aycanisa
dediğim gibi aslında bizim bu durumumuz tüp bebekte bir avantaj oluyor. En azından dış gebelik yaşama ihtimalimiz yokzemuszemus bu durum beni daha da çok umutlandırıyor aslında
inşallah canım inşallah bizim de bebeğimiz olur. Rabbim kimseyi evlat hasretiyle ve evlat acısıyla imtihan etmesin şu fani dünyada...evlat hasreti çekmek gerçekten çok zormuşş
inşallah canım işe yarar dermanın nereden geleceğini kim bilebilir ki? tüplerim konusunda ben umutsuzum gerçi çünkü geçirdiğim herhalgibir ameliyat yada enfeksiyon yok bu durumda doktor bana doğuştan olabileceğini söyledi...benim durumunda olupta bitkilerle tüpleri açılan var mı bilmiyorum. eğer bi bilgin varsa paylaşırsan sevinirim çünkü bizdeki tek sorun benim tüplerim onun haricinde hiç bi sorunumuz yok
Allah dermanımızı versinde nasıl ve nerden verirse versin .bu arada ben 29 yaşındayım canım ve tedaviye acıbademde başlayacağım sen nerede düşünüyorsun
acanisa cıgım ızmırde erol beyıde bı arastır cok ıyı bır doktor bıraz az konusuyo ama ısının uzmanı ırenbe de guzel bı yermıs gıdenlerı duydum ama merkez doktor cok onemlı cok arastırmak lazım hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah...:ecrin_bebek:
tüplerinin kapanma sebebini biliyorsun en azından.. peki iltihabı kurutmak için antibiyotik tedavisi gördün mü canım sakın ihmal etme tedavini rahim içinde bulunan iltihap döllenme olsa bile embriyonun tutunmasına engel oluyormuş bunuda bana tüp bebek merkezindeki doktor söylemişti
selam arkadaşlar.bende artık sizlerin arasındayım.yaklaşık 1,5 yıldır gebelik olmayınca dr gittik eşimin sperm testi ve benim kan testlerim olumluydu.geçen cuma rahim filmi çekildim.sebep belli oldu.tüplerimin biri kapalı.dr tüp bebek önerdi.uykularım kaçıyor.çok pahalı tedaviler.defalarca yaptıracak gücümüz yok.tutmazsa ne yaparım,ya hiç anne olamaszam,sorular kaç gündür uykularım kaçıyor.allah yardımcımız olsun.ne diyeyim.mafoldumben
selam arkadaşlar.bende artık sizlerin arasındayım.yaklaşık 1,5 yıldır gebelik olmayınca dr gittik eşimin sperm testi ve benim kan testlerim olumluydu.geçen cuma rahim filmi çekildim.sebep belli oldu.tüplerimin biri kapalı.dr tüp bebek önerdi.uykularım kaçıyor.çok pahalı tedaviler.defalarca yaptıracak gücümüz yok.tutmazsa ne yaparım,ya hiç anne olamaszam,sorular kaç gündür uykularım kaçıyor.allah yardımcımız olsun.ne diyeyim.mafoldumben
evet açık arkadaşlar.bende anlamadım.filmde sağ taraf görünüyor sol taraf görünmüyor.açık olan normalden biraz daha az çalışıyormuş.ilaç dağılımı yetersiz yazıyor.iki ayrı dr gittim.birisi yaşım 30 olduğu için bekleme bence dedi.aşılama olmazmış,çünkü o tüpte gerçekleşiyormuş.diğer dr normal yolla olabilir ama çok uzun sürer dedi.kime inanacağımı şaşırdım.ikiside filmi farklı yorumladı.kafam allak bullak.ayça senin dediğin gibi.ben en iyisi bir kaç tüp bebek merkezine gidip onlardanda fikir alayım.inşallah haklı çıkarsınız arkadaşlar.aymilewya umudunu kaybetme canım.sağol güzel dileklerin için.
sağol özlemcim.çok haklısın.sizlerle paylaşmak çok güzel.ilk gittiğim dr imkansız direk tüp bebek deyince şok oldum.cumadan bu yana sersem gibiyim.düşüncem şu.elimdeki kan,sperm tahlilleri ve rahim filmini alıp ege üniversitesi tüp bebek bölümüne ve diğer tüp bebek hastanelerine gitmek drlardan ayrı ayrı fikir almak.iki dr a gösterdim.biri kesinlikle olmaz dedi biri oalbilir ama uzun zaman alır dedi.evet seninle aynı dertten muzdaripiz.birbirimizi çok iyi anlıyoruz sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?