yaaa kızlar ne güzel bir haber.ÖZLEM canım seni kutlarım...ne güzel birde doğal yoldan..demekki kızlar neymiş olmaz diye birşey yok rabbim yetrki OL desin...kızlar ilk halayımızı özleme çekiyoruz..inşallah devamı gelir...bizlerde peşinden...hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
:CüvCüv:artık özlemde hamileeeeeee ...darısı bizlere.....
kız iyi sürüki bizlerde gelelim peşinden 2010 hamile olarak girelim nasıl olsa daha 2010 1,5 ay var...bak ÖZLEM arkadaşımız bundan 15 gün önce ilk sayfaya neler yazmış ve şimdii hamile bizlerinde neden olmasın...hadin kızlar 2010 halaylarla girelim inşallah...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5
merhaba kizlar
bizde 2010'da tedaviye baslicaz insallah tüp bebek yapabiliriz esimde hücre bulunursa
günaydın kıslar dün sabah test yaptım ve çift çizgiyi gördüm yarın 9 da doktora gidecegim bakalım inşallah bi sorun yoktur tüpler tıkalı diye dış gebelikten korkuyorum dua edin benım için öyle bişey olmasın
ASLI COK SEVINDIM CANIM ALLAH TAMAMINA ERDIRSIN AYYY INS BI SORUN YOKTUR SAKIN KOTU DUSUN ME ALLAH KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN HAYIRLI HABERLERINI BEKLIYORUM..delikafadulden
günaydın kıslar dün sabah test yaptım ve çift çizgiyi gördüm yarın 9 da doktora gidecegim bakalım inşallah bi sorun yoktur tüpler tıkalı diye dış gebelikten korkuyorum dua edin benım için öyle bişey olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?