2010 Ekim Anneleri kaç kiloyduk ; şimdi kaç kiloyuz ?

cnm bence ilk başa liste yap takip etmemiz dahad akolaylaşir...

bend eçok kiloyla başladım hamileliğe nereye kadar gidecek hiç bilmiyorum 67 başladım iki kilo 5 ayıma girdim şuan 69 kusurude var bakalım inş 75 kadra çıkarım daha çıkmam zaten kiloluydum şimdi fil gibi olmaktan korkuyorum boyda kısa olunca...lmaz:lmaz:lmaz:

aman kızlar kilolara dikkat sonra insan çok pişman oluyo. ben 7. ayıma kadar 6 kilo aldım son 2 ay 10 kiloyu birden alıverdim hep dikkat et dediler son aylarda farketmessin dediler ama ben sanki kıtlıkdan çıkmışım ne görsem yiyiyodum sonuç olarak 16 kilo ile doğum yaptım e sonrasında da süt olsun ye onu ye bunu ye şimdi kocaman bi göbekle başbayım.

64,5 ile başladım sonra 63 kg ye düştüm şu an 65.4 verdiğim kiloyu saymassam 900 gr aldım

bende 56yla hamile kaldım yarın 20. haftaya giriyorum ve 1,5-2 kilo aldım. göbüş belirginleşmeye başladı:)))

seninde harika

61 esra senden farklı değil başlama kilom.68 le başladım bende.hiç vermemiş üstüne daha bugün tartıldım.4 kg almış biriyim.ama çok şükür göstermiyorum(boydan sanırım 1.79 belki etkisi vardır:)).bilenler nerede bu diyor ama ben ağırlığı fark ediyorum.ooo akşamları midem ağzımda sanki çok yemediğim halde o kadar şiş hissediyorum şimdiden daha ileride nice olur halim.mafoldumben

bende çok almışım ozaman 54 le başladım 60 kiloyum 6 kilo aldım 16 haftada bu gidişle sonumu düşünemiyom size bakınca kilom çok geliyo ya çok da yemiyom ha öğünümü yiyom sadece öyle haldır haldır her dakka elimde bişide olmuo yürüyüşde yapıom hergün 1 saat kadar ne bilim bu bünye meselesi galiba vücudun neye ihtiyacı varsa onu alıyo tabi yemeyi abartmayanlar için

23+4 günlük hamileyim 3 kilo almışım 53 kiloyla hamile kaldım şuan 56 kilodayım son aylara doğru birden şişmessem :sinifsinif:

ben de 23 haftalık hamileyim.42 kiloydum,şimdi oldum 50 kilo.bu gidişle 60 kiloyu görüürüm heralde :)) karnım da fazla belirgin değil,nerde bu kilolar bilmiyorum :))

23+2 deyim ve 4 kilo almış bulunmaktayım. 3 kilosunu 5.ay içindeyken 1 kilosunu da bu ay aldım. 60 ile başladım 64 üm şu an..
:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…