte gerçekleşiyormuş.diğer dr normal yolla olabilir ama çok uzun sürer dedi.kime inanacağımı şaşırdım.ikiside filmi farklı yorumladı.kafam allak bullak.ayça senin dediğin gibi.ben en iyisi bir kaç tüp bebek merkezine gidip onlardanda fikir alayım.inşallah haklı çıkarsınız arkadaşlar.aymilewya umudunu kaybetme canım.sağol güzel dileklerin için.

violette derdı veren dermanı da verıyo bıraz sabır bıraz para ınsallah bebısını kucana alırsın tabı hepımız bu kadar emek verıyoruz nur toplarımızı kucamıza alırız ınsallah cok kafana takma bunalıma gırersın bende gecırdım yasadıklarını ama sen sanslısın bak bızımle yazısman bıle guzel ben kımseyle paylasamadım esımden baska ozanımın benı dınlemekden alarjısı cıkdı butun yuzunde kolay deyıl etrafında kadın olarak senı anlayan bırılernın olması sart bence bı de normal yolla hamıle kalan senı anlamıyo ben ona karar verdım dınlıyo ama bos bos sıkıldı mı yaz bıze bak hepımız aynı dert den muzdarıp dogru yerdesın yanı:teselli:

kızlar dogru soyluyo tupunun bırı acıksa neden dırek tup anlamadım ben 4 ası denedım prblem aynı ıkımızınde ve hamıle kaldım[sonra kaybettım ama] bence sende dene asılama daha kolay ve daha ucuz dr bısor gerekırse bır kac dr fıkır al

sağol özlemcim.çok haklısın.sizlerle paylaşmak çok güzel.ilk gittiğim dr imkansız direk tüp bebek deyince şok oldum.cumadan bu yana sersem gibiyim.düşüncem şu.elimdeki kan,sperm tahlilleri ve rahim filmini alıp ege üniversitesi tüp bebek bölümüne ve diğer tüp bebek hastanelerine gitmek drlardan ayrı ayrı fikir almak.iki dr a gösterdim.biri kesinlikle olmaz dedi biri oalbilir ama uzun zaman alır dedi.evet seninle aynı dertten muzdaripiz.birbirimizi çok iyi anlıyoruz sanırım.

senın yazdıklarını okudukca ılk duydugumdakı hallerım gelıyo aklıma su akar yolunu bulur hıc uzulme canım hersey cok ıyı olacak ama tecrubelere kulak ver onlar senı dogru yonlendırır ben sıfayla devam edecegım yoluma cok memnunum erol beydende sıfadanda bıraz pahalı ama yapacak bısey yok valla evlenelı 4 yıl oldu 20 mılyar gıttı ama hayırlısı ınsallah bıgun hepımızın bebıslerı olacak hayırlısıyla 2010 tek tek hamıs haberlenız gelecekkkkkk:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

gunaydın kızlarrrrrrrrr bugunuyku tutmadı erken kalktım 2010 daha var dıye sesınız cıkmıyo hıcccccc paylasmak ıstedıklernız bu kadarcık mı bence cok seyımız dıle getırecegımız dıye dusunuyorum-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…