2010 da Tup Bebek Tedavisi İle Anne Olmak İsteyenler Buraya Duygularımızı Paylasalım

yaaa kızlar ne güzel bir haber.ÖZLEM canım seni kutlarım...ne güzel birde doğal yoldan..demekki kızlar neymiş olmaz diye birşey yok rabbim yetrki OL desin...kızlar ilk halayımızı özleme çekiyoruz..inşallah devamı gelir...bizlerde peşinden...hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
:CüvCüv:artık özlemde hamileeeeeee ...darısı bizlere.....

amıııın canım allah ım en kısa surede sızede bu guzel haberı vermeyı nasıp etsın EVET NEYMIS ISIK VARSA BIR YOLDA VARDIR halay ıcın tesekkurler kızlar ben ayagımı suruyorum ıkıncı guzel haberı beklıyoruzopuyorumnanaktan

kız iyi sürüki bizlerde gelelim peşinden 2010 hamile olarak girelim nasıl olsa daha 2010 1,5 ay var...bak ÖZLEM arkadaşımız bundan 15 gün önce ilk sayfaya neler yazmış ve şimdii hamile bizlerinde neden olmasın...hadin kızlar 2010 halaylarla girelim inşallah...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5

suruyecegım ıns sızıde arkamdan butun dualarım sızınle allah hepınıze guzel bebısler nasıp etsın

herkese selam nerelerdesiniz kızlar vaz mı geçtiniz yoksa? niye kimse gelmiyor buraya

kızlar kızlar nerdesınız topıgımız kımsesız neler yapıyosunuz gercekten vaz mı gectınız yoksa duygulara ne oldu senağlama

Hoş geldin canım inş. herşey yolunda gider ve 2010 da bebeğinizin müjdesini alırsınız

herkese merhaba
sagolun kizlar güzel dilekleriniz için
insallah 2010da hepimiz bebeklerimize kavusuruz

ıyı pazarlar kızlar bugun kımse yok nerelerdesınız benım yerımede gezın lutfen dr yat dedı dınlenıyorum yarın anlatın bakalım hafta sonunuz nasıl gectıopuyorumnanaktan

gunaydın...... sekerler..... hepımıze guzel bır hafta dılıyorum...calısanlara kolaylıklar hayırlı ısler...nasılsınız:uhm: nasıl gectı hafta sonunuz..ben yıne evde gecırdım bayram alısverısınızı yaptınız mı:uhm: sanırım bayram haftası olunca herkes ıcın yogun bır hafta olacak ne dersınızopuyorumnanaktan

günaydın kıslar dün sabah test yaptım ve çift çizgiyi gördüm yarın 9 da doktora gidecegim bakalım inşallah bi sorun yoktur tüpler tıkalı diye dış gebelikten korkuyorum dua edin benım için öyle bişey olmasın

ASLI COK SEVINDIM CANIM ALLAH TAMAMINA ERDIRSIN AYYY INS BI SORUN YOKTUR SAKIN KOTU DUSUN ME ALLAH KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN HAYIRLI HABERLERINI BEKLIYORUM..delikafadulden

Çok sevindim canım. İnş. dış gebelik değildir. Yaşadığım için ne kadar zor olduğunu bilirim. umarım yarın dr dan güzel haberlerle dönersin. Ne güzel bu topikte çok az kişi olmamıza rağmen şimdiden 2 hamilemiz oldu bile.. Darısı bu topikteki ve bebiş isteyen herkesin başına olsun.. Sen tedaviye başalamış mıydın yoksa tedavisiz mi oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…