2010 da Tup Bebek Tedavisi İle Anne Olmak İsteyenler Buraya Duygularımızı Paylasalım

cok sevindim canim allah tamamina erdirsin insallah bi sorun yoktur saglikla kavusursun bebisine

kızlar ne kadar guzel haberler alıyoruz...dılıyorum hepınıze nasıp olur boyle hayat dolu haberler vermek....yarın benım ıcın dua edın yarın buyuk gun bebısımın kalbını dınleyecegız dr amcamızla...benım dualarım hep sızınle....opuyorumnanaktan

İnşallah cnm bizlerede nasip olur müjdeler vermek hayırlısı hepimiz için. inşallah bebeğinin kalp atışını duyucaksındır Allah kucağına almayı nasip etsin.

guzel dıleklerın ıcın cok tesekkur ederım canım ınsanın cok ıhtıyacı oluyo guzel sozlere ıyı dıleklere yarına cooook var demı zaman da gecmezsımdı:çok üzgünüm:
İnşallah cnm bizlerede nasip olur müjdeler vermek hayırlısı hepimiz için. inşallah bebeğinin kalp atışını duyucaksındır Allah kucağına almayı nasip etsin.

bende varım bende 2 tüp denemem için bekliyorum özlem cim çok sevindim benimde tüpler tıkalı sol tamam en sağ ise zayıfmış inşallah bende senin gibi doğal yoldan kalırım

amın canım ıns benım dogal kalmam az bı ıhtımaldı ama rabbım buyuk umudunu hıc kaybetme benım aklıma bıle gelmezdı dogal hamıle kalmak ama nasıp ıste dılıyorum sende guzel haberler verırsın en kısa surede bu arada aramıza hosgeldınopuyorumnanaktan
bende varım bende 2 tüp denemem için bekliyorum özlem cim çok sevindim benimde tüpler tıkalı sol tamam en sağ ise zayıfmış inşallah bende senin gibi doğal yoldan kalırım

GUNAYDIN SEKERLER...nasılsınız bakalım bende acayıp bır heyecan var uyumadım ve erkendende kalktım lutfen dua edın... cok ıhtıyacım var...

eveettttt...uzun zamandır aranıza katılamıyordum...özlem ve aslı inşallah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız...aramıza yeni katılan arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum...

hamişler bizden dualarınızı esirgemeyin..yarın doktora gidicem ,tamam başlayalım derse bayramdan hemen sonra ilk tüp bebek tedavime başlayacağım...Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. AMıN

canım inş. herşey yolunda gider de bir an önce tedavine başlarsın.. Bu yolda ilk adımı atmış olacaksın hayırlısı olsun dualarımız seninle :Saruboceq:

Merhaba kızlar ben yenı yılda anne olmak coooooook istiyorum ve sizinle duygularımı paylaşmak istiyorum:emir :CüvCüv:

slm merhabalar hepinize beende 2010 da anne olmak ıstıyorum allah nasıb ederse ınsallah tımur hocaya gıtmeyı dusunuyorum cok ıyı dıolar tavsıye eden varmıııı

hoş buldum aranıza gelmek çok güzel aycanisa doktora gittinmi merak ettim güzel haberler ver bize

slm merhabalar hepinize beende 2010 da anne olmak ıstıyorum allah nasıb ederse ınsallah tımur hocaya gıtmeyı dusunuyorum cok ıyı dıolar tavsıye eden varmıııı

merhaba arkadaşım bence gitme timur hocaya yine sen bilirsin ben yollarda mahvoldum ankara ya giderken ama boşaymış para tuzağı hele birde muhasebeci bayan var keşke bana da bir baştan gitme deseydi doktor medyatik havalı

kıslar hamileyim 5 haftalık hemde kendılıgınden oldu Allahıma şükürler olsun üstelik ikiz ihtimali de varmıs 15 gün sonra belli olacak hemde kalp atısını dınleyecegız

canım tebrik ederim...rabbim kucağınada almayı nasip etsin...darısı bizlerin başına...sen tedaviye başlayacaktın değilmi..kaçıncı tedavin olacaktı...kürler mi uyguladın canım..rahatsızlığın neydi...

kıslar hamileyim 5 haftalık hemde kendılıgınden oldu Allahıma şükürler olsun üstelik ikiz ihtimali de varmıs 15 gün sonra belli olacak hemde kalp atısını dınleyecegız

ya nekadar güzel canım benim tebrikler çok sevindim lütfen bizede dua et normal yoldan kalmışssın daha da güzel daha önce tüp tedavisi görmüşlmüydün

çok sevindim canım tebrik ederim.. Ne güzel bu topik uğurlu geldi darısı hepimizin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…