günaydın kıslar dün sabah test yaptım ve çift çizgiyi gördüm yarın 9 da doktora gidecegim bakalım inşallah bi sorun yoktur tüpler tıkalı diye dış gebelikten korkuyorum dua edin benım için öyle bişey olmasın[/QUOTE
Harika ve umutlandırıcı bir haber çok sevindim.İkinci hamilemiz. Lütfen kötü şeyler düşünme öyle olcak diye bişey yok. Allah tamamını nasip etsin. Hayırlısıyla sağlıklı ve mutlu bir hamilelik olucak inşallah.
günaydın kıslar dün sabah test yaptım ve çift çizgiyi gördüm yarın 9 da doktora gidecegim bakalım inşallah bi sorun yoktur tüpler tıkalı diye dış gebelikten korkuyorum dua edin benım için öyle bişey olmasın
kızlar ne kadar guzel haberler alıyoruz...dılıyorum hepınıze nasıp olur boyle hayat dolu haberler vermek....yarın benım ıcın dua edın yarın buyuk gun bebısımın kalbını dınleyecegız dr amcamızla...benım dualarım hep sızınle....opuyorumnanaktan
İnşallah cnm bizlerede nasip olur müjdeler vermek hayırlısı hepimiz için. inşallah bebeğinin kalp atışını duyucaksındır Allah kucağına almayı nasip etsin.
bende varım bende 2 tüp denemem için bekliyorum özlem cim çok sevindim benimde tüpler tıkalı sol tamam en sağ ise zayıfmış inşallah bende senin gibi doğal yoldan kalırım
eveettttt...uzun zamandır aranıza katılamıyordum...özlem ve aslı inşallah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız...aramıza yeni katılan arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum...
hamişler bizden dualarınızı esirgemeyin..yarın doktora gidicem ,tamam başlayalım derse bayramdan hemen sonra ilk tüp bebek tedavime başlayacağım...Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. AMİN
Merhaba kızlar ben yenı yılda anne olmak coooooook istiyorum ve sizinle duygularımı paylaşmak istiyorum:emir :CüvCüv:
slm merhabalar hepinize beende 2010 da anne olmak ıstıyorum allah nasıb ederse ınsallah tımur hocaya gıtmeyı dusunuyorum cok ıyı dıolar tavsıye eden varmıııı
kıslar hamileyim 5 haftalık hemde kendılıgınden oldu Allahıma şükürler olsun üstelik ikiz ihtimali de varmıs 15 gün sonra belli olacak hemde kalp atısını dınleyecegız
kıslar hamileyim 5 haftalık hemde kendılıgınden oldu Allahıma şükürler olsun üstelik ikiz ihtimali de varmıs 15 gün sonra belli olacak hemde kalp atısını dınleyecegız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?