kıslar hamileyim 5 haftalık hemde kendılıgınden oldu Allahıma şükürler olsun üstelik ikiz ihtimali de varmıs 15 gün sonra belli olacak hemde kalp atısını dınleyecegız
ahhhh özlemcim sorma yaaaa......
bayramda vakitsiz adet oldum (2 gün erken geldi ) tabi bende bayram bayram doktor bulamayınca ,doktora görünmeden başlayamadım iğnelere....aralık sonuna inşallah
hayatımda ilk defa tatil olmasından ve beraberinde hastanelerin kapalı olmasından bu kadar sıkıntı duydum...ama sonuçta herşeyin hayırlısı demekki daha zamanı gelmemiş bebeğimin
Bu arada sen nasılsın güzelim, bebeişin napıyo hiç getirmiyon bayramlarda el öpmeye :))))
merhaba kızlar bende 2010 anne olma adayıyım....ilk tüp bebek tedavime başladım ohss oldum 1 ay doktor erteledi emriyolarım donduruldu...2 hafta sonra emriyolarımı transfer edilecek.....yazışalım kızlar insan anlatınca rahatlıyor....hepinize dua ediyorum.....
kaydirigubbakcemile5
arkadaşlar ben memorial,de tedavimi görüyorum ve dun yumurtalarım toplandı 5 yumurtam oldu ve bugun aradım merkezi 2 yumurtam döllenmiş bu ilk deneyimim beni bilgilendirin lütfen inş.. bende tutunur yumoşlarım allah hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?