2010 Ekim Anneleri kaç kiloyduk ; şimdi kaç kiloyuz ?

NevYas

Guru
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2009
6.007
8
356
İstanbul
Evet arkadaşlar 4. ayımızı doldurdu çoğumuz artık kilo takiplerine başlayalımmı :)) hamile kaldığımızda kaç kiloyduk şimdi kaç kiloyuz aylık olarak kiloları takip etmeye ne dersiniz :CüvCüv:

Açılışı ben yapayım :)) 72.4 ile hamile kalmıştım daha sonra 71.2 ye düştüm..

Şuan 20. haftamdayım ve hamile kaldığım kilodayım 72.5 kg yani 100 gr fazla...Maşallah bana demeden geçemiycem

masallah masalah nevyas hic kilo almamissin ya.

baslangic kilom 53du 15 haftaya kadar kilo almadim hatta 2 kilo vermistim simdi 4 kilo aldim 4 bucuk aydaohaoldumsmileama doktor hic yavasla felanda demiyor bana nedense bende yiyorumkafamçokkarıştı

nevyascım vallahi maşallah sanaa

ben 57 kiloyla hamile kaldım şimdi 59'um ama küsüratları da vardır onu pek hatırlamıyorum. 2 kilo aldım 4 ayda yani.

:umursamaz: hıhh hiç beğenmedim topiğini hayırlı olsun diyip çıkarım anacım dahada uğramam :umursamaz:
4kilo almış biri olarak doğurunca gelirim artıkın
ama neseki fit bi vucudum olduğundan göstertmiyorum o ayrı ahaha:sinifsinif::sinifsinif:

kendime diyorumki hamileligi 12 kiloyla tamamliycam bu gidisle 12 degil 24 bile gecerim ben:) yedigim halde bir insan kendini hic yemek yememis hissedermi

kocacım dün sen nerenden alıyon kiloları dedi valla bende bilmiyorum sadece belim kalınlaştı başka hiç biyerimde bişe yok he bide memelerim göbekte yok fazla doktora gittiğimde soracam bakalım ne dicek yemiyorum nereden geliyo bu kilolar die bide nereye gidiyo die

ben 15kilolayla tamamlarsam yatıp kalkıp dua edecem ama sanmıyorum kocam dün dioki inşallah 60olursun sen rahat ol kocacım ben bu hızla 70 bile olurum dedim nasıl seviniyo yaa hayret bişe

Sağol canım ama 4 kg normal doktorlar 5 aya kadar 6 kg normal diyorlar endişelenme..

nevyascım vallahi maşallah sanaa

ben 57 kiloyla hamile kaldım şimdi 59'um ama küsüratları da vardır onu pek hatırlamıyorum. 2 kilo aldım 4 ayda yani.

Sende iyi gidiyorsun canım 4 ayda 2 kg çok iyi maşallah sanada..

:)) canım 4 kg çok değilki hem dediğin gibi fiziğin düzgün senin.Ben inanıyorum sen çok çabuk vereceksin doğumdan sonra..

ilk hamile kaldıgımda 68-69 dum..sonra birden 4 kılo falan aldım sona hızla verdım şuan 17 haftanın içindeyim ve 72 kiloyum..şimdilik mutluyum ama yarınımdan endişeliyim malesefffnaniknanik

bende 56yla hamile kaldım yarın 20. haftaya giriyorum ve 1,5-2 kilo aldım. göbüş belirginleşmeye başladı:)))

68 kilo ile basladim
3 ayi kilo almadan bitirdim.
bir bucuk ayda 71 kilo olmusum tam 3 kilo aldim.

bende 68 kiloyla hamile kaldım ikinci ayda 3 kilo verdim sonra tekrar verdiğim kiloyu geri aldım ve son olarak 2 kilo tekrar verdim şimdi 66.5 kiloyum inş bende çok kilo almadan tamamlarım dokuz ayı ama hiç ümidim yok çünkü ablalarım çok kilo almışlardı hamileliklerinde bende kilo alırım..

bende 60 ile başlayanlardanım ve yeni yeni 61 geliyorum tartıda. sağlık ocağı ayda en az 1 kilo al dedi. iştah hala yok bakalım bundan sonra ne olacak. akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…