2010 Ekim Anneleri kaç kiloyduk ; şimdi kaç kiloyuz ?

kızlarrrrr. tam olarak 24 haftalığım.. 43 kgyla hamile kaldım şu an 55 kiloyum. bu kadar zamanda 12 kg aldım doğuma 30kgyla girerim herhalde
.kızımın hiç açlığa tahammülü yok o yüzden sürekli yiyiyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

57 ile hamile kaldım şimdi 62yim, 5 kilo aldım 27. haftam itibariyle. ama onun öncesinde yani hamile kalmadan önce bi 9 kilo fazlam vardı onu napcam hiç bilmiyorummm

emelciğim yakınmışız:)))
ben de hayatımda ilk kez 56 olmuştum
ve 56 ile hamile kaldım şimdi ise 64 üm:))))))

Tubacım özel mesaj kutun dolu oldugu icin mesaj gönderemiyorum. bilgin olsun. burada gördüm de yazıyım dedim

24+6 dayım ve hala 64 üm.. 4 kilo ile devam ediyoruz bakalım.. bu arada 800 gramı kızımmış zatiii :asigim: maşallah bizee

72.4 kg ile başlamıştım 27+5 de , 75.5 olarak devam ediyorum :)) maşallah bana kaydirigubbakcemile2

ben bu ay aldım kesin.. :1rolleyes: bakalım haftaya kontrolümüz var.. çıkacak o basenlerin çetelesii :dilcikar:

72.4 ile hamile kaldım şuan 30+4 de 77.4 :sinifsinif: toplamda 5 kg aldım ama hepsi son 2 ayda oldu önceki yazdığıma görede 3 haftada 2 kg almışım çok hızlandı almıyorum diye seviniyordum :roflol:

Ama bebeğim kg alsın diye gece gündüz yiyorum ve ona kg yapacak şeyler bana fazla fazla yapıyor :) oğlum sağlıklı doğsun kilolar umrumda değil artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…