2010 Ekim Anneleri kaç kiloyduk ; şimdi kaç kiloyuz ?

of bende 13 kilo almışım. son bir ayda 2.5 kilo almışım doktorum normal dedi :S bende neeeee normal mi demiş bulundum. oda bayram dolayısıyla genelde bu ay herkes 4 5 kilo almış seninki aralarında normal kaldı dedikaydirigubbakcemile3 bide demezmi 80le doğuma girsen iyi dedi. neee dedim yine güldü. ayol 60la başladım 20 kilo mu????

34+5 teyim ve 70 kiloyum.. toplamda 10 kilo aldım.. hedefim 15 kiloydu.. son 3 haftada 1 kilo aldım.. madem öyle 12 kilo maksimum hedefim olsun barim.. şakkıdı

38+2 de 82.5 kg

Toplamda 10 kg aldım, bu hafta yeme işini baya abartmıştım kesin 85 dir diye tartıya çıktım ama 1 haftada yarım kg almışım zemuszemus en fazla 11 kg ile kapanışı yaparım sanırım :))

63 kiloyla hamile kaldım 36+4 teyim 13 kilo almışım.en çok 78 le gitsem doğuma şükredicem valla

60 ile hamile kaldım şuan 78 kilo oldum nasıl böle aldım bilmiyorum ya :):teytey:

bende hala hızla kilo alıyom :) he he şuan 75 kiloyum 21 kilo aldım biri beni durdursun ama durduramıyo kiiiiiii 36+3 teyim en az 1 ay var 80 olurum gibi ama 3 haftadır 1 kilo aldım belki almam ne güzel olur

11 aldım ben de...3 günüm kaldı allahın izniyle:))

şiiircim ilkinde 20 küsür aldım ben..6 ayda hepsi gitmişti..herşey bizim elimizde:))

arkadaşlar doğumla birlikte bi 7-8 kilom gitmişti diye anlatıyolar ama innşallah..37+4 deyim17 kilo almışız..

37+4 teyim ve 71 kiloyum.. toplamda 11 kilo aldım.. daha da alır mıyım bilmiyorum.. sabah akşam bekliyoruz artıkınn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…